Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Genetické zkoumání původu včetně certifikátu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Pavel

Dobrý den,

mohl byste prosím ukázat vzor výsledků uvedeného genetického zkoumání? Děkuji

Vojtěch Vejvoda

Zde je náhled certifikátu. http://www.genarium.cz/genealogicke-testy-genetickeho-puvodu-s-certifikatem-od-slavneho-malire
Spolu s certifikátem ještě obdržíte výsledkový protokol s odkazy na informace k jednotlivým skupinám.

Simmons Gene

No stále nevím když to chci pro svoji ženu, zda mám koupit jeden nebo dva vouchery abych zjistil její otcovskou linii.

Vojtěch Vejvoda

Pokud chcete zjistit jen její otcovskou linii, tak jeden voucher.

Simmons Gene

Rád bych se taky zeptal na to zda je nebo není potřeba i voucher pro otce na linii, stále se této odpovědi vyhýbáte a to mi přijde krajně podezřelé, zde se asi jedná o nějakou nekalou kalkulaci a zavání to úmyslným zadržováním informací.

Vojtěch Vejvoda

Ano je možné koupit oba vouchery, případně koupit jednu soupravu pro obě linie. Každá varianta přináší různá řešení, která je potřeba domluvit ad hoc. Budete chtít pod stromeček certifikát, odběrovou soupravu nebo rovnou výsledek? Potom je třeba se domluvit kvůli termínům. Jsou-li dva vouchery budou dva výsledky a dva vzorky nebo dva vzorky a jeden výsledek nebo jeden vzorek a jeden výsledkový certifikát? Takový postup je možný, ale je pro náš počítačový systém komplikovanější a pro každého zájemce asi individuální. Jednodušší je proto domluva e-mailem, aby bylo možno vyhovět vašim požadavkům.

Oliver

Dobrý den, chci se zeptat do kolika generací se dělá test Pater pro muže. Děkuji.

Vojtěch Vejvoda

Tady je odpověď trochu složitější.
Tento test Vám řekne do kterého kmenu/haploskupiny patříte. Nejmladší testované skupiny se rozdělily před několik tisící lety. Tj. těch generací je opravdu hodně. Pokud byste měl možnost srovnat Vás a vašeho praprapra…dědečka patřili byste do stejného kmenu.

Blanka Ondrášková

Dobrý den, do jakého termínu jsou výsledky po zaslání vzorků hotovy a certifikát vystaven? Dále mám stejný dotaz je nutné si koupit oba testy v případě zkoumání obou líní? Děkuji

Vojtěch Vejvoda

Výsledky testů jsou nejčastěji kompletní do 4 týdnů od obdržení vzorků.

Marcela

Po domluvě lze tedy provést i test obou linií najednou, musím tedy koupit vouchery na oba testy nebo jak to myslíte? Děkuji

Marcela

Dobrý den, není úplně jasné, zda mohu pro muže objednat oba testy nebo který mám vybrat? Můžete mi to prosím stručně objasnit? Děkuji :-)

Vojtěch Vejvoda

Mateřskou i otcovskou linii, lze testovat pro muže i ženu.
Jen v případě, že si test otcovské linie nechá udělat žena, bude potřebovat DNA otce nebo bratra.
Po domluvě lze provést i test obou linií najednou (vojtech.vejvoda@generi-biotech.com).

Eva Petrů

Dobrý den, ráda bych se zeptala do jaké historie se dostanete? Zda dostanu i jména a případně zjistím příbuzné, které neznám? Genograf bude na jednom papíru, je možné tedy nechat zarámovat jako dárek?
Velmi Děkuji
 Eva

Vojtěch Vejvoda

Dobrý den,
výsledek (certifikát) bude na jednom listu plus dostanete protokol s podrobnými výsledky. Certifikát, lze tedy zarámovat. Co se historie týče, tak některé ze skupin jsou desítky tisíc let staré. Navázání výsledků na populační data není možné, nenajdete tedy žijící příbuzné automaticky. Je ale možné sdílet výsledky analýzy na specializovaných serverech, kde můžete najít lidi se stejným genetickým profilem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru