Půl kila pravého italského parmezánu
Přehled nabídky
Italský parmezán má oproti jiným italským chloubám (fotbalu, módě nebo mafii) jednu výhodu. Můžete ho sníst!
Odneste si z lahůdkárny Gourmet Gornitzki 0,5 kg výtečného sýra Parmigiano Reggiano a strouhněte si kousek Itálie na talíř.
Parmezán (či parmazán) má výraznou chuť a charakteristické aroma, které je dáno procesem výroby i kvalitou mléka, kterého se na 1 kg sýra spotřebuje až 16 l.
Minimální doba zrání je 12 měsíců, průměrně však kulaté bochníky zrají 20–24 měsíců. Má dlouhou trvanlivost, takže i ukrojený vám v suchu a chladu vydrží 30–45 dní.
V oblíbené prodejně ve Spálené ulici si vyberete také výtečné šunky, klobásy a další tradiční uzeniny té nejvyšší kvality, mnoho dalších druhů sýra ze Švýcarska, Itálie i Německa či Francie nebo víno a různé pochutiny.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.