Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Základní kurz kitingu – skvělá zábava pro všechny!

4,4 / 5 HARAKIRI kite kurzy Ostrava  (mapa) 115 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
petr HARAKIRI kite kurzy

Dobrý den.

dneska mám pro vás malé zamyšlení.

Myslíte si, že cena je u služby to nejdůležitější? Nebo hledáte výhodnou cenu ale i kvalitu? Jak poznáte kvalitu? Zjišťujete si reference na poskytovatele? Důvěřujete tomu, co o sobě prohlašuje jen sám poskytovatel nebo více věříte, co o poskytovateli sdělí uživatelé služby?

Pokud se chcete podívat na naše reference, vyberte si některý z důvěrohodných zdrojů:


Napošte mi na petr@kite-kurzy.cz co si o tom myslíte…

Zdraví instruktor Petr Grochal
Lucka HARAKIRI kite kurzy

Dobrý den Majo,
základní 2 hod kurz, který máte na slevomatu probíhá na „suchu“, jedná se o „ochutnávku“ kitingu, zkoušíte létat s malými cvičnými draky … Pokud byste to chtěla rozjezdit na sněhu, je třeba tomu věnovat více času a přihlásit se na delší kurz, abyste získala dostatečnou zkušenost s manipulací vícešňůrových draků v napojení na trapézový pás a pak to mohla zkoušet rozjíždět na prkně :-).
Pro bližší informace a vysvětlení mne neváhejte kontaktovat na tel.: 776 807 518.
Lucka, koordinátorka HARAKIRI kite kurzy

Maja

Dobrý den, výcvik probíhá i na sněhu s prknem?

Lucka HARAKIRI kite kurzy

Dobrý den Jitko,
výběr termínu i lokality je možné vybrat kdykoli v rámci platnosti poukazu. Doporučuji nenechávat na poslední chvíli a vybrat nejméně měsíc před ukončením platnosti. Pokud byste měla zájem o dárkovou plechovku, tak Vám ji mohu nabídnout za 299 Kč k poukazu ze slevomatu nebo můžete objednat přímo na adrese: http://www.kite-kurzy.cz/cs/zazitky-jako-darky.php
Lucka, koordinátor HARAKIRI kite kurzy

Jitka

Dobrý den,
ráda bych koupila poukaz pro přítele k Vánocům. Pokud bych chtěla tu dárkovou krabičku, tak musím registraci a výběr termínu a lokality provést já a pak teprve mi to bude doručeno? Byla bych radši, kdyby si lokalitu i termín vybral přítel, ale nikde jsem pak nevyčetla jak udělat dárkové balení. Děkuji.

Lucka HARAKIRI kite kurzy

Dobrý den. Těším se na vaše dotazy, na které ráda odpovím. Řadu info o našich kurzech najdete na www.kite-kurzy.cz. Aktuální dění z kurzů můžete sledovat na www.facebook.com/HARAKIRI.kite.kurzy Ještě malá povinnost: akci podporuje portál www.kiteboarding.cz , v jehož soutěži teď můžete vyhrát longboard v hodnotě 4600 Kč. Stačí se přihlásit zde: www.facebook.com/KITEBOARDING.CZ/app_484747571552831
Lucka, koordinátor HARAKIRI kite kurzy

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru