Poukaz na 50% slevu na all you can eat mořských plodů a ryb
Přehled nabídky
Ochutnat carpaccio z chobotnice či čerstvé slávky na víně? Jde to zařídit rychleji, než řeknete pozpátku „kapr pak“. A na kapry klidně zapomeňte.
Objevte ráj milovníků ryb a mořských plodů v pražské tržnici. S dnešním voucherem získáte 50% slevu na all you can eat degustaci pro 1 osobu v restauraci Maare.
Voucher funguje jako poukaz na slevu z původní ceny degustace, která je 1390 Kč pro jednu osobu. Na místě tak doplatíte jen 695 Kč.
Pokud vyrazíte ve dvou se dvěma vouchery, ušetříte i s cenou voucheru 1000 Kč a pochutnáte si na tom nejlepším, co nabízí jadranská kuchyně!
Čekají vás vynikající tapas, těstoviny, rizota, saláty i seafood speciality jako krevety, pražmy, kambaly i Svatý Petr, zkrátka ryby i plody moře dle vašeho gusta.
Co nabízí all you can eat degustace?
Dle denní nabídky – garantováno 70 % z níže uvedeného:
- Pomazánka z makrely
- Bílá rybí pomazánka
- Krevetový koktejl
- Losos tartar
- Tuna tartar
- Carpaccio z mořského vlka
- Carpaccio z chobotnice
- Salát plodů moře
- Chobotnicový salát
- Krevetové rizoto
- Černé sépiové rizoto
- Těstoviny vongole
- Těstoviny plodů moře
- Slávky na víně
- Brodet (rybí guláš z ďase, krevet, kalamáru, tresky – dle denní nabídky)
- Kalamáry frit
- Grilovaná pražma
- Grilované krevety
- Grilované kalamáry
- Velké ryby dne (Vlci, Pražmy, Kambaly, Sv. Petr, Ropušnice – dle nabídky) pečené s bramborem pod „pekou“ (ala remoska)
- Dezert dne (Baklava, Balkánské Kremeše , Pečené hrušky plněné ořechy, Citrónový dort – dle denní nabídky)
Pokud máte v plánu ochutnat konkrétní delikatesu, určitě si předem rezervujte den, kdy je v denní nabídce.
Za jedinečným gastrozážitkem vyrazíte do unikátní restaurace Maare, kde kuchyni pevnou rukou vládne zkušený chorvatský šéfkuchař.
Ryby a plody moře, které servíruje hostům na talíř, jsou výhradně čerstvé a 2× týdně dovážené z Chorvatska hned po výlovu.
Aby bylo jídlo opravdu dokonalé, používají zde k úpravě farmářskou zeleninu a ostatní farmářské produkty přímo z Pražské tržnice, kde restaurace sídlí.
Tip šéfkuchaře:
Zdejší šéfkuchař vám doporučuje středozemní slávky, které zde podávají krátce dušené na česneku, petrželce, olivovém oleji, bílém víně, rybím vývaru a trošce rajčat. Podle stovky let staré receptury je pak tento pokrm nejlepší s bílým chlebem, ruce namáčíte do omáčky a jíte slávky. Jedině tak je prý chuťový dojem dokonalý.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.