Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za P-shine manikúru a hřejivou masáž rukou. Přírodní úprava a zpevnění vašich nehtů. Sleva 70 %.

4,1 / 5 Studio Mignone České Budějovice  (mapa) 562 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Byla sem naprosto spokojená.

Nikitak5
Varianty (1)

Píšete, řídíte, perete, vaříte? Občas lomíte rukama, že vám nikdo není k ruce, a občas byste si to klidně s někým ručně vyříkala? Zkrátka máte plné ruce práce?

Dopřejte těm svým unaveným rukám trochu klidu a péče ve Studiu Mignone, kde si skvěle odpočinou a zkrásní při výživné japonské manikúře P-shine a hřejivé masáži.

P-shine je čistě přírodní technika úpravy nehtů, tedy ošetření speciální pastou, která je leští a vyživuje zároveň. Pasta obsahuje včelí vosk, mateří kašičku, jemné parafíny, vitamíny A, E, H, provitamin B5 a další. Svůj původ má v Japonsku, ale velkou oblibu si získala i v Evropě a Americe.

Vypadá stejně efektně jako klasický lak, ale je to čistě přírodní úprava, která podporuje prokrvení a růst nehtů, dodává jim vitaminy, zpevňuje je a chrání před nepříznivými vlivy.

P-shine je vhodná pro lámavé i nerostoucí nehty se sklonem k třepení. Je to velmi efektní, ale jednoduchá úprava – tedy jako stvořená pro ženy, které dávají přednost přirozené kráse.

Součástí procedury je i úprava a zastřižení nehtů a hřejivá masáž rukou v délce 10–15 minut. P-shine je vhodné zhruba po třech týdnech opakovat, na jednu osobu můžete proto využít více voucherů.

Manikérské a pedikérské Studio Mignone je zaměřené zejména na péči o ruce a nohy, ale také péči o celkové zdraví člověka. Najdete ho v nových prostorách v centru Českých Budějovic. Parkování přímo u studia sice není možné, ale pěšky vám to od auta nebo autobusu nebude trvat déle než pět minut. 


Nahoru