Dva steaky ze svíčkové flambované na 15letém rumu
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2015.
Můžete využít do 31. 3. 2015
- Rezervace: Stůl je nutné rezervovat předem na tel. 773 302 021.
- Jídlo s sebou: Nelze, určeno ke konzumaci v restauraci.
- Omezení: Není možné uplatnit během poledního menu (Po-Pá 11–14).
- Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V Brně je to s restauracemi různé. Tam vaří hůř, tu líp.
Vyhlášená restaurace Tulip připravila pro dva milovníky dobré kuchyně opravdovou specialitu. Steak z hovězí svíčkové flambovaný na rumu!
Menu obsahuje:
- 2× 200 g steak z mladého býčka s nakládaným zeleným pepřem
- 1× 0,04 l 15letý rum Matusalem Gran Reserva (na flambování)
- 2× 150g pečená brambora s čerstvými bylinkami
- 1× 150g restované fazolové lusky
- 1× omáčka pepřová
- 1× omáčka sýrová
Steak je flambovaný delikátním 15letým rumem Matusalem Gran Reserva, který mu dodá charismatickou chuť i vůni. Dokonalý výsledek pak podtrhnou lahodné omáčky sýrová a pepřová.
Interiér restaurace je v duchu jejího jména zdobený květy tulipánů všech barev na velkoplošných tiscích. Příjemně působí také elegantní kontrast obnaženého zdiva a čistých bílých ploch doplněných světlým dřevem.