
Termín
Platnost do 11. 11. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu info@restaurace-ck.cz nebo na tel. 739 650 963.
- Storno: Změnu rezervace lze provést nejpozději 48 h předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Ne.
- Jídlo s sebou: Ne, určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
- Ostatní možnosti: Dětské pískoviště a trampolína, možnost ubytování.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 11. 11. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu info@restaurace-ck.cz nebo na tel. 739 650 963.
- Storno: Změnu rezervace lze provést nejpozději 48 h předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Ne.
- Jídlo s sebou: Ne, určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
- Ostatní možnosti: Dětské pískoviště a trampolína, možnost ubytování.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zatímco bílý kůň sv. Martina přináší pouze sníh, černý kůň je v Hradci Králové neodmyslitelně spojen s přinášením pohody a hlavně spousty vynikajícího jídla.
Přesvědčit se o tom můžete v Restauraci a penzionu Černý kůň. Ve zdejší kuchyni si pro vás připravili 3 nápaditá menu o pěti chodech, která uctí chuťové pohárky milovníků ryb a hovězího stejně jako vegetariány.
Vybrat si můžete variantu pro 1 nebo 2 jedlíky.
Rybí degustační menu
- 80 g Marinovaný losos v lahodném nálevu provoněný koprem a kořením
- Humří polévka s toustíkem a chapadly obřích kalamárů s grilovaným citrónem a kapkou olivového oleje
- 120 g Grilovaná chobotnice s mušlemi na gláze z chilli a rajčat, zdobené chipsy panchety
- 200 g Italské parmezánové risoto s restovanými liškami a mušlemi svatého Jakuba zdobené rukolou
- Čokoládový mousse s nočky vanilkové zmrzliny a ovocným coulis
Masové degustační menu
- 80 g Gratinovaný kozí sýr podávaný na lůžku salátu s domácím datlovým džemem
- Dvojité hovězí consome z morkových kostí se zeleninou julien
- 120 g Pomalu pečená hovězí líčka na červeném víně provoněná bylinkami
- 200 g Hanger steak, nejjemnější steak z mladého býčka s gramberiss, gorgonzolou a pepřovou omáčkou
- Teplý zapečený ananas s pomerančem a vanilkovou omáčkou
Vegetariánské degustační menu
- 80 g Carpacio z červené řepy s jemným kozím sýrem, zdobené polníčkem a olivovým olejem
- Polévka z muškátové dýně s ravioly z pečené řepy, plněné krémem freise
- 120 g Tataráček z robi na česnekových topinkách
- 250 g Italské risoto s grilovanou zeleninou, sypané hoblinkami parmezánu, servírované s rukolovofeniklovým salátkem
- Lahodný smetanový krém provoněný vanilkou s lesní směsí ovoce, zdobené lístky máty