Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízdy na elektrických kolech po Praze – pro 2

5,0 / 5 Ebikee.cz Praha  (mapa) 3 prodeje

Přehled nabídky

5,0

Kola a slečna, která tam pracuje

Viktoria
Varianty (3)

Nejkrásnější pohled na svět je prý z koňského hřbetu. Už jste ale slyšeli o elektrokole? Projeďte se na něm centrem Prahy a uvidíte, že sedlo elektrokola je pro koňské hřbety velkým konkurentem.

V naší centrále na Malé Straně Vám naši koloexperti vyberou vhodné kolo, ukáží jak se o něj postarat, předají Vám helmu i zámek a nezapomenou ani na telefonní kontakt v případě prasklé duše. Když se Vám cokoliv porouchá, tak za Vámi přijedeme a kolo vyměníme! 

Varianty nabídky: 

  • 4 hodiny na 2 elektrických kolech
  • 24 hodin na 2 elektrických kolech
  • 2 hodiny na 2 elektrických kolech

Začali jsme teprve nedávno, ale už teď máme několik výborných hodnocení na TripAdvisoru.

Gabe z Austrálie o nás prohlásil: We hired the yellow electric bikes for a couple of hours and had an absolute blast! Reasonable prices, a great way to see Prague! Stručně přeloženo: „Bavil jsem se jako blázen!“

Nezapomínáme na pravidelný servis, takže jízda s námi je vždy bezpečná a zábavná, dbejte však pravidel silničního provozu, jelikož nemůžeme ručit za Vás a úrazy, které se Vám na zapůjčeném elektrokole přihodí. 

Nabíječka na kolo je malá stejně jako nabíječka na notebook a zapůjčíme Vám ji k variantě na 24 hodin. Můžete tak projezdit ještě mnohem více než 50 km. Prostě kolovat až do aleluja. 

Nahoru