Kuchařské kurzy Praha – příprava sladkovodních ryb
V naší rodinné škole probíhá nákup veškerých surovin pro přípravu pokrmů ve špičkové kvalitě, o což se starají mj. i naši partneři dodáváním čerstvého koření či ryb z celého světa.
V tomto kurzu se naučíte:
jak správně nakupovat čerstvé ryby, na co si dát pozor aby byla opravdu čerstvé
filetovat ryby
tepelně upravovat a kořenit sladkovodní ryby
připravovat kapra (či jiné ryby) bez kostí
Připravena budou tato jídla:
„citronový pstruh“ anebo lín na citronu
kapr na modro s křenovým dipem
haláslé-maďarská rybí polévka
kapří hranolky s marinádou
a jako specialita šéfkuchaře guláš z candáta
Individuální přístup šéfkuchařů zaručuje vysoký standard. Naše výukové prostory jsou záměrně cíleny na skupiny maximálně po šesti lidech, aby byl přístup co nejosobnější.
Každý účastník dostane během kurzu sklenku kvalitního vína anebo třetinku speciálního piva MMX od našich partnerů, či šálek výběrové kávy od firmy La Boheme Cafe.
Po kurzu Vám zašleme recepty naučených pokrmů včetně kuchařských triků, které se naučíte do Vaší e‑mailové schránky, abyste nezapomněli, co jste se naučili!