Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velký výběr šperků s krystaly Swarovski Elements

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Elanis.cz

Dobrý den, samozřejmě můžete zboží zakoupit v této akci a po přijetí platby za poštovné Vám bude obratem odesláno. Děkujeme za Váš zájem

danielavockova@seznam.cz

Dobrý den,
měla bych zájem o jednoho delfínka a srdíčko s modrými krystaly je ho možno zakoupit ještě do vánoc?

Elanis.cz

Partner před okamžikem

Dobrý den, samozřejmě můžete zboží zakoupit v této akci a po přijetí platby za poštovné Vám bude obratem odesláno. Děkujeme za Váš zájem

Pešáková Veronika

Dobrý den,chtěla jsem se prosím zeptat,jestli by se prosím nenašel ještě jeden čtyřlístek?bohužel jsem zaváhala :-\.Děkuji za odpověď.Pešáková

Elanis.cz

Dobrý den,

kontaktujte nás, prosím, na našem e-mailu. Děkujeme

Martina Brožkova

Dobrý den,řetízky taky nečernají? Stalo se Vám,že šperk s řetízkem někdo reklamoval?Jednou jsem už dostala šperk s krystaly a nevydržel ani 10 dnů.Jen mám obavy ,aby se tato skutečnost neopakovala.Tím nemyslím to,že šperk byl zakoupený u vás.Jen už jsem opatrnější.Děkuji za odpověd Martina

Elanis.cz

Dobrý den, reklamaci ohledně zčernání šperku během několika dnů jsme ještě nikdy neobdrželi, Máme laboratorně ověřeno, že pšerky jsou potaženy vrstvou rhodia, což je nečernající drahý kov.

Věra Dvořáková

Dobrý den, vzdhledem k tomu, že jste dnes doplnili různé druhy šperků, chtěla bych se zeptat zda doplníte i Rybku, chtěla bych ji pro holčičku, ale zaváhala jsem. Než jsem se s mužem dohodla byly vyprodané. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne Dvořáková

Elanis.cz

Dobrý den, rybičky jsou již bohužel vyprodané a jelikož jsou vyráběny na zakázku, další várka zboží bude k dispozici až po Novém roce. Jeden kousek navíc bychom snad pro Vaši dcerku ještě našli, kontaktujte nás tedy, prosím, na našem e-mailu elanis@elanis.cz.

Lukáš Pastva

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak šperk bude zabalený. Tím myslím, jestli bude např. v nějaké krabičce a s nějakým certifikátem pravosti?

Elanis.cz

Dobrý den,
šperky jsou v rámci slevové akce baleny v krásném organzovém pytlíčku zdobeném lesklými ornamenty. V případě zájmu můžete v našem e-shopu zakoupit elegantní dárkovou krabičku a to za symbolickou cenu, kterou naleznete v sekci „Slevová akce-Slevomat.cz“.

Elanis.cz

Co se certifikátu pravosti týče, tak se ke šperkům s krystaly Swarovski Elements žádné oficiální certifikáty nevydávají. Někteří prodejci poskytují pouze vlastní potvrzení, že se jedná o tyto krystaly. Certifikátem bývají opatřeny pouze originální šperky společnosti Swarovski.

Hana Křešťáková

Dobrý den.Chtěla jsem se jen zeptat,zda by nebylo možné dát ke ,,Čtyřlístku,, nebo i ku přívěšku ,,Kapce raní rosy,,jiný řetízek,např. ten,který je nakreslen u delfínka nebo u zdvojeného srdíčka s krystaly?? Děkuji.

Elanis.cz

Dobrý den. Toto bohužel možné není. S pozdravem Elanis.cz

Iva j.

Dobrý den, v e shopu jsou dále ještě náramky a více druhů náušnic. Je možné je také koupit nebo jen těch uvedených 19 na strance slevomatu?

Děkuji za info
S pozdravem. Iva J.

Elanis.cz

Děkujeme za Váš zájem o naše šperky. Na Slevomatu v sekci „Módní vychytávky“ nyní naleznete také naši další akci na šperky z kolekce La Diamantina a vouchery z obou akcí poté můžete uplatnit v jedné objednávce v našem e-shopu. Pokud snad šperk, který se Vám v našem e-shopu zalíbil, není součástí žádné akce, kontaktujte nás na našem e-mailu elanis@elanis.cz.

Jakub

Dobrý den, dnes jsem si u Vás objednal řetízek se srdíčky s modrými kamínky a k tomu výše uvedené náušnice, které však mají čirý kamínek, takže se k sobě moc nehodí a chtěl bych objednávku stornovat, resp. chtěl bych si objednat pouze ten řetízek. Tak bych se chtěl zeptat jak mám postupovat? Děkuji za odpověď.

Elanis.cz

Dobrý den. S tímto doatzem se obraťte na podporu Slevomatu. Děkujeme. Elanis.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru