Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přirozený melír nebo střih přímo pro vás od profesionální vlasové stylistky

3,7 / 5 Kadeřnícke služby Praha - Vyšehrad  (mapa) 11 prodejů

Přehled nabídky

4,0

Slušná kadeřnice a pěkné místo

Progexion
Varianty (2)

Melír, jak jej zná asi nejvíce žen. Do většinou vlastní barvy vlasů jsou přidány jemné světlejší nebo tmavší proužky, které vlasy oživí a zatraktivní. Často je tento způsob melírovaní využíván ženami, které své hnědé vlasy melírují do blond. Je to ideální cesta, jak bez velkého rizika postupně přejít na úplný blond, aniž by došlo k nárazovému šoku. Mytí, melír a konečný styling s poradenstvím.

Výrazný pruh, který oživí 
Odvážnější ženy pak mohou obarvit jen jeden tlustý pruh vlasů a získat tak melír, který je velmi výrazný a osobitý. Správnou kombinací barev je možné docílit přirozenější nebo naopak extravagantní vzhled. Prokonzultujeme vaši představu střihu a barvy.

Podmelírování účesu
Velmi atraktivní je v poslední době také takzvané podmelírování. Horní část hlavy je v jedné barvě a spodní část vlasů ve druhé. Nejčastěší kombinací barev je blond nahoře a hnědá až černá v dolních partiích účesu. Ale fantazii se meze nekladou a kombinovat je možné i tři a více barev. Výsledkem je pak velmi výrazný a originální účes, ve kterém Vás nikdo nepřehlédne.

Extravagantní melíry
Modrý, zelený, růžový a podobné melíry patří dnes k extravaganci. Běžně na ulicích nejsou a je to zejména tím, že tyto barvy jsou nestálé a velmi rychle se vymývají. Růžové a tyrkysové melíry se staly symbolem pro scene styl, který je stále populárnější mezi mládeží.

  • melír 
  • mytí s doporučením vhodné regenerace
  • regeneracní zábal s Elíxír 79 a prokonzultování vhodné regenerace přímo pro Vás
  • moderní střih 
  • konečný styling a doporučení ohledně následné úpravy

Těším se na vaši návštěvu. S pozdravem Feilhauerová Petra

Kalkulace ceny:

Nahoru