1 kg nebo pár kopečků prvotřídní italské zmrzliny
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2014.
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
- Pozor: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2014.
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
- Pozor: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2014.
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
- Pozor: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Uctívači zmrzliny tvrdí, že vědí naprosto jistě, o jakém Svatém kopečku to Jiří Wolker psal. Prostor pro doměnky je pouze v jeho příchuti – byl vanilkový nebo pistáciový?
Který kopeček považujete za svatý vy? Zajděte do cukrárny Cremeria Milano pro pár kopečků nebo 1 kg prvotřídní italské zmrzliny. Čerstvou zmrzlinu vám libovolně nakombinují dle vašeho přání (max. 6 příchutí najednou).
Nezapomeňte se podělit s rodinou a přáteli, věřte, že kdo do společnosti přinese celou vaničku zmrzliny, toho oblíbenost diametrálně roste. Na cestu domů s kilogramem zmrzliny se ale posilněte ještě pár kopečky do kornoutku.
Dát si tu můžete:
- 3 nebo 6 kopečků zmrzliny do kornoutku
- 1 kg zmrzliny do termoboxu s sebou – Z kilogramu se vám dle velikosti podaří vyrobit 20 až 25 kopečků zmrzliny. Namíchat si můžete až 6 různých příchutí z aktuální nabídky.
Zmrzlina je vyráběna pod dozorem italského zmrzlináře podle originálních receptur, z vysoce kvalitních surovin a bez použití konzervantů a koncentrátů. Základy pro zmrzliny jsou vyráběny v Itálii exkluzivně pro Cremeria Milano podle vlastních receptur a postupů.
Dostupné příchuti se v průběhu roku lehce obměňují s ohledem na roční období a sezónní suroviny.
Smetanové zmrzliny jsou připravovány z poctivé smetany, mléka, cukru, dextrózy, vaječných žloutků a dochucovacích italských past firem Cremeria Milano, Pregel a Albert.
Vychutnat si můžete některou z čistě smetanových zmrzlin nebo se nechte unést opojnou kombinací smetany a ovoce:
- amarena (smetanová s višní)
- kokos
- malaga (s vínem a rozinkami)
- straciatella (smetanová s kousky čokolády)
- vanilka
- bacio bianco (bílá čokoláda)
- karamel
- vlašský ořech
- lískový oříšek
- pistácie
- nugát
- tiramisu (vanilková s piškoty Savoyardi)
- hořká čokoláda
- káva
- jogurt bílý
- jogurt lesní směs
- banán
Ovocné zmrzliny (sorbety) jsou vyráběny z pravého ovoce (čerstvého i zmrazeného). Neobsahují mléko, smetanu ani vejce, takže si na nich mohou pochutnat vegani i osoby s alergií na laktózu.
Domů si můžete odnést sorbet s příchutí citronu, jahody, maliny, lesních plodů, manga, grepu nebo borůvek.
Minimální doba trvanlivosti zmrzliny jsou 2 měsíce, pravděpodobně ale neodoláte, a sníte ji mnohem dříve.