Rezervace:Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
Pozor: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Rezervace:Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
Pozor: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Rezervace:Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
Pozor: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Uctívači zmrzliny tvrdí, že vědí naprosto jistě, o jakém Svatém kopečku to Jiří Wolker psal. Prostor pro doměnky je pouze v jeho příchuti – byl vanilkový nebo pistáciový?
Který kopeček považujete za svatý vy? Zajděte do cukrárny Cremeria Milano pro pár kopečků nebo 1 kg prvotřídní italské zmrzliny. Čerstvou zmrzlinu vám libovolně nakombinují dle vašeho přání (max. 6 příchutí najednou).
Nezapomeňte se podělit s rodinou a přáteli, věřte, že kdo do společnosti přinese celou vaničku zmrzliny, toho oblíbenost diametrálně roste. Na cestu domů s kilogramem zmrzliny se ale posilněte ještě pár kopečky do kornoutku.
Dát si tu můžete:
3 nebo 6 kopečků zmrzliny do kornoutku
1 kg zmrzliny do termoboxu s sebou – Z kilogramu se vám dle velikosti podaří vyrobit 20 až 25 kopečků zmrzliny. Namíchat si můžete až 6 různých příchutí z aktuální nabídky.
Zmrzlina je vyráběna pod dozorem italského zmrzlináře podle originálních receptur, z vysoce kvalitních surovin a bez použití konzervantů a koncentrátů. Základy pro zmrzliny jsou vyráběny v Itálii exkluzivně pro Cremeria Milano podle vlastních receptur a postupů.
Dostupné příchuti se v průběhu roku lehce obměňují s ohledem na roční období a sezónní suroviny.
Smetanové zmrzliny jsou připravovány z poctivé smetany, mléka, cukru, dextrózy, vaječných žloutků a dochucovacích italských past firem Cremeria Milano, Pregel a Albert.
Vychutnat si můžete některou z čistě smetanových zmrzlin nebo se nechte unést opojnou kombinací smetany a ovoce:
amarena (smetanová s višní)
kokos
malaga (s vínem a rozinkami)
straciatella (smetanová s kousky čokolády)
vanilka
bacio bianco (bílá čokoláda)
karamel
vlašský ořech
lískový oříšek
pistácie
nugát
tiramisu (vanilková s piškoty Savoyardi)
hořká čokoláda
káva
jogurt bílý
jogurt lesní směs
banán
Ovocné zmrzliny (sorbety) jsou vyráběny z pravého ovoce (čerstvého i zmrazeného). Neobsahují mléko, smetanu ani vejce, takže si na nich mohou pochutnat vegani i osoby s alergií na laktózu.
Domů si můžete odnést sorbet s příchutí citronu, jahody, maliny, lesních plodů, manga, grepu nebo borůvek.
Minimální doba trvanlivosti zmrzliny jsou 2 měsíce, pravděpodobně ale neodoláte, a sníte ji mnohem dříve.