Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Půlroční jazykový kurz AJ, NJ FJ ŠJ a RJ

4,2 / 5 Jazykové studio (3 pobočky) Brno  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anett Závodní

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je tento kurz vhodný i pro úplné začátečníky? Děkuji za odpověď

Jazykové studio, Radek Michalčík

Dobrý den Anett, děkuji za dotaz a za zájem o naše kurzy.
Kurzy po tzv.falešné začátečníky mohou začít navštěvovat i úplní začátečníci. Důležité je, abyste se podívala na „detail“ u kurzu http://www.jazykovestudio.com/rozvrhy . Pokud je tam uvedené, že výuka zahajuje od 1.lekce, je to kurz, který můžete začít navštěvovat. Setkáte se v něm i s některými studenty, kteří již jazyk trochu studovali, ale cítí se být na začátku. Lektor bude vše vysvětlovat od začátku a můžete se připravit na to, že pojedete sice poctivě, ale intenzivním tempem :-) Máme zkušenost, že po dvou měsících se již rozdíly tzv.falešného a úplného začátečníka srovnají. Poud najdete v detailu kurzu např. „zahajuje od 4.lekce“, tak Vám tento kurz jako pro úplného začáteníky nedoporučuji. V případě dalších dotazů rád odpovím, hezký den

Andrea Korbičková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co znamená „jen pro nové studenty“. Absolvovala jsem kurz od února do června letošní rok. Znamená to, že bych tento kupon nemohla uplatnit?
Děkuji za odpověď.

za Jazykové studio

Dobrý den Andreo,
moc náš těší, že o výuku v Jazykovém studiu máte zájem :-) Tato nabídka je opravdu připravovaná jako možnost zvýhodněné ceny pro zcela nové studenty našich kurzů tak, jak jste ji využila v minulém pololetí. Mnoho studentů, kteří využili této akční nabídky, s námi pokračuje v dalších pololetích, když se přesvědčili, že chodit do Jazykového studia je dobrá investice. Nechceme Vás znevýhodňovat. Pokud byste se chtěla zapsat i na tento školní rok, můžete využít slev pro stálé studenty, v tuto chvíli např. až ve výši 15%, více najdete na www.jazykovestudio.com, FB nebo napište na info@jazykovestudio.com. Rád na Vaše otázky odpovím.

Radek Michalčík

Radek Michalčík

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru