Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstupenka do Aquaparku Tatralandia a Keltského saunového světa

4,6 / 5 Tatralandia Liptovský Mikuláš  (mapa) 3 894 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucia

Dobry den, vstupenka plati kazdy den az do 25.12.2014 (vratane)

Liba

Dobrý den, vstupenky platí i o víkendu (není omezena jejich platnost například na pondělí až pátek)?

Roman Kycmer

DOBRY DEN.
Kolikrat mohu navstivit za den vstup do Keltského saunového sveta.

Lucia

Dobry den, vstup vramci zakupenej vstupenky cez slevomat.cz je jednorazovy, ak by ste chceli vstupit viackrát- je potrebne doplatiť vstup podľa aktuálneho cenníka.

Veronika

Dobrý den,

chce se zeptat, co je v rámci voucheru dostupné v saunovém světě?

 Děkuji

Lucia

Dobry den, vramci voucheru mate k dispozicii cely saunovy svet – viac info najdete na: http://www.tatralandia.sk/cz/atrakce-a-aktivity/keltsky-saunovy-svet/

Zuzana

dobrý den, nepochopila jsem z odpovědi co tedy ten Funpark? Ten je náhradou westernového městečka (které však oproti městečkům v ČR bylo u Vás nejlepší a rádi na něj vzpomínáme) Funpark je tedy otevřen pouze do půlky září?

Lucia

Dobry den, Fun Park je byvale westernove mestecko – bolo otvorene len počas hlavnej letnej sezony – do 31.8.2014, od 1.9.2014 je pre verejnosť uzavreté.

Pavla Janotová-Kocourková

Zdravím Vás, musí být voucher vytisknutý, nebo si ho stačí poslat jako SMS? Děkuji za odpověď. Janotová.

Lucia

Dobry den, voucher musi byt vytlaceny, SMS neakceptujeme.

Marta

Dobry den, muze se do areálu s kočárkem?

Lucia

samozrejme

Zuzana

Dobrý den,
kolik je ještě volných voucherů? Děkuji.

Lucia

Dobry den, este su nejake volne, odporucam ale zakupit co najskôr.

Martin N.

Dobrý den, slyšel jsem, že musím za každou jízdu nějakým tobogánem zaplatit navíc 2 eura, budu mít při koupi tohoto voucheru tobogány a ostatní atrakce v ceně, nebo si je pak budu muset připlatit?

Lucia

Dobry den, nie je to pravda, za jazdu toboganmi sa navyse neplati – je to v cene vstupu. Takisto aj ostatné atrakcie a vstup do Keltského saunového sveta. Doplácate len za wellness procedúry (masáze, zábaly) a stravu, ak ich využijete.

Lucia

Dobry den, nie je to pravda, za jazdu toboganmi sa navyse neplati – je to v cene vstupu. Takisto aj ostatné atrakcie a vstup do Keltského saunového sveta. Doplácate len za wellness procedúry (masáze, zábaly) a stravu, ak ich využijete.

Kateřina Mžiková

Dobrý den, máme zájem o Váš voucher, ale odjiždíme již v pátek . Máme dotaz zda stihneme obdržet Váš voucher do pátku rána, pokud dnes zakoupíme.Platit budeme přez Komerční banku Děkují Mžiková.

Lucia

Pokial zaplatíte platobnou kartou online – hned vam mailom pride voucher – staci ked ho vytlacite a ukazete na pokladni v Tatralandii. Pokial platite prevodom moze to trvat 2 dni.

Lívie Lehnertová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bude platit voucher i pokud budeme ubytovaní v Holiday Village.

Lucia

Ano, plati, len nebudete môct prejst cez vstupnu branu v blizkosti Holiday Village ale cez hlavny vstup aquaparku, co je menej komfortne. V tomto pripade vam odporucam zakúpiť si celý pobyt cez zlavovy portal cena zahrna aj vstupy do aquaparku (môžete vstupiť a odísť z aquaparku počas dňa podľa potreby, čo pri zakupeni samostatného vstupu za 279 CZK nie je mozne)- https://www.zlavomat.sk/zlava/382469-holiday-village-tatralandia-so-vstupom-do-aquaparku?ref=search

Eva Halečková

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak je to u dětí s cenou,když malá má 95cm (3roky). Musím kupovat vstup jako pro dospělou osobu?Nemůže být ještě zdarma?Nerada bych přišla bez voucheru a platila plnou cenu.
Děkuji za informaci

Lucia

Dobry den, vstup zadarmo maju len deti do 90 cm, pre vasu dcerku je potrebne zakupit vstup – odporucam cez slevomat.

Lukáš V.

Dobrý den, ceník na stránkách Vašeho Aquaparku je pro léto 2014. Když jedu na Liptov 25.10. 2014, budou ceny jiné? A budou platit slevy na Liptov Kartu co mám z října 2013? Díky za odpověď.

Lucia

Dobrý deň, cenník platný na jeseň 2014 bude zverejnený v priebehu dnešného dna. Ceny sa výrazne nemenia, ak plánujete prísť 25.10.2014 určite sa vám oplatí zakúpiť si vstupenku cez slevomat.

Klára

Dobrý den,
je možné během dne opustit areál např. na oběd a zase se vrátit zpět? Děkuji za odpověď

Lucia

Dobry den, bohuzial nie je mozne opustit pocas dna areal pokial nie ste ubytovany v Holiday Village Tatralandia. V areáli sa však nachádzajú reštaurácie, bufety a bary, ktoré môžete využiť.

Jiří Mikeš

Od 16.9.bude Funpark Tatralandia uzavřen? Děkuji za odpověď Jiří

Lucia

Dobry den, Fun Park – byvale westernove mestečko ukončilo prevadzku k 31.9.2014, od 1.9.2014 su návštevníkom k dispozicii všetky letne atrakcie aquaparku (26 toboganov, 14 bazenov, Tropical Paradise, Keltsky saunovy svet, Wellness Centrum+ dalsich 300 atrakcii) od 16.9.2014 bude k dispozicii celorocny areal (5 toboganov, 11 bazénov, Keltsky saunovy svet, Wellness Centrum)

Lucia

Ak si zakupite voucher, plati vam od dna zakupenia az do 25.12.2014

Antonín Heteš

Dobrý den ,jen bych rád zeptal doplatek za trezor je povinný pro všechny,nebo jen pokud budu potřebovat např.1×

Lucia

Skrinka je v cene vstupu, pokial chcete využiť aj trezor, cena je 4 € za deň – pokiaľ o trezor záujem nemáte, nemusíte si ho zakúpiť. Keď budete chcieť využiť len jeden trezor, tak si zakúpite len jeden, nemusí mať každý svoj.

Sofie Vana

Máme 10měsíční miminko, můžeme přijít také. Je umožněn vstup jak do bazenů, tak do saunového světa?

Lucia

S 10 mesačným dieťatkom do aquparku môžete ísť, vstupné neplatí, pokiaľ nemá viac ako 90 cm. Do saunového sveta nie je vstup deťom do 140 cm povolený – je to zóna bez plaviek

Dana Vosátková

Dobrý den, ta cena je stejná jak pro dospělou osobu tak pro dítě?Ve věku 6 let a 9 let?

Lucia

Dobry den, cena je rovnaka pre dospelych aj pre deti

Hana

Dobrý den, děti nad 90cm platí stejnou cenu jako dospělý?

Lucia

Dobry den, cena je rovnaka pre vsetkych – 279 CZK za celodenny vstup aj so vstupom do saunoveho sveta.

Jindřiška Klivandová

Dobry den,kolik toboganu je otevreno na podzim? Dekuji

Lucia

dobry den, pocas jesene je otvorenych 5 toboganov, 11 bazenov, kryty tropicky komplex Tropical Paradise a Keltsky saunovy svet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru