Termín
Platnost do 31. 1. 2015.
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel.: 777 624 194.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
- Platební karty: Maestro, Mastercard, Visa
- Ostatní možnosti: Letní zahrádka, polední menu, extra salonek, bezlepková jídla, točená kofola, voda z kohoutku, vstup se psy, baby friendly prostředí
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 1. 2015.
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel.: 777 624 194.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
- Platební karty: Maestro, Mastercard, Visa
- Ostatní možnosti: Letní zahrádka, polední menu, extra salonek, bezlepková jídla, točená kofola, voda z kohoutku, vstup se psy, baby friendly prostředí
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ví to každé malé dítě, že hamburgery pochází z Hamburgu. Málokdo už se ale dozvěděl, že je zde vynalezl nějaký Wenzel von Böhmen, který byl za tento objev později svatořečen a uctíván jako Sv. Václav.
Dnešní voucher je důkazem toho, že sv. Václav nechtěl nechat Čechy hladovět, chtěl, aby si dobře pochutnali. Zajděte si pošmáknout na špičkových burgerech do Restaurace Václav.
Vyberte, co si tu dáte:
- Cheeseburger (domácí pečená bulka, hovězí maso 150 g, domácí BBQ omáčka, dijonská omáčka, čedar, rajče, kyselá okurka, červená cibulka) s domácími hranolkami (150 g) a domácí tatarskou omáčkou
- Hamburger (domácí pečená bulka, hovězí maso 150 g, domácí BBQ omáčka, dijonská omáčka, dijonská hořčice, opečená slanina, rajče, kyselá okurka, červená cibulka) s domácími hranolkami (150 g) a domácí tatarskou omáčkou
- Menu pro dva (700 g):
- Hamburger nebo Cheeseburger s domácími hranolkami (150+150 g) a domácí tatarkou
- 5 ks/400 g kuřecích křidélek na medu podávaných na ledovém salátu s párem pečených bagetek a medovou omáčkou
Poctivé pokrmy s příběhem
Na tom, co svým hostům podávají, si tu nechávají opravdu záležet. Mleté hovězí maso do burgerů si míchají sami, sami si také pečou bulky, smaží vlastní hranolky a vyrábějí vlastní tatarku i BBQ omáčku.
Speciality české i mezinárodní kuchyně tu mohou bez obav jíst i celiaci – bezlepková jídla jsou označená ikonou v jídelním lístku. Čepuje se tu pivo, pije víno z moravských sklepů, vaří domácí limonáda a míchají osvěžující drinky.
Majitel restaurace je zároveň i jejím šéfkuchařem, takže vězte, že budete opravdu v těch nejlepších rukách. Sám o vaření jako takovém prohlašuje, že jsou v něm ukryté příběhy, zajděte si k němu tedy také alespoň pro jeden.