Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tvarohové a jogurtové letní dorty od Kolbaby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dagmar

Dobrý den, mám dotaz, když končí poukaz 25.11., bylo by možno při objednání dortu 4 dny předem vyzvednutí až 28.11.? Děkuji

Markéta

Dobrý den,
jaké jsou prosím průměry (velikostí) dortů?
Děkuji,
s pozdravem Markéta

Štěpánka Strážnická

Dobrý den, připojuji se k dotazu na cenu. Právě podle informace jaká je uvedena u akce cena v pořádku není. U akce je jasně uvedena sleva 47%. Není uvedeno až 47procent, je jasně řečená. Jelikož původní cenu máte i u dortu s lesním ovocem uvedenu stejnou jako u ostatních. A pokud nesouhlasíte, že je cena uvedena chybně, potom to znamená pouze to, že je takto napsána záměrně a tudíž, použiji-li mírného slova, nefér (jako píše paní Procházková). Myslím že při kvalitě a chuti Vašich dortů toto nemáte zapotřebí. I já jsem jej objednala (podotýkám že je výborný a i tak za to stojí), ale i u minulého nákupu byla cena tohoto dortu 299,–
Nechápu tedy, jak můžete odpovědět, že cena je v pořádku, jak je uvedeno u akce, když právě u této akce uvádíte jinou. Trochu si sami protiřečíte.
Na závěr přeji, ať Vám to peče stejně jako dosud :)

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den
děkujeme za Váš dotaz. U této akce jsou ceny rozdílné. Jogurtový dort je váhově těžší a je finančně nákladnější. Proto není sleva stejná s Tv.Míšou, ale je pěkných 25%. Není nikde dané, že musíme dát slevu u dortů stejnou.
Děkujeme za pochopení s pozdravem

Marcela

Nejlepší dorty, které znám. Právě jsem dojedla karamelový, který byl v minulé akci. Děkuji!!!!

Cukrárna Kolbaba

Děkujeme za pochvalu… Velmi nás to těší.

Procházková

Dobrý večer, nemáte tam chybu u toho dortu s lesním ovocem? Po rozkliknutí se objeví cena 420 Kč!! než v původním okně koupit za 299 Kč. Pak tedy nevystavujte ten dort v úvodní nabídce, není to fér!

Cukrarna Kolbaba

Dobry vecer,
dekujeme za Vas dotaz. Ceny jsou naprosto v poradku. Jak je uvedene u akce. Dekujeme

Helena

Také se přimlouvám za obnovení nabídek pro Prahu, zájem tu určitě bude, jak vidno i výše, vaše dorty vypadají nádherně :-)

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz, opravdu je výdejní místo v Praze v jednání. Děkujeme s pozdravem

Markét Bulantík

Dobrý den,jen se chci zeptat,proč dort,který bych si dala (s želé a malinamu) stojí ze stejné ceny jako ostatní dva 420kč a ne taky 299kč…? Děkuji Bulantová

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den
děkujeme za Váš dotaz. U této akce jsou ceny rozdílné. Jogurtový dort je váhově těžší a je finančně nákladnější. Proto není sleva stejná s Tv.Míšou, ale je pěkných 25%. Není nikde dané, že musíme dát slevu u dortů stejnou. Děkujeme za pochopení s pozdravem

Tomáš Bednář

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč jsou dorty k vyzvednutí pouze na ulici Bayrové – většinou si k dortu přikupujeme i zákusky a v této pidipobočce nás sortiment zákusků neuspokojil, tak jako dříve když jsme si vyzvedávali dort na Kounicové.

martina

Dobrý den,
velmi mě zaujal ten 3D dort s letadlem dusty :) je nádherný.. Můžete mi prosím sdělit cenu a zda-li se dá uplatnit poukaz s příplatkem.
Děkuji moc

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
tento voucher je možné využít pouze pro nákup uvedených dortů. Děkuji s pozdravem

Lucie Z.

Dobrý den,
koupila jsem dort, už jsem si chtěla vyplnit objednávkový formulář, protože ho potřebuji na příští týden, ale ještě tam asi běží předchozí akce.
 Děkuji

Cukrárna Kolbaba
Věra Novotná

Dobry den, vyuzila jsem nabidky, kdyz bylo vyzvednuti take v Praze. Ted uz ale podruhe tato moznost chybi. Je nejaka nadeje do budoucna? Dekuji.

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Opravdu intenzivně pracujeme na výdejním místě v Praze :-) Děkuji s pozdravem

Jay Kay

Opet na vas musim apelovat! Myslim ze není fer ze je to opet pouze v Brne! I my v Praze chceme ochutnat další vase uzasne dorty! Prosim udelejte také odber v Praze!
Dekuji a doufam. ;-)

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Opravdu intenzivně pracujeme na výdejním místě v Praze :-)
Děkuji s pozdravem

Lucie Filipiová

Dobrý den,
ráda bych objednala, ale objednávkový formulář mi hlásí chybu. Po rozkliknutí mi načte jiný dort a kód voucheru nelze uplatnit.

Cukrárna Kolbaba

Dobrý den,
prosím o sdělení č.voucheru do emailu. Aby mohl být prověřen. Děkuji s pozdravem

 sys@cukrarnakolbaba.cz

Cukrárna Kolbaba
Cukrárna Kolbaba

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru