Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrodružná hra TEPfaktor ve stylu pevnosti Boyard

4,6 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 1 785 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lucie

Dobrý den,


píšete, že výhrou je šampus. Máte nějakou alternativu pro řidiče? Dříve jste na Vašich webových stránkách měli na výběr pizzu pro všechny členy týmu. Co Vás vedlo k tomu podmínky změnit? A je možnost tedy nějaké kompenzace pro řidiče? 


Děkuji za odpověď.
Tomáš

Zdravím Vás Lucie,
Většina výherců si šampus odveze sebou, tak že jej stejnak nepije na místě. Alternativou je dětský šampus „rychlé špunty“ :-)

Honza

Dobrý den zaplatím- li tedy 159,– a koupím dětský voucher, uznají mi ho jako dospělého? A kolik budu u vás doplácet? Pokud tam budu chtít strávit dvě hodiny.

Tomáš

Zdravím Vás Honzo,
pokud máte dětský voucher doplatíte v TEPfaktoru 100Kč do ceny dospělého a je tím pádem platný pro dospělého.

Eli

Dobrý den,
zajímá mě, co je výhra za dokončení?
 děkuji

Tomáš

Zdravím Vás Eli,
výhra je u nás v daný okamžik šampus a čestné místo v galerii vítězů :-)

J.

Tak to vypadá, že jsem tuto akci prošvihla :-(. Plánujete tuto akci brzy opakovat? Děkuji.

Tomáš

Zdravím J,
pro tento okamžik další akci neplánujeme. Jste však samozřejmě vítán nás navštívit i tak. Pokud jste rodina nebo student máte u nás 5% slevu.

Jana K.

Dobrý den,
mám koupený vocher pro dospělého a dítě a potřebovala bych ještě 1 vocher pro dospělou osobu – který už není, mohu koupit 2× dětský?
Děkuji 



Tomáš

Zdravím Vás Jano,
domluvili jsme se se Slevomatem že dospělá osoba může koupit dětský voucher. Rozdíl doplatíte v TEPfaktoru.

Martin

Dobrý den,
zakoupil jsem poukazy ještě v době, kdy jich bylo v nabídce myslím 800. Nyní je jich již prodáno skoro 2tis. a docela se obávám toho, jak to bude vypadat s obsazeností. Vzhledem k tomu, že vouchery jsou platné jen do března, tak bude návštěvnost zejména o víkendech zřejmě značná, tak aby jsme většinu času nestrávili tím, že budeme čekat až se nějaká z místností uvolní. Nebo je omezena kapacita tak, aby k tomuto nedocházelo?

Tomáš

Zdravím Vás Martine,
Nemusíte mít obavu. TEPfaktor je stavěn tak aby pojmul ještě více lidí než kolik se prodalo přes slevomat. Součastně dokážeme pojmout až 18 týmů součastně. Nebo dokonce 80 osob.
Nevím jestli jste nás již navštívil, ale systém je budován tak aby se ani u herních úkolů zbytečně nečekalo. Krom toho řešíme všechny návštěvníky přes rezervaci. Tímto způsobem regulujeme to aby nedošlo k přetížení TEPfaktoru. Které není ku prospěchu nikomu ani Vám ani nám.

Míša

Dobrý den, pokud si koupím tento voucher a budu zde chtít strávit tři hodiny, zaplatím tedy cenu voucheru (159) plus 169 za další hodinu? Jestli tomu dobře rozumim? Děkuji za odpověď. :)

Tomáš

Zdravím,
ano cena třetí hodiny pro dospělého je 169 Kč
Viz náš ceník? http://tepfaktor.cz/hra/cenik/

Pavla

Napadlo me zda tedy kdyz uz jsem je koupila muzeme je vydelit cenou za dospelacky vstup? Vychazelo by to tedy na 6 dos je to mozne ? Diky

Honza

viz odpověď výše:)kdyžtak to vyřešíme dle Vašeho návrhu:)

Pavla

Dobry den teď jsem koupila 10 vstupu a je tam poznamenano ze se jedna o detskou vstupenku nikde jsem to tam ale jinde nevidela az po zaplaceni muzu se zeptat jak mam pokracovat kdyz potrebuji 10 vstupu pro dospele? Moc diky za info potrebuji koupit jeste 10 celkem tedy 20 ks ale pro dospele.

Honza

Dobrý den Pavlo,


vouchery máme rozdělené na dětské a dospělé. Jelikož náš prodej zajišťuje Slevomat, poprosím Vás nejdříve o kontaktování Slevomatu, co se s tím dá udělat. Pokud se nedočkáte odpovědi od Slevomatu, zavolejte prosím na tel.606 822 921 a operativně to spolu vyřešíme pro Vaší spokojenost. 


Děkuju za pochopení a neváhejte volat,když neuspějete
Tomáš

Dobrý den Pavlo,
domluvili jsme se Slevomatem že dětské vstupenky můžete použít pro dospělé. Rozdíl doplatíte v TEPfaktoru.

Mila

Dobrý den, slyšela jsem, že máte vysvětlivky k úkolům a komnatám. Jsou také v angličtině či uvažujete o tom? Chtěla bych tam nalákat nečesky hovořícího manžela.

Tomáš

Zdravím Vás,
jazyk u nás hraje zcela podružnou roly. Vysvětlující tabulky v úkolech máme, ale je to spíše jen lehká nápověda. Pokud kdokoliv umí v týmu česky tak je vše v pořádku. Nicméně tabulky s angličtinou, němčinou a ruštinou připravujeme a budou určitě brzy k dispozici.

Bára

Bohužel jsou vouchery pro dospělé vyprodané…Nemohli bychom si kupit 4 na dítě, i když je nám všem okolo 25? Rádi bychom tuto slevu využili. Díky, Bára

Tomáš

Zdravím Vás Báro,
akce je prodloužena. Spěchejte :-))

Věrka

Dobrý den,
ráda bych zakoupila 2–4 vouchery pro dospělého,ale koukala jsem ,že už jsou jen dětské v. k dispozici.Nedalo by se to nějak udělat?
Děkuji za info Věrka

Tomáš

Zdravím Vás Vérko,
akci jsme prodloužili tak spěchejte :-))

Alena

Dobrý den,
kdyby nás bylo např. 10 jak budeme rozděleni? Na dva týmy které se během celé hry nepotkají? Můžeme se vůbec objednat na stejný termín v takovém počtu?
Děkuji

Tomáš

Zdravím Vás Aleno,
kapacitu máme pro cca 80 lidí součastně. 10 lidi navrhuji rozdělit na dva týmy 5 a 5, ale může být klidně i 3+3+4 nebo jak Vám to bude vyhovovat. Minimum však 2 v týmu. V chodbách se potkáváte s ostatním herníma týmy tak že máte možnost porovnat kdo je lepší :-)

Monika Trepešová

Jelikož tu evidentně nikdo neodpovídá, odpovím tedy alespoň pár z vás já, která už jsem tam byla. 


Zuzana..: Byla jsem tam s kamarádkou a určitě to možné je. Jen je to při některých úkolech velmi náročné. 


Horáková: Na webu události nabízí odvoz autobusem, ale bylo to jen v přípravách. Netuším, v jaké fázi je to teď. 


anna rusnakova: Nesoutěží se proti nikomu. Cílem je, aby každý tým splnil všech 20úkolů a díky tomu mohl jít do 21. zakódované komnaty s úkolem. 


V každém úkolu se vám po splnění uvolní schránka s razítkem, kterým urazíte kartu, kterou na začátku dostanete. Na konci po rozluštění razítek získátek kód, díky kterému můžete splnit 21.komnatu. 


Byla jsem tam s kamarádkou 5hodin a splnily jsme 15úkolů. Pravdou je, že většinu času nám zabralo, než jsme přišly na to, jak úkol splnit. Teď budeme určitě rychlejší. Kupuji znovu a už se moc těším :-)!!!
Tomáš

Moniko díky za spolupráci :-)) až budete hledat nové zaměstnání tak se ozvěte. Něco pro Vás najdu :-))
Díky
Tomáš

anna rusnakova

dobrý den, kdyz si koupim dva vouchery pro dve osoby a pujdem tedy s pritelem jako tym, proti komu budeme soutezit? nebo to proti sobe nesouperi tymy? nebo proti nam nekoho priradite?

Tomáš

Zdravím Vás Anno,
V TEPfaktoru hrajete především sama proti sobě :-). Vašim prvořadým cílem je splnit všech 21 úkolů. Pokud Vás bude více týmu tak se dá porovnávat kdo byl lepší na čas a v počtu splněných úkolů.

Horáková

Dobry den. Uz jsem koupila (2vouchery), urcite to chceme zkusit.Neporadite jinou dopravu nez autem?Nemam auto k dispozici, urcite to ale jde vymyslet jinak.Dekuji za odpoved.Pojedeme o vikendu.

Tomáš

Dobrý den,
do Chotilsko jezdí autobus z Prahy z Anděla. V Chotilsku jsme cca 5–10 minut chůze od autobusu.

Zuzana Jiskrová

Dobrý den, chtěla bych si jen ověřit, že je možné přijet a absolvovat úkoly pouze ve dvou.
Předem díky za odpověď.

Tomáš

Ano, minimální počet je 2 pro splnění herních úkolů.

Soňa

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat od kolika let je to vhodné. Jestli by nevadila návštěva 5 letého dítěte. Děkuji.

Tomáš

Dobrý den,
5 leté dítě vezměte klidně sebou. Děti do 6 let mají u nás vstup zdarma. Vaše dítě může jít s Vámi jako divák a pokud ho to nebude bavit může si hrát u nás na pláži na písku kde na něj dohlédneme :-)

Monika Trepešová

Dobrý den,


pokud budu hrát 3hodiny, jakou částku přesně budu doplácet? 


Děkuji za odpověď.
Tomáš

Dobrý den Moniko,
třetí hodina v TEPfaktoru stojí 169 Kč. Ceník najdete na:
 http://tepfaktor.cz/hra/cenik/

Iveta

Dobrý den, když je jedna osoba starší 15-ti let, a druhá mladší 15-ti let, tak si musím koupit dospělou vstupenku ? Děkuju za odpověď

Tomáš

Dobrý den Iveto,
pro mladší 15 let jednu dětskou a pro starší 15 let druhou dospěláckou :-)

Linda Burdová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je možné koupit na osobu více voucherů a prodloužit si tím dobu návštěvy. Ráda bych si koupila dva na čtyři hodiny, protože dvě hodiny mi připadají krátké. Děkuji za odpověď.

Tomáš

Zdravím,
jeden poukaz platí pro jednu osobu. Poukazy nelze sčítat. Pokud u nás budete chtít hrát další čas odvíjí se cena od našeho ceníku, který najdete na našich stránkách http://tepfaktor.cz/hra/cenik/

Jana

Dobrý den, když si koupím jeden voucher na 2 h pro 1 dospělou osobu a budu chtít zůstat hodiny 3, kolik mne bude stát ta 3. hodina?
P.S. Mapa ukazuje jinam, než se ve skutečnosti areál nachází.

Tomáš

Zdravím Vás Jano,
Třetí hodina stojí pro děti od 6 let do 15 let 69 Kč. Pro dospělého 169 Kč. Platí se však pouze za poměrnou část hodiny. Například pouze za 10 minut. Ne za každou započatou hodinu.
S tou mapo máte pravdu! Ted na to také koukám!! Omlouvám se asi nějaký šotek :-)
Koukněte se prosím případně na naše stránky tam je lokalita správně uvedena. Jsme 42 km od Praha. Nejlépší cesta je přes Zbraslav, Davle, Štěchovice.
Nejezděte podle GPS. To k nám ukazuje nějakou divnou cestu a povede Vás to k nám se zbytečnou zajížďkou.

Jana

Rozhodně do toho jděte, bylo to skvělý!!! mohu jen doporučit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru