Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za voucher v hodnotě 700 Kč na cokoli z jídelního lístku indické restaurace Masala Pod Karlovem! Osvědčená restaurace a orientální hostina se slevou 50 %.

4,3 / 5 Restaurant Masala Praha - Vinohrady  (mapa) 1 425 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tomáš Fuk

Jan Hink: Mě přišlo, že české pivo sedne k indické kuchyni jak prdel na hrnec :-) Některá jídla tam mají tak pikantní, že to snad ani ničím jiným uhasit nejde :-D Taky ještě nějaký voucher vezmu, stálo to tam za to. U mě dělá obsluha 90% zážitku a ta v MASALA je naprosto profesionální.

Restaurace MASALA

Informace pro všechny:
točené pivo
Plzeň 45,–
Gambrinus 35,–
Lahvové pivo
Birel 35,–
Kozel černý 40,–
nealko 44 – 50,–
víno 2 dcl 79,– a 0,7l od 290,–

Michal Bajer

Také se přidám s názorem. Masala je od našeho bytu asi 300m takže ji navštěvujeme prakticky tak 2× do měsíce. Poslední dobou mi trochu vadí obsluha, která se poněkud zhoršila. Jídlo je naštěstí pořád skvělé.

Soňa

I já bych se chtěla připojit ke chvále restaurace. Prostě skvělé po všech stránkách! Tak dobré indické jídlo jsme již dlouho neměli. Byli jsme na degustačním menu z předminulé akce, moc nám chutnalo, jen malinká připomínka: porce hlavních jídel v menu byly dost miniaturní (neočekávali jsme žádné hromady jídla, které bychom si ještě odnesli s sebou). Příjemně jsme se najedli, ale přece jen ve dvou jsme si nějaké ty skulinky v žaludku odnášeli – přítel je docela velký jedlík :-). Jinak doporučuji a určitě kupuji znovu!!!

Matyáš

Dobrý den, máme voucher na degustační meny pro dva, z předchozí akce Malasy & Slevomat, a zajímalo by nás: chtěli bychom salonek pro cca 10–15 osob (pokud je taková kapacita) s tím že bychom spojili voucher s předchozí akce a zde nyní zakoupili další vouchery. Byl by v tom problém ?

Restaurace MASALA

Matyáši, samozřejmě je to možné. Salonek máme ajsme schopni usadit i větší skupiny -:) .

Jakub Konečný

Byli jsme včera a výborné. Skvělá obsluha s výborné jídlo i s výkladem, co to vůbec jíme. Co se piva týká, čepují Plzeň 12 za 45,– a Gambrinus 10 nevím za kolik :-)

Lucie

Dobrý den. Rovněž se přidávám k prosbě o nápojový lístek. K jídlu pití bezesporu patří, a tak bych ráda předem věděla, co mě ve Vaší restauraci čeká. Především mě zájímá vinný lístek. Děkuji za odpověď.

Jan Hink

Dobrý den. Jak čtu tu chválu, zřejmě mě nic neudrží a pozvu i rodinu, abychom se zas po čase setkali jinde než na funuse. Ačkoli si vážím indické kuchyně, přece jenom bych si tam dal k jídu české pivo raději, než tradiční nápoje. Ty bych kdyžtak jen ochutnal. Neviděl jsem ale nápojový lístek na Vašich stránkách, Co čepujete a za kolik? Díky za odpověď.

Marie111

Proč nezveřejňujete nápojový lístek? Můžete uvést alespoň rozmezí cen nápojů (pivo,víno,nealko)?
Děkuji za odpověď.
 Marie

Tereza

Také můžu tuhle restauraci jen chválit. Jídlo je výborné, prostředí moc příjemné a obsluha vždy milá…:)

tým Restaurace MASALA

Děkejeme všem za pochvalné recezce a doporučení. Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Mr. Sonny

Dobry den, je, prosim, v restauraci i detsky koutek ? Diky za informaci

Restaurace MASALA

Bohužel nemáme dětský koutek, ale můžeme nabídnout salonek.

Jolana

Dobrý den, vynikající jídlo, byli jsme zde už několikrát a vždy to bylo výborné. Chci se zeptat zda lze tento voucher využít i na polední menu. Děkuji.

Restaurace MASALA

Jolano, mimo pití můžete voucher využít na cokoliv z nabídkovbého me­nu.

Drahomíra

Dobrý den, nevím jestli jsem to nepřehlédla, ale nemůžu najít nápovjový lístek. Děkuji

Daniela

Dobry den,
prosim vas, mate bezbarierovy pristup? Dik za odpoved.

Restaurace MASALA

Dobrý den, je mi moc líto, ale bohužel ne. Vstup je možný pouze po 7 schodech. Ale umíme pomoci -:)

Markéta

Dobrý den, také se přidávám ke chvále, jídlo i obsluha je skvělá, vždy si návštěvu s kamarádkou užijeme (chodíme pravidelně a né jen na vouchery). Ráda bych se ale zeptala, zda budete mít otevřeno 23.12., a zda jde jídlo zabalit s sebou. Děkuji.

Tomáš Fuk

Taky jsem byl a šel bych kdykoli znova. Miluju to zalívání ostrých jídel studeným pivem :-)

Kristýna

Dobrý den, také přidávám pouze slova chvály a souhlasím se všemi předchozími příspěvky. Asi měsíc zpět jsem byla na degustačním menu, kde hlavní chod obsahoval asi 7 mističek s výbornými pokrmy. Úžasné. Pokaždé odcházím spokojena. Děkuji, kupuji zas a těšim se k vám zase brzy. :-)

Michal

Byli jsme na minulé akci a nemůžeme jinak než brát znovu…vynikající kuchyně, obsluha, prostředí,pros­tě vše…

Adéla

Dobrý den, také bych chtěla Masalu velmi doporučit. Jak již zde bylo zmíněno, jídlo je skvělé a obsluha milá. Neváhám a opět kupuji :)

Iveta

Přidávám se ke chvále, strašně jsme si pochutnali a v našem případě jsme na jídlo ani dlouho nečekali vzhledem k tomu, že byla plná restaurace. A já mám dotaz trochu offtopic – neplánuje ještě Masala udělat znovu akci na degustační menu?? :o) Předem díky..

Restaurace MASALA

Jsme moc rádi, že jste byli u nás spokojeni. Degustační menu, ve více variantách, najdete i ve standardní nabídce, nemusíte čekat na akci. Je sice v plánu, ale zatím není znám termín.

Petra

Túto akciu som už raz využila a možem každému len odporúčať. Skvelá kuchyňa, atmosféra aj obsluha. Teším sa už na ďalšiu návštevu!

Restaurace MASALA

Děkujeme za chválu a přijďte brzy zas -:)

SARKA

Žádný dotaz nemám, jen chci všem doporučit. Byly jsme zde s voucherem před pár měsíci a kuchyně je výborná. Sice to déle trvá, ale stojí to za to. Doporučuji hlavně specialitu kuchaře – máslové kuře!!!

Restaurace MASALA

Jsme rádi že Vám u nás chutnalo a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Elyene

Včera jsme zrovna byli na této akci, která proběhla již dříve a mohu jen doporučit!! V Masale jsme byli již podruhé a pokaždé jsme byli spokojeni. Obsluha je velmi příjemná a jídlo vynikající. Kupuji znovu a vůbec mi nevadí, že si kvůli restauraci opět přijedeme až z Českých Budějovic :) Pokud máte rádi indické jídlo, neváhejte! Pokud si nejste jisti, co si dát, také neváhejte! Obsluha dokáže velmi dobře poradit!

Restaurace MASALA

Děkujeme za pochvalu a těšíme s ena Vaši dlaší návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru