349 Kč za voucher v hodnotě 700 Kč na cokoli z jídelního lístku indické restaurace Masala Pod Karlovem! Osvědčená restaurace a orientální hostina se slevou 50 %.
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 7. 5. 2012.
Můžete využít do 7. 5. 2012
- Rezervace předem na tel. 222 561 021
- Platí pro libovolný počet lidí (ideálně 1 voucher = 2 lidé)
- Útrata nad hodnotu voucheru se doplácí, případně můžete použít více voucherů najednou
- Lze využít v pobočce Masala Pod Karlovem
- Nelze využít na nápoje
- Maximální počet voucherů na osobu není omezen
- Celkový počet voucherů není omezen
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V žádném správném bollywoodském bijáku nesmí chybět vedle davové taneční scény rovněž pořádná hostina. Názvy některých filmů ostatně hovoří za vše – Rajesh: příběh geniálního kuchaře, Nad karí svítá nebo Kámnazrudla, thriller z kuchyně.
Poznejte tu pravou Indii v oblíbené restauraci Masala Pod Karlovem, kde můžete dnešní voucher vyměnit za známé i méně známé indické speciality.
V jídelním lístku si vyberete, ať už toužíte ochutnat výborné indické polévky, tradiční předkrmy, jako Pakora nebo cibulový či špenátový Bhaji, oblíbenou zeleninovou Samosu, domácí indický sýr podávaný s omáčkami nebo cokoli jiného. Na výběr je vždy spousta masových i zeleninových variant.
Výtečná hlavní jídla jsou připravována v jemné, středně ostré a pálivé verzi. Ochutnat můžete kuřecí speciality včetně máslového kuřete Murg Makhani marinovaného přes noc v jogurtu a směsi koření, oblíbené Tikka Masaly nebo královské delikatesy Korma.
Připraveno je pro vás také šťavnaté jehněčí, které nabývá v indické kuchyni zcela nových chuťových rozměrů. Svou komplexností vás překvapí i pálivé jehněčí Vindaloo, báječný Rogan Josh, případně křehké kousky jehněčího Zalfrazi.
V lístku dále najdete krevety a ryby, indické speciality z tvarohového sýra, zeleninové speciality i netradiční „rizoto“ Biryani s osobitou chutí dosahovanou hřebíčkem, kardamonem, skořicí, koriandrem, mátou, cibulí, jogurtem a dalšími přísadami.
K pečenému masu, ke kari i ostřejšímu Vindaloo se výborně hodí indická raita z jogurtu. V Masale můžete sáhnout po okurkové nebo cibulovo-rajčatové variantě.
Návštěvu můžete završit sladkými dezerty Kheer či Gulab jamun a cestou domů přemýšlet, že tato letenka do indického světa se skutečně vyplatila.