349 Kč za voucher v hodnotě 700 Kč na cokoli z jídelního lístku indické restaurace Masala Pod Karlovem! Osvědčená restaurace a orientální hostina se slevou 50 %.
V žádném správném bollywoodském bijáku nesmí chybět vedle davové taneční scény rovněž pořádná hostina. Názvy některých filmů ostatně hovoří za vše – Rajesh: příběh geniálního kuchaře, Nad karí svítá nebo Kámnazrudla, thriller z kuchyně.
Poznejte tu pravou Indii v oblíbené restauraci Masala Pod Karlovem, kde můžete dnešní voucher vyměnit za známé i méně známé indické speciality.
V jídelním lístku si vyberete, ať už toužíte ochutnat výborné indické polévky, tradiční předkrmy, jako Pakora nebo cibulový či špenátový Bhaji, oblíbenou zeleninovou Samosu, domácí indický sýr podávaný s omáčkami nebo cokoli jiného. Na výběr je vždy spousta masových i zeleninových variant.
Výtečná hlavní jídla jsou připravována v jemné, středně ostré a pálivé verzi. Ochutnat můžete kuřecí speciality včetně máslového kuřete Murg Makhani marinovaného přes noc v jogurtu a směsi koření, oblíbené Tikka Masaly nebo královské delikatesy Korma.
Připraveno je pro vás také šťavnaté jehněčí, které nabývá v indické kuchyni zcela nových chuťových rozměrů. Svou komplexností vás překvapí i pálivé jehněčí Vindaloo, báječný Rogan Josh, případně křehké kousky jehněčího Zalfrazi.
V lístku dále najdete krevety a ryby, indické speciality z tvarohového sýra, zeleninové speciality i netradiční „rizoto“ Biryani s osobitou chutí dosahovanou hřebíčkem, kardamonem, skořicí, koriandrem, mátou, cibulí, jogurtem a dalšími přísadami.
K pečenému masu, ke kari i ostřejšímu Vindaloo se výborně hodí indická raita z jogurtu. V Masale můžete sáhnout po okurkové nebo cibulovo-rajčatové variantě.
Návštěvu můžete završit sladkými dezerty Kheer či Gulab jamun a cestou domů přemýšlet, že tato letenka do indického světa se skutečně vyplatila.