
Termín
Platnost do 27. 1. 2013.
- Nutné potvrzení rezervace minimálně týden předem na tel. 251 035 111.
- Akce se uskuteční při minimálním počtu 25 osob.
- Parkování v hotelu k voucheru zdarma.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 27. 1. 2013.
- Nutné potvrzení rezervace minimálně týden předem na tel. 251 035 111.
- Akce se uskuteční při minimálním počtu 25 osob.
- Parkování v hotelu k voucheru zdarma.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jazykozpytci tvrdí, že brunch vznikl spojením slov breakfast a lunch, ale hladoví ví, že takto se ve skutečnosti ozývá jejich žaludek. V češtině výrazu brunch odpovídají citoslovce škruňk, kruč nebo škrund.
Přijměte srdečné pozvání na jedinečný gastronomický zážitek do nově otevřeného hotelu Barceló Praha Five na Andělu, díky kterému nasytíte velmi kvalitně nejenom svůj žaludek, ale i další vaše smysly!
Jedinečný gastronomický koncept
Luxusní brunch kombinující exkluzivní raut s živým vařením se koná v hotelové restauraci v sobotu 26. ledna nebo v neděli 27. ledna od 11:30 do 15 hod. Vstupenky na raut jsou limitovány počtem 100 kusů na každý termín.
Brunch zahrnuje:
- cold selection
- polévku
- teplý bufet
- sladký koutek
Na mořské plody i zvěřinový guláš
Co bude kuchař před vámi připravovat konkrétně? Třeba marinovaná masa – vepřovou pečeni v pepřové krustě, plněná krůtí prsíčka na bylinkách, šunku od kosti, rostbíf nebo bramboračku se šumavskými houbami.
Cold selection
Dopřejte si vybrané lahůdky studené kuchyně! Čeká vás:
- pošírovaný norský losos v bylinkové páře s koprovým krémem
- krevetový koktejl s růžovou omáčkou s kapkou brandy
- variace čerstvě krájené zeleniny s marinovanými olivami, feta sýrem, dresinky, omáčkami a pečivem
- galantina z pečené kachny s tradiční nádivkou
- nářezová mísa s výběrem českých a španělských mas a uzenin, jako rostbíf, serrano šunka, chorizo, marinovaná vepřová pečeně, pražská šunka nebo lososová terinka
- salát caprese
- salát ze středomořské zeleniny s kozím sýrem, lístky rukoly a piniovými oříšky
- caesar salát s kousky grilovaného kuřátka, se slaninou a čerstvým parmezánem
- těstovinový salát se sušenými rajčaty
- salát z pečených brambor a choriza
Teplý bufet
Jako hlavní chod budou servírovány jedinečné delikatesy!
- zvěřinový guláš s perníkovými knedlíky
- pečený losos plněný mořskými plody s omáčkou velouté provoněnou šafránem
- vepřové medailonky s brandy-pepřovou omáčkou
- kuřecí sauteé s křupavou zeleninou
- nudličky z argentinské svíčkové á la stroganof
- jasmínová rýže
- gratinované grambory provoněné pečeným česnekem
- bramborové sauteé
- těstoviny s lístky čerstvé bazalky a tomatovým concassé
- máslová zelenina
Sladký koutek
Nenechte si ujít lehkou tečku na závěr. Těšte se na:
- variace minidezertů
- crème brûlée
- profiterolky s čokoládovou omáčkou
- variace čerstvě krájeného ovoce
- výběr českých a mezinárodních sýrů
- želírované višně s čokoládovou pěnou
Užijte si leden plný rozmanitých chutí, vůní a krás na talíři. Poznejte jedinečnou moderní a velmi kvalitní gastronomii připravovanou z prémiových surovin.