Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za libovolné pochoutky z menu restaurantu Universal v hodnotě 1000 Kč. Skutečné delikatesy s vytříbeným francouzským šmrncem a slevou 60 %.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 26. 8. 2012

  • Rezervace předem na tel. 224 934 416
  • Voucher může uplatnit libovolný počet osob
  • Nelze využít na nápoje
  • Voucher neplatí 24. – 26. 12. 2011 a 31. 12. 2011
  • Možno využít ve všední dny od 16. hodiny, o víkendu kdykoli mimo nedělní brunch 
  • Maximální počet voucherů na osobu: 10
  • Celkový počet voucherů: 2200
1 000 Kč −60 % 399 Kč
1 000 Kč −60 % 399 Kč

Francouzi mají na zimní splín jednoduchou odpověď – jídlo. Na malé deprese je insalata caprese. Na depku jak poleno hodí se jehněčí koleno. Na zimní šok zabírá artyčok. Čerstvé fíky probouzí brtníky. Když je venku kosa, chce to steak z lososa. A na chmurné myšlenky alespoň dvě vepřové panenky.

Inspirujte se sofistikovanou francouzskou gastronomií a přijďte si ji užít do oblíbené francouzské restaurace Universal. Podnik je situován v samém centru Prahy, jen 100 metrů od Národního divadla.

Voucher v hodnotě 1000 Kč můžete využít na cokoli ze zajímavého menu restaurace. Je jen na vás, zda si dopřejete několikachodovou hostinu sami, nebo vyrazíte na skvostný gurmánský večírek se svým partnerem či přáteli.

Stačí si vybrat! Již letmé nahlédnutí do lístku slibuje nečekané zážitky:

  • Velkým salátům vévodí marocké Taboulé, Arkontiko s plněným vinným listem nebo krevetovo-artyčokový Bretonne.
  • Z předkrmů stojí za zmínku především Slávky vařené ve víně, Čerstvé fíky zapečené s gorgonzolou nebo Domácí kachní paštika s tousty.
  • Skvostná je nabídka těstovin a risotta zahrnující Čerstvé tagliatelle s hřibovou smetanovou omáčkou nebo Risotto s kozím sýrem a cuketou.
  • Na své si přijdou milovníci masa. Podnik servíruje Tournedos na grilu z uruguayské svíčkové, Jehněčí karé s citrónem, mátou a koriandrovými semínky, Pečená kachní prsíčka s rybízovo-cibulovou omáčkou či Pstruha na mandlích.
  • Vrchol gastronomie tvoří dezerty – pravděpodobně nejlepší Crème brûlée v Praze, skvostný Dvanáctiminutový čokoládový dortík nebo Čokoládová paštika s anglickým krémem.

Ceny se pohybují v rozmezí 95 – 182 Kč za předkrm, 179 – 299 Kč za hlavní chod bez příloh a 60 – 75 Kč za dezert. Za jeden voucher si pohodlně pochutnáte na dvou tříchodových menu. Nápoje se hradí zvlášť. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru