Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kapitánský kurz pro vedení rekreačních plavidel

Lodní škola SP Praha Místo nalodění - Holešovice (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jan Ševcovic

Dobrý den, mám zájem o kapitánský kurz. Je možné s tímto voucherem využít i doplňkového rozšíření?

Doplňková zkouška „moře“ (MPZ oblast C): 900,– Kč
Doplňková plachetnice typu „S“ (S20, S80): 600,– Kč

Předem děkuji za Vaší odpověď.

Lodní škola

Dobrý den,
voucher se vztahuje na rozsah „M“, ostatní je možné v případě zájmu doplatit.

nigel

I assume the course is in czech? Is there a possibility to have it in english?

Lodní škola

Dear,
course and exam is only in czech.

Láďa

Dobrý den, ještě nikdy jsem neměl nic společného s lodní dopravou. Mám vůbec šanci složit zkoušky před SPS ? Dá se vůbec vše tak rychle naučit?

Lodní škola

Dobrý den,
ano, úspěšnost je vysoká a právě na uchazeče bez předchozích zkušeností je kurz zaměřen. Předpokladem je samostudium mezi kurzem a zkouškami, důležité jsou mj. testové otázky, které na kurzu též obdržíte.

Lenka V.

Dobrý den, platnost průkazu je neomezená? Děkuji

Lodní škola

Dobrý den,
ano, z časového hlediska není žádné omezení.

v_giotto@seznam.cz

Dobrý den, je možné složit zkoušky v Přerově? Je kurz vhodný i pro uchazeče bez předchozí zkušenosti s uvedeným typem plavidla? Děkuji.

Lodní škola

Dobrý den,
právě na uchazeče bez předchozích zkušeností je kurz zaměřen. Zkouška v Přerově je možná, ale bez praktické části, tzn. pouze pro výkon plavidel do 100 kW.

Antonín Bárta

Dobrý den mám chorvadský kurz VMB, lze použít Vaší nabídku na rozšíření a jaké, popřípadě kolik mám doplatit? Předem děkuji za info.

Lodní škola

Dobrý den,
pokud máte v chorvatském průkazu uvedeno územní omezení na Chorvatsko, jste bohužel z hlediska VMP začátečník.

Ondřej Kysilka

Děkuji, stačilo jednoduše – Ne, není to možné.

Lodní škola

Dobrý den,
omlouváme se, měli jsme to napsat obšírněji: není to garantováno, protože pokud bychom vypsali Nymburk mimo platnost voucherů, nepůjde to. Pokud termín v Nymburce bude v rámci platnosti voucherů, samozřejmě to možné bude. Nelze to tedy z důvodu výše uvedeného garantovat.

Ondřej Kysilka

Dobrý den, děkuji za Vaší rychlou odpověď. Je možné voucher zakoupit již nyní a účastnit se až kurzu v Nymburce?

Lodní škola

Dobrý den,
Nymburk zatím není vypsán.

Ondřej Kysilka

Dobrý den,

bude některý z plánovaných kurzů probíhat opět v Nymburce?

Lodní škola

Dobrý den, ano, na školní rok 2014/2015 plánujeme opět dva termíny kurzů uskutečnit v Nymburce. Budou to zřejmě termíny navíc, tzn. nad rámec již zveřejněných na stránkách www.lodniskola.cz

Jan Bartos

Dobrý den,
nějak nechápu k čemu všemu mě to opravňuje. Asi jako každého mě napadlo, zda bych poté mohl vyrazit třeba do Chorvatska, tam si pronajmout loď a s přáteli na ní strávit dovolenou. Toto jde, ale je nutný právě kapitán. Takže jsem myslel, že po absolvování tohoto již žádná taková osoba navíc nebude třeba. Ale teď čtu, že to neplatí pro mořskou pobřežní plavbu. Takže poprosím polopaticky o vysvětlení na co všechno to opravňuje. Děkuji

Lodní škola

Dobrý den, průkaz VMP v nabízené variantě M Vás opravňuje k vedení motorových rekreačních plavidel (tzv. malých plavidel) do 20m délky bez omezení výkonu motoru na vnitrozemských vodních cestách a má mezinárodní platnost. Je možné dokoupit nad rámec nabízené skupiny M i rozšíření na tzv. MPZ C – plavbu po moři do vzdálenosti 0,75 námořní míle od břehu. Cena rozšíření je 900,– Kč, závěrečné zkoušky jsou pak rozšířeny o další zkoušku z předpisu COLREG (předpis pro zabránění srážkám na moři)

Oskar Navratil

Jeste jeden dotaz,
na strankach Lodni skoly je uvedeno, ze je mozne kurz zaplatit FlexiPassem, chci se tedy zeptat, zda i voucher je mozne jim zaplatit?

Lodní škola

Dobrý den, nikoliv, jednotlivé nabídky nelze slučovat. Je třeba se rozhodnout pro jeden nebo druhý způsob úhrady.

Oskar Navratil

Dobry den,
chapu to spravne, ze po absolvovani vaseho kurzu se pak za 14 dnu muzu prihlasit na zkousku vedeny SPS a za tuto prihlasku zaplatim uvedenych 350kc a zadny dalsi financni naklady ke zkousce jiz nejsou?

Lodní škola

Dobrý den, my Vás dokonce přihlásíme na Státní plavební správu sami a v den zkoušek přistavíme plavidlo s naším kapitánem-instruktorem za účelem vykonání praktické zkoušky, takže se o nic nestaráte. Kolky které nejsou zahrnuté v ceně kurzu jsou 350 Kč nebo 450,– Kč, pokud si nad základní rámec rozšíříte oprávnění na plavbu po moři do 0,75 námořní míle od břehu. Žádné další finanční náklady ke zkoušce nejsou, pokud pomineme poplatek za vystavení výpisu z rejstříku trestů a poplatek za lékařskou prohlídku.

Roman

Mohu po absolvování tohoto kurzu řídít i jachtu/Bavarii/ v Chorvatsku?

Lodní škola

Dobrý den,
v závislosti na konkrétním typu ano, ale jen do 0,75 nm od pevniny (ostrovů). Pro tuto konkrétní plavbu by byly asi vhodnější „chorvatské papíry“, ty jsou však z hlediska další použitelnosti omezeny na území Chorvatska.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru