Termín
Platnost do 30. 4. 2012.
Můžete využít do 30. 4. 2012
- Menu si lze objednat pouze ve večerních hodinách
- Rezervace na tel.: 482 750 863, 608 082 393
- Při rezervaci je nutno uvést, že máte kupon
- Maximální počet voucherů na osobu: 2
- Celkový počet voucherů: 200
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dovolte svým chuťovým buňkám vystoupat až na gastronomický Ještěd. Sami přitom budete jen blaženě opakovat: „Ještě, ještě!“
Pravé chuti Francie můžete podlehnout i v Liberci. Vychutnejte si romantické okamžiky ve dvou při 6chodovém degustačním menu sestaveném z vybraných francouzských lahůdek a lahodných francouzských vín. Nalaďte se při večeři na příjemnou noc, kterou strávíte ve stylovém penzionu Bílý Mlýn. Po probuzení vás bude čekat vynikající snídaně.
Šéfkuchař Jan Baťka svým uměním okouzloval hosty vyhlášených podniků v pražském Obecním domě, La Perle de Prague, Savoy, Tančícím domě či v italské restauraci Emanuella Ridi. Šest let působil přímo v Paříži na Champs Ellysée v La maison de le Truffe.
Francouzské podzimní menu vás nadchne již při čtení:
- Domácí játrová paštika pasírovaná z jater francouzské kachny s fíkovo-hořčicovou pěnou
- Dýňový krém s praženými dýňovými semínky
- Grilovaný filet z candáta - filet z čerstvého finského candáta s houbovým risotti a přelivem z bílého vína a šafránu
- Fillet Top blade - velice šťavnaté a křehké maso, s bramborovým gratinem, servírované s ragú šumavských lišek a konfitovanou kedlubnou
- Gratinovaný kozí sýr z Normandie – zapečený kozí sýr z Normandie doprovázený jablečno-švestkovým chutney
- Crème brûlée z jasmínového čaje a zázvoru s ořechovou zmrzlinou
Francouzská vína podávaná k menu:
- Cremant de Bourgogne brut
- Chardonnay Blanc VdP de I´Herault
- Cabernet Sauvignon Blanc VdP de I´Herault
- Chateau Les Rosiers Montbazillac
Nad skvělým jídlem a vínem strávíte tři až čtyři hodiny a ani tak nebudete chtít přestat ochutnávat. Šéfkuchař dbal na složení z kvalitních sezónních surovin. Pokud stále váháte, přesvědčte se při čtení recenze.
Noc strávíte v příjemném dvoulůžkovém pokoji vybaveném vlastním sociálním zařízením a TV. Prostory penzionu i restaurace jsou nekuřácké, parkovat lze bez problému na místě. Můžete využít také Wi‑Fi připojení, k dispozici je dětské hřiště a v letních měsících i terasa.Budete-li si chtít pobyt prodloužit, je pro vás připravena sleva 30 % z běžné ceny ubytování a 20 % na jídlo v restauraci (nevztahuje se na nápoje). Můžete pak podniknout výlety do krásné přírody, vystoupat až na vrchol Ještědu nebo se podívat do liberecké zoo.
Děti do 3 let mají ubytování zdarma, za větší děti na přistýlce zaplatíte 350 Kč/noc. Dětskou postýlku si lze připlatit za 100 Kč. Snídaně k přistýlce pro děti ve věku 3–12 let stojí 60 Kč, od 12 let pak 130 Kč. Psa si můžete vzít s sebou za 80 Kč/noc.
Původní cena 6chodového degustačního menu (á 1111 Kč) pro dva | 2222 Kč |
Původní cena ubytování 1 noc pro dva (2lůžkový pokoj se snídaní) | 1290 Kč |
Původní cena celkem | 3512 Kč |
Sleva | 51 % |
Cena po slevě | 1699 Kč |