Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenky do zábavního parku Šikland

4,6 / 5 Šikland Zvole  (mapa) 135 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Zuzka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda poukaz do restaurace lze využít na jídlo i pití, a zda je někde možno najít menu, co v dané restauraci si lze dát.

Šikland

Dobrý den,
jsme sezónní provoz, proto momentálně menu v restauraci pevně stanované nemáme.
Můžete jsi vybrat steaky, mexické speciality, pak na Sloonu hotová jídla – český, dětská jídla, sladká jídla. Poukaz se dá využit na jídlo a pití. S přáním hezkého dne

Simona

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat v jaké hodnotě je poukaz do mexické restaurace, který je součástí programu all inclusive pro dvě osoby?
 Děkuji

Šikland

Dobrý den,
poukaz do mexické restaurace je v hodnotě 150,–Kč/osoba.
S přáním hezkého dne

Zuzana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jde na rodinny poukaz aby sli 2 dospěli, 1* dítě 10let a babička (důchodce). Ještě mam dotaz, zda v tom poukazu pro 4 není jízda safari vláčkem? kolik by případně stála a kolik by stálo vstupné pro babičku, kdyby nemohla tedy využít vstupne pro 4 osoby místo dítěte? Nebo ještě zda by mohl jít za dítě student s isic KARTOU.

Šikland

Dobrý den,
na rodinný poukaz můžete jet ve svolené kombinaci. V poukaze není zahrnutá jízda Safari vláčkem, dá se dokoupit na místě v ceně 40,–Kč/osoba/jízda. Je nám líto, ale ISIC karty neakceptujeme.
S přáním hezkého dne

Slevomat.cz

Dobré ráno, milí diskutující. Omlouváme se za prodlení s odpověďmi, avšak během dnešního dne zařídíme, aby Vaše dotazy byly zodpovězeny..Pokud se rozhodnete zakoupit již nyní přejeme fajn zážitek. :-)

Lenka J.

Dobrý den, prosím o informaci, zda jde vyměnit jízda na koni (2× 30minut) za např. jízdu čtyřkolkou? Děkuji

Šikland

Dobrý den,
je možné obychom jste si vyměnili jízdu na koni za jízdu na čtyřkolce. Je to třeba předem si domluvit.
Přeji hezký den

Bártová

Dobrý den, při koupi rodinného vstupného all inclusive pro 4 obsahuje cena i vyjížďku na koni 2×30min (je možné vyměnit za jinou službu) a jízdu Safari vláčkem jako to je při all inclusive pro 2?

Šikland

Dobrý den, výměna je reální, ale je potřeba domluvit se na místě dle aktuální nabídky.
Přejí hezký den

Hana Jílková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli poukaz pro 4 osoby může platit i pro 4 dospělé osoby. Děkuji za odpověď.

Šikland

Dobrý den, poukaz pro 4 osoby (rodina) je vstup pre 2 dospělé osoby a 2 děti (4–12 let). Pro 4 dospělé osoby je potřeba si zakoupit poukaz 2× 2 osoby.
Přeji hezký den

Nikola Krčková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli plánujete i ,,zájezd´´ do Šiklova mlýna? Dívali jsme se na spoje a např. z Brna nejsou žádné spoje :(

Šikland

Dobrý den, „zájezd“ do Šiklova mlýna neplánujeme, doprava je individuální. Nejbližší vlaková stanice je Rožná, nejbližší autobusová zastávka je Dolní Rožínka, Blažkov, Zvole nad Pernštejnem.
Přejí hezký den

Petra

Dobrý večer v základním vstupném je i vstup do aquaparku , nebo tam se platí zvlášť.Nikde jsem to u vás na webu nenašla.Děkuji

Šikland

Dobrý den, v ceně základného vstupného není zahrnut vstup do aquaparku.
Přejí hezký den

Ája

Voucer můžeme tedy uplatnit kdykoliv v týdnu bez doplatků , když by byla třeba nějaká akce?

Šikland

Dobrý den, voucher můžete uplatnit kdykoliv i na sobotní akce.
Přejí hezký den

Jana

Dobrý den , takže v základním vstupném je pouze vstup do areálu.Voucher tedy platí pro 2 dospělé , nebo dítě a 1 dospělí.Jak je to s vstupným do Draxmooru , to se zase platí zvlášť?A pokud máme zájem třeba o jízdu 5 let starého dítěte na koni to se platí v místě , jak jízda probíhá a kolik stojí.Děkuji za info.

Šikland

Dobrý den, v základním vstupném je pouze vstup do areálu westernového městečka, vstup můžete uplatnit pro 2 dospělé osoby, nebo v kombinaci dospělá osoba+ dítě.
Vstup do Draxmooru si můžete uhradit na míste v Dolní Rožínce. Jízdu na koni si můžete zamluvit na místě – je to vyjížďka do přírody s instruktorem 30 min./300,–Kč, 1 hod./500,–Kč, nebo se může svézt v Corralu (cca 3 kolečka) 30,–Kč.
Přejí hezký den

Petr Petr

Zdravím, prosím pěkně, rodinný vstup pro 4 osoby lze uplatnit i pro 3 dopělé a dítě. Nebo jen 2+2. Děkuji za odpověď.

Šikland

Dobrý den, vstup All inclusive pro 4 osoby (rodina) platí pro 2 dospělé osoby + 2 dětí (4–12let).
Přejí hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru