Až 1 kg prvotřídní italské zmrzliny = cca 25 kopečků
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 7. 2014.
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
- Omezení: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2014.
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
- Omezení: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2014.
- Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. Voucher vyměníte přímo na provozovně za zmrzlinu – kopečky do kornoutku nebo 1 kg libovolné zmrzliny dle aktuální nabídky do termoboxu, který může být navíc ještě izolován alobalem (lze až 6 příchutí).
- Omezení: Zmrzlina by měla být zhruba do 45 minut uložena do mrazáku. Teplota skladování hlubokozmrazené zmrzliny by měla být nejméně –18 °C. Minimální trvanlivost všech druhů zmrzlin je 2 měsíce od data výroby.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Mrkvovou zmrzlinu v cukrárně Cremeria Milano nemají, protože po vyslechnutí všech vtipů o otravných králíčcích vědí, že je pěkně hnusná. Ne, ne, tady si vždy dáte jen tu nejlepší.
Ihned si zajděte do cukrárny Cremeria Milano pro prvotřídní italskou zmrzlinu. Čerstvou zmrzlinu vám libovolně nakombinují dle vašeho přání.
Nezapomeňte se podělit s rodinou a přáteli, věřte, že kdo do společnosti přinese celou vaničku zmrzliny, toho oblíbenost diametrálně roste. Na cestu domů s kilogramem zmrzliny se ale posilněte ještě pár kopečky do kornoutku.
Dát si tu můžete:
- 3 nebo 6 kopečků zmrzliny do kornoutku
- 1 kg zmrzliny do termoboxu s sebou – Z kilogramu se vám dle velikosti podaří vyrobit 20 až 25 kopečků zmrzliny. Namíchat si můžete až 6 různých příchutí z aktuální nabídky.
Zmrzlina je vyráběna pod dozorem italského zmrzlináře podle originálních receptur, z vysoce kvalitních surovin a bez použití konzervantů a koncentrátů. Základy pro zmrzliny jsou vyráběny v Itálii exkluzivně pro Cremeria Milano podle vlastních receptur a postupů.
Dostupné příchuti se v průběhu roku lehce obměňují s ohledem na roční období a sezónní suroviny.
Smetanové zmrzliny jsou připravovány z poctivé smetany, mléka, cukru, dextrózy, vaječných žloutků a dochucovacích italských past firem Cremeria Milano, Pregel a Albert.
Vychutnat si můžete některou z čistě smetanových zmrzlin nebo se nechte unést opojnou kombinací smetany a ovoce:
- amarena (smetanová s višní)
- kokos
- malaga (s vínem a rozinkami)
- straciatella (smetanová s kousky čokolády)
- vanilka
- bacio bianco (bílá čokoláda)
- karamel
- vlašský ořech
- lískový oříšek
- pistácie
- nugát
- tiramisu (vanilková s piškoty Savoyardi)
- hořká čokoláda
- káva
- jogurt bílý
- jogurt lesní směs
- banán
Ovocné zmrzliny (sorbety) jsou vyráběny z pravého ovoce (čerstvého i zmrazeného). Neobsahují mléko, smetanu ani vejce, takže si na nich mohou pochutnat vegani i osoby s alergií na laktózu.
Domů si můžete odnést sorbet s příchutí citronu, jahody, maliny, lesních plodů, manga, grepu nebo borůvek.
Minimální doba trvanlivosti zmrzliny jsou 2 měsíce, pravděpodobně ale neodoláte, a sníte ji mnohem dříve.