
Termín
Platnost do 20. 8. 2014.
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel.: 606 115 395.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je kuřácká.
- Platební karty: Ano.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, dětský koutek
- Od 11:00 do 14:00 je restaurace nekuřácká
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 20. 8. 2014.
- Rezervace: Rezervace nutná předem na tel.: 606 115 395.
- Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je kuřácká.
- Platební karty: Ano.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, dětský koutek
- Od 11:00 do 14:00 je restaurace nekuřácká
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ano Zuřící být s Robertem de Niro byl dobrý, Jihoamerický býček, kterého sníte, je ale o hodně lepší a ještě se o něj nemusíte s žádným hercem dělit.
Vydejte se za vůní dokonale připraveného masa do Restaurantu Kelt, kde se šéfkuchař specializuje na steaky všech druhů. Dnes můžete zakrojit do šťavnatého fláku hovězího.
Odhadněte své síly a vyberte si, na jak veliký kus masa se cítíte – 200g nebo 300g.
Co se bude podávat:
- 200 nebo 300g vysokého jihoamerického roštěnce
- Steakové hranolky nebo restované brambory
Dobrou baštu spláchněte točeným pivem, dát si můžete Plzeň, Gambrinus nebo nealkoholický Birrel.
Z nápojového lístku si ale vyberou i milovníci vína nebo destilátů. Nechybí ani široký sortiment nealka a dobrá káva, kterou oceníte třeba k moučníku.
Mezi speciality restaurace Kelt patří právě steaky z argentinského hovězího, norský losos a tygří krevety. Samozřejmostí jsou stoprocentně čerstvé a kvalitní suroviny.
Veškeré pokrmy jsou připraveny i servírovány s láskou k práci a profesionálním přístupem. Díky tomu se Kelt poprávu chlubí pověstí jedné z nejlepších steakových restaurací široko daleko.