Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám automaticky vytvoříme daňový doklad. (Lze vyplnit také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám automaticky vytvoříme daňový doklad. (Lze vyplnit také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
1 979 Kč
1 979 Kč
Ukončeno
Vyhlášená zámecká restaurace se sezónní kuchyní
Tradiční česká gastronomie v moderním pojetí
Šéfkuchař Michael Zapalač s praxí z Německa i USA
Tři chody a pět hvězdiček. Tomuto obědu jsou čísla nakloněna.
Navštivte znamenitou restauraci Honoria, která patří k zámeckému hotelu Chateau Herálec*****. V těch nejstarších prostorách zámku si vychutnáte skvostný tříchodový oběd, jehož romantickou atmosféru doladí ručně foukané číše a poháry ve stylu muránského skla. Menu sestavuje šéfkuchař Michael Zalapač, který má bohaté gastronomické zkušenosti ze zahraničí.
Vyberte si menu pro 1 nebo 2 osoby, čeká vás polévka, hlavní chod a dezert připravené v duchu tradiční české kuchyně ovšem ve svěžím novém provedení. Menu je vždy sezónní, převážně z lokálních surovin, z nichž mnohé rostou na zámeckých zeleninových a bylinkových zahrádkách, další pak pochází od pečlivě vybraných dodavatelů.
Vychutnáte si jen to nejčerstvější z regionu a výtečné speciality, které daná část roku nabízí. Na jaře se můžete těšit například na chřest, smrže nebo selečí maso, v létě na vůni těch nejčerstvějších bylinek a ovoce, na podzim je v kurzu dýně, hříbky či zvěřina a v zimě ochutnáte, co pro vás kuchaři během roku pěstovali, sušili, zavařovali a nakládali.
V restauraci je doporučený dress code smart casual. Pokud přijedete na jaře či v létě, tak za krásného počasí můžete stolovat i na zámeckém nádvoří. Obědy se podávají každý den v čase od 13:00 do 16:30 hodin.