Tříchodové obědové menu v zámecké restauraci Honoria Chateau Herálec*****

od 989 Kč
Vybrat variantu
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 21. 12. 2024

Přehled nabídky
Voucher do 21. 12. 2024

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
5,0

Vše proběhlo úplně perfektně. Od domluvy rezervace až po samotný průběh oběda. Personál…

Ověřený zákazník
Vyhlášená zámecká restaurace se sezónní kuchyní
Tradiční česká gastronomie v moderním pojetí
Šéfkuchař Michael Zapalač s praxí z Německa i USA
Zámecká restaurace: 13 tipů, kam na dokonalé rande a romantickou večeři

Zámecká restaurace: 13 tipů, kam na dokonalé rande a romantickou večeři

Přejít na Slevomat Magazín
Varianty (2)
Vyhlášená zámecká restaurace se sezónní kuchyní
Tradiční česká gastronomie v moderním pojetí
Šéfkuchař Michael Zapalač s praxí z Německa i USA

Tři chody a pět hvězdiček. Tomuto obědu jsou čísla nakloněna.

Navštivte znamenitou restauraci Honoria, která patří k zámeckému hotelu Chateau Herálec*****. V těch nejstarších prostorách zámku si vychutnáte skvostný tříchodový oběd, jehož romantickou atmosféru doladí ručně foukané číše a poháry ve stylu muránského skla. Menu sestavuje šéfkuchař Michael Zalapač, který má bohaté gastronomické zkušenosti ze zahraničí.

Vyberte si menu pro 1 nebo 2 osoby, čeká vás polévka, hlavní chod a dezert připravené v duchu tradiční české kuchyně ovšem ve svěžím novém provedení. Menu je vždy sezónní, převážně z lokálních surovin, z nichž mnohé rostou na zámeckých zeleninových a bylinkových zahrádkách, další pak pochází od pečlivě vybraných dodavatelů.

Vychutnáte si jen to nejčerstvější z regionu a výtečné speciality, které daná část roku nabízí. Na jaře se můžete těšit například na chřest, smrže nebo selečí maso, v létě na vůni těch nejčerstvějších bylinek a ovoce, na podzim je v kurzu dýně, hříbky či zvěřina a v zimě ochutnáte, co pro vás kuchaři během roku pěstovali, sušili, zavařovali a nakládali.

V restauraci je doporučený dress code smart casual. Pokud přijedete na jaře či v létě, tak za krásného počasí můžete stolovat i na zámeckém nádvoří. Obědy se podávají každý den v čase od 13:00 do 16:30 hodin

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru