Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurzy Wine Specialist I.

4,6 / 5 Wine Master Praha - Braník  (mapa) 9 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Wine Master

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

výborná kvalita jak produktů tak i služby – doporučuji

David
Varianty (1)

Víte, jak správně degustovat víno? Jak si nejen užít jeho krásnou jiskru a plnou chuť, ale také poznat případné vady, jako je „sirka“ nebo korek“?

Zúčastněte se kurzu Wine Specialist, ponořte se do světa vín a získejte znalosti, kterými překvapíte nejen své přátele.

Termín konání kurzu je 24–25. 6. 2014, 18–22 hodin

Wine Specialist I.

Kurz s certifikátem pro všechny, kteří chtějí vínu lépe porozumět, poznat základní způsoby jeho zrání i výroby. Pochopíte rozdíly mezi víny, odrůdami a oblastmi.

Osnova kurzu:

1. základní dělení vín (dle barvy, zpracování, cukru a apelace)

2. zpracování + zrání vína

3. charakteristika nejznámějších odrůd a jejich ochutnávka

4. jak správně degustovat víno

5. gastronomické spojení

6. vůně vína

Kurz je rozdělen do 2 dnů vždy po 4 hodinách. Každý účastník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. V ceně je zahrnuta ochutnávka vín (min. 10 vzorků) a malé občerstvení.

Po absolvování kurzu Wine Specialist I. lze za zvýhodněných podmínek absolvovat i navazující kurzy Wine Specialist II. a Wine Specialist Expert, které na sebe vzájemně navazují.

Špičková lektorka

Věnovat se vám bude Ing. Iveta Steinerová, přední odborník v oblasti enologie. Specialista na italská vína a neúnavná propagátorka vinařské kultury v ČR. Absolvovala roční studium „Enologie – sommelierství“ vč. degustátorských zkoušek v Itálii. Profesionálně se vínem zabývá od roku 2005. Vyškolila stovky pracovníků v oboru gastronomie i zájemců o vína z řad široké veřejnosti.

Spolupracuje s uznávanými světovými kritiky vín. Hodnotí vína v mezinárodních odborných komisích. Pravidelně publikuje v odborných periodikách a ročenkách. Účastníci kurzů mají zaručenu maximální profesionalitu a entuziasmus.

Nahoru