Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1995 Kč za tři dny PRO DVA v hotelu Churáňov*** Superior v samém centru Šumavy. Snídaně, tříchodové večeře, sauna, fitness a možnost lyžování se slevou 51 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr Novák

Dobrý den, mám objednán voucher ale před zaplacením bych se rá ujistil že trváte na čas.podmínkách check in/check out.. Standardně bývají příjezdy již od 12 hod. (někdy lze i dříve) , odejz již v 9 mi připadá obzvlášť brzký vzhledem k tomu že většina voucherů se bude čerpat spíše v zimě.. Podmínky jsou celkem znevýhodňující.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Petře, do detailu na těchto podmínkách netrváme, zpravidla se může najíždět již od 12. hodin a odjezd probíhá během dopoledne. Záleží to ale na Vaší domluvě s recepcí hotelu.

EA Hotel Churáňov.

Ještě upřesním, odjezd je špatně vyjádřené, myslím tím uvolnění pokoje. Ostatní prostory hotelu můžete využívat až do večera.

Jiřina

Dobrý den.
Ráda bych se zeptala, zda se do pokoje v pohodě vejdeme s dětskou postýlkou i jednou přistýlkou? Abychom se tam hnuli a nepadali přes sebe:-)
Děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Jiřino, v tomto případě bych doporučila zamluvit si třílůžkový pokoj s dětskou postýlkou – tam se jistě vejdete.

Hanka

Dobrý den, chtěla bych dát tento voucher rodičům jako dárek k Vánocům. Myslíte, že po Vánocích seženou ještě ubytování na víkend nebo to bude plné? Děkuji

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer Hanko, v období pololetních či jarních prázdnin budeme mít o víkendech sice dost plno, ale jeden dvoulůžkový pokoj bude volný určitě.

Jana

Dobrý den,
měli byste 7 volných dvoulůžkových pokojů v termínu 6.1.2012 –8.1.2012 nebo 20.1.2012–22.1.2012?
Děkuji za rychlou odpověď

EA Hotel Churanov

Dobrý večer Jano, v obou termínech zatím ještě 7 pokojů volných máme, ale bylo by dobré je co nejdříve rezervovat na telefoním čísle 388 428 107, nebo elektronickou poštou na reception@hotelchuranov.cz.

renata

Dobrý den, byl by ještě volný termín 11.-15.1.2011 popř.18.-22.1.2011

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Renato, volné pokoje jsou zatím ještě v obou termínech.

Pavel

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jak by to bylo s cenou pro 2 dospělé a 12 leté dítě na 5 nocí?
Děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Pavle, zakoupením 3 voucherů pokryjete náklady pobytu na 4 noci pro všechny tři. Pátou noc doplatíte buď v hotelu (cca 2.250,– Kč), nebo si zakoupíte 4. voucher, ušetříte 300,– Kč a navíc získáte další balíček výhod s voucherem spojených.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volno v termínu od 28.10. – 30. 10. 2011? Děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Lenko, v tomto termínu máme v tuto chvíli volné poslední 3 pokoje.

Lenka Burianová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte v hotelu nějaké zázemí i pro malé děti. Myslím třeba jako dětský koutek,..? Předem děkuji za odpověď.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Lenko, bohužel dětský koutek jako takový zatím v hotelu nemáme, ale je tu herna, kde se dají i s malými dětmi trávit příjemné a veselé chvíle.

Lucie

Dobrý den, bylo by možné vyměnit vstup do fitnessu na 120 minut (200 Kč dle Vašeho ceníku) za prodloužení saunování o 40 minut (200 Kč dle Vašeho ceníku)? Bohužel s přítelem nemůžeme sportovat.

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer Lucie, recepce hotelu Churáňov Vám v tomto jistě vyjde vstříc.

Evinka Adamcová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli máte volno mezi Vánocemi a Silvestrem ( 27.- 30. 12.) ? Děkuji

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Evinko, mezi vánocemi a silvestrem sice ještě volno máme, ale v tomto termínu bohužel nelze uplatnit slevový voucher.
Více informací Vám rádi poskytnou přímo na recepci hotelu Churáňov.

Lenka Burianová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné vybrat si v jakém patře bychom chtěli bydlet? Máme totiž malé dítě a pokud by jsme chtěli jít večer ještě posedět, tak by jsme asi potřebovali byt někde blízko restaurace, aby nám fungovala dětská chůvička. Předem děkuji za odpověď. Lenka

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Lenko, určitě budete mít možnost výběru, s recepcí hotelu (tel: 388 428 107 nebo e-mail : reception@hotelchuranov.cz) se jistě domluvíte.

Jana Smidková

Dobrý den,
je u vás možný pobyt s pejskem? Váží 8kg. Pokud ano, kolik se za pejska platí?
 Děkuji

EA Hotel Churáňov

Dobrý den paní Jano, svého pejska si určitě můžete vzíz s sebou. Příplatek za domácího mazlíčka je 150,– Kč na den.

Míška

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné si zaplatit delší pobyt na pokoji poslední den, kdy se má pokoj opustit do 9.00. Děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Míško, toto určitě možné je, domluvíte se přímo s recepcí hotelu na telefonním čísle 388 428 107 nebo e-mailem na reception@hotelchuranov.cz, až si budete domlouvat rezervaci konkrétního termínu pobytu.

Michala Čechova

dobry den, chci se zeptat, pokud si tu ted objednam tento pobyt, potrebovala bych platit pres fakturu. bude to mozne? dekuji za odpoved.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Michalo, v tomto případě bude nejlepší kontaktovat přímo recepci Hotelu Churáňov na telefonním čísle 388 428 107, popřípadě na e-mailové adrese reception@hotelchuranov.cz

zlato

Dobrý den, mohu si ihned po objednání voucheru rezervovat termín? Děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý den, termín pobytu si můžete rezervovat kdykoliv, tedy před i po objednávce voucheru.

Petr Locker

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda v termínu od 18.11. do 20.11. máte volno.chtěl bych to dát přítelkyni jako dárek na usmířenou.děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Petře, ano v tomto termínu ještě volno máme.

Eva

Dobrý den, chci se zeptat, zda ještě platí volné termíny od 28.10. – 30.10.? Nebo, zda už se stihly zaplnit…?
Děkuji za odpověď.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Evo, ano v termínu 28.-30. října ještě volno máme.

jana plesnerová

Dobrý den, dá se prosím k Vám dostat hromadnou dopravou, jedeme z Moravy. A je ještě volný termín od 28.10–30.10.2011

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Jano, určitě se k nám dostanete i z Moravy a budete-li chtít, rádi Vám zjistíme spoje.
Ve Vámi poptávaném termínu ještě volno máme.

jan

Dobrý den,máte prosím volný termín 17.11–19.11.2011 pro dva?Díky za odpověď.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Jane, ano, v tomto termínu ještě volno máme.

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda když by jsem koupila voucher a jela já, manžel a pul roční dcera je na pokoji na vyžádání dětská postýlka a jaká by byla za dceru cena?Děkuji

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Petro, dětská postýlka pro dcerušku Vám bude poskytnuta zdarma.

Markéta Kačínová

Dobrý den, je v hotelu možnost masáží? Líbilo by se mi tento pobyt koupit jako dárek, ale ráda bych u toho i masáže… Děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Markéto, ano, možnost masáží tady je, objednávají se zároveň s rezervací termínu pobytu přímo na recepci hotelu Churáňov.

agnes

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je volný termín od 16.11. do 23. 11. 2011? Popřípadě do kdy se musí tento poukaz proplatit?

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Agnes, ve Vámi poptávaném termínu volno máme a poukazy platí až do 18. března 2012.

Petra S.

Dobrý den, platí dětská cena 300 Kč za noc se snídaní i pro dítě, kterému je 10 let nebo jen pro dítě mladší?
Máte volno v týdnu od 13.2.2012? Děkuji za informaci.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Petro, dítě starší deseti let je za 600,– Kč za noc se snídaní. Polopenze 150,– Kč za den.

dřípatka

Děkuji za rychlou odpověď. Vzhledem k tomu, že již nemáme dovolenou a babička asi také nebude mít zájem o saunu či fitko, vyberem si možnost jednoho voucheru a doplatku. Je ještě možné uplatnit voucher hned příští víkend, tedy 21.-23.10 a pokud nebude koncem příštího týdne hlášeno slušné počasí, je možno termín změnit ?

EA Hotel Churáňov

viz odpověď výše

Tomáš 'Sau' Ducheček

Dobry den, mate prosim volno v terminu 28. – 30.10.? Dekuji Vam za informaci.

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer Tomáši, ano v tomto termínu ještě volno máme.

EA Hotel Churáňov

Jen ještě pro doplnění, informace o volných termínech na této diskuzi neznamenají, že to stačí k tomu, aby jste přijeli, jako třeba v tomto případě 28. října do hotelu, předložili voucher a předpokládali, že je pro Vás připravený volný pokoj. V každém případě je nutné kontaktovat telefonicky (388 428 107) nebo prostřednictvím elektronické pošty (reception@hotelchuranov.cz) přímo recepci hotelu a dojednat závazný termín rezervace.

dřípatka

Děkuji za rychlou odpověď. Vzhledem k tomu, že již nemáme dovolenou a babička asi také nebude mít zájem o saunu či fitko, vyberem si možnost jednoho voucheru a doplatku. Je ještě možné uplatnit voucher hned příští víkend, tedy 21.-23.10 a pokud nebude koncem příštího týdne hlášeno slušné počasí, je možno termín změnit ?

EA Hotel Churáňov

Ještě jednou dobrý večer. Ano, voucher je možné uplatnit již příští víkend, z Vaší strany je ovšem nutná rezervace telefonicky nebo elektronickou poštou přímo na recepci hotelu. Krátkodobá změna termínu v tomto období není problém.

dřípatka

Dobrý večer, uvažuji o zakoupení voucheru pro mě a mého přítele. Chtěla bych s sebou vzít i svou pětasedmdesátiletou babičku, která se na Šumavě narodila. Kolik bych za ni musela na hotelu doplatit ?
Děkuji.

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer dřípatko, nejvýhodnější by pro Vás bylo zakoupit vouchery dva a tím si prodloužit pobyt o jeden den i s babičkou. Pokud upřednostňujete pobyt jen na dvě noci s jedním voucherem, bude doplatek za babičku činit 2×600,– Kč za ubytování a 2×150,– Kč za polopenzi, tedy celkem 1.500,– Kč. Ostatní výhody, které voucher poskytuje by se babičky netýkaly, popřípadě by jste je museli též zvlášť připlatit.

Luboš Král

Dobry večer. Cteli bychom se zeptat co je pro nas výhodnější s 2letou holčinou .Dekujime

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer, dvouletá holčička má pobyt zdarma.

Barbora Bílková

Dobrý den,chci se zeptat,když by snámi jel pejsek,je u vás možnost hlídání,když bysme s přítelem byli v sauně?Děkuji

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer, Vašeho mazlíčka Vám v tomto případě samozřejmě pohlídáme.

Nikol

Dobrý den, chci se jen zeptat zda-li je ještě volný termín 2.11 – 4.11. ? Předem moc děkuji za odpověď.

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer Nikol, v tomto termínu volno máme.

Petra

Dobrý den, je možné si k poukazu připlatit ještě jednu noc s polopenzí? Jsme 2 dospělé osoby a 2 děti ve věku 10 a 7 let. Kolik by doplatek činil? Děkuji.

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer Petro, zakoupíte-li si poukazy dva, pokryje to ubytování se všemi výhodami, které nabízí, pro dvě dospělé osoby a desetileté dítě na 3 noci. Za sedmiteté dítě by jste doplatili přímo v hotelu 3×300,– Kč za ubytování a 3×70,–Kč za polopenzi, tedy celkem 1.110,– Kč.

Kosmik

Dotaz na volný termín. Chtěl jsme se zeptat na volný termín v době od 5.3.2012 do 7.3.2012 pro dvě osoby s přistýlkou pro nezl. dceru a možnost závazné objednávky v tomto termínu ještě před zakoupením poukazu. To z důvody jistoty termínu před usktečněním transakce. Děkuji Milan.

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer, ve Vámi poptávaném termínu volno máme a předběžnou rezervaci můžete provést před zakoupením voucheru elektronickou poštou či telefonicky.

Helča

Dobrý den, jak je to v případě, že máme děti do tří let 2? (3 roky a 2 roky)? Jsou pak zadarmo oba nebo se jedno dítě platí? Děkuji za odpověď

EA Hotel Churáňov

Dobrý večer, obě děti jsou zdarma pokud je jim do tří let. Po dovršení třetího roku platí za ubytování 300,– Kč/noc a 70,– Kč na den polopenze.

Jana

Dobrý den,
nejprve bych se chtěla zeptat, zda byste měli volný rodinný pokoj na 4 noci v termínu od 18/2 nebo 25/2? Pokud dobře počítám, pro naši rodinu (2 dospělí a 2 děti ve věku 18 měsíců a 3 roky) by na 4 noci stačily 2 vouchery, že. Dále jsem se chtěla zeptat, jak je to s případným přesunem rezervace (pokud by děti byly např. nemocné) na jiný termín (samozřejmě do doby platnosti voucheru tj. do 18/3). Děkuji za info. Jana

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Jano, ve Vámi poptávaném termínu rodinný pokoj volný máme. Dva vouchery Vám opravdu na čtyřdenní pobyt stačí, ovšem je-li dítěti 3 roky a více, doplácí přímo v hotelu ubytování 300,– Kč/noc a polopenzi 70,– Kč/den.
Změna termínu rezervace není problém.

Michaela

Dobrý den, je někde v okolí Vašeho hotelu lyžařská školička pro děti od 4 let, případně umíte takovou školičku v okolí zajistit ? Děkuji

EA Hotel Churáňov

Dobrý den, lyžařská školička je k dispozici hned na svahu u hotelu, buď děti můžete přihlásit při pobytu na hotelu sami nebo Vám ji rádi zajistíme my, po upřesnění bližších informací.

Miroslav Růžička

Dobry den, byl by k dispozici rodinný pokoj v termínu 4. 2. – 6.2.2012. je mozne dat na tento pokoj pristýlku, mame tri deti (3,5 a 12let). jak by byla nejvyhodnejsi platba pro tento pripad? Diky Mira

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Miroslave, ve Vámi poptávaném termínu rodinný pokoj volný máme. Máte-li dvě děti 3,5 let a jedno 12 let , bude pro Vás nejvýhodnější zakoupení dvou voucherů.

Kosmik

Dobrý den. Jsme tři. Dva dospělí a 14-ti letá dcera. Je za této situace možná přistýlka a za jakých cenových podmínek.
Děkuji za odpověď.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den, cena přistýlky je 250,– Kč/noc, cena polopenze 150,– Kč/den. Zvažte i možnost zakoupení dvou voucherů a tím zajistit i dceři včechny výhody z něj vyplývající a zároveň prodloužit pobyt pro všechny tři o jeden den.

Daniela Lapík

a máte ještě nějaké další termíny, ve kterých vouchery čerpat nelze?

EA Hotel Churáňov

Ještě jednou dobrý den, v období od 17.10.2011 do 15.03.2012 lze čerpat vouchery kdykoliv, kromě již dříve uvedeného termínu 24.12. – 31.12.

Rožánková

Dobrý den, jsme tři. Dva dospělí /já a syn /18/ a mladší syn /15/ lze přistýlka? Jaké jsou možnosti příplatku za přistýlku? Popřípadě je možno zakoupit dva vouchery pro pobyt ve třech na pokoji na 3 noci? Díky

EA Hotel Curáňov

Dobrý den, příplatek za přistýlku pro třetí osobu by byl 250,– Kč/noc a příplatek za polopenzi 150,– Kč/den. I ostatní služby zahrnuté v ceně voucheru by byly za příplatek. Zakoupení dvou voucherů a tím upravit pobyt pro tři osoby a tři noci by pro Vás bylo ideální řešení a samozřejmě je to možné.

Pokorná

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je myšlena informace o třech dnech pobytu – pochopila jsem správně, že například víkendový pobyt mohu zahájit nejdříve v pátek ve 14 hodin a ukončit nejpozději v neděli v 9 hodin ráno? Nebo je tomu jinak? Díky.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den, v podstatě je tomu tak, jak uvádíte. Pokoj je pro Vás připraven v pátek od 14 hodin, ale nic Vám nebrání přijet dříve a třeba poobědvat v naší restauraci a kochat se překrásným výhledem a i po uvolnění pokoje v neděli ráno můžete využívat ostatní prostory hotelu až do večera. Záleží také na konkrétním termínu a domluvě přímo s recepcí hotelu.

Daniela Lapík

Dobrý den, lze vouchery čerpat i na vánoce?

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Danielo, bohužel v termínu od 24.12. do 31.12. vouchery čerpat nelze.

Tereza

Dobrý den, za kolik je možné přikoupit obědy pro dvě osoby?

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Terezo, obědy je možno přikoupit za 120,– Kč na osobu a den.

jája

prosím o informaci zda je volný termín od 26.10 do 30.10 2011

EA Hotel Churáňov

Dobrý den, ano v tomto termínu ještě máme volno.

Šárka

Dobrý den,
kolik voucheru je potřeba, pokud bychom jeli 2 dospělí a 2 děti (10 a 12 let).
Děkuji.

EA Hotel Churáňov

Dobrý den Šárko, výhodnější pro Vás bude, když zakoupíte vouchery dva.

Martina

Dobrý den, je možné využít tento pobyt i na Silvestra?
Děkuji.

EA Hotel Chuŕáňov

Dobrý den Martino, bohužel na Silvestra voucher čerpat nelze.

Hanka

Dobrý den,
je pobyt možný pro 2 dospělí + 2 děti(4, 11) a kolik by stál?
Je možné vouchery sčítat a prodloužit si tak pobyt?

EA Hotel Churáňov

Dobrý den, pobyt pro děti by vyšel na dvě noci a tři dny 1.800,– Kč se snídaní, 2.240,– Kč s polopenzí. Levnější by tudíž bylo zakoupit voucher i pro děti. Vouchery je možné sčítat.

Popule

Dobrý den,
lze v tomto případě spojovat vouchery a tím prodloužit pobyt, jak je to obvyklé u podobných akcí?
 Děkuji

EA Hotel Churáňov

Dobrý den, ano vouchery spojovat lze.

Jiří

Je možné využít voucher i na pobyt na Silvestra?

EA Hotel Churáňov

Vážený pane Jiří, bohužel na Silvestra vouchery čerpat nelze.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru