Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

699 Kč za leteckou teorii i praxi! S 1 voucherem teoretické minimum a simulátor, za 3 vouchery kurz Pilotem nanečisto a let se skutečným letadlem!

4,5 / 5 Happy Aviation Praha  (mapa) 188 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kudrnka

Dobrý den, ráda bych věděla, zde je možné, aby se „kurzu“ účastnil 14-ti letý syn, který právě prochází plachtařským výcvikem. Děkuji:o)

Martin

Dobrý den, ano, se svolením rodičů je toto možné. V případě varianty standard 1 a 2 svolení rodičů není nutné, protže se jedná pouze o let na simulátoru a nikoli let v letadle.

Martin

Není to skutečně lehké na tuto Vaši otázku jednoduše odpovědět. Potřeboval bych znát pár odpovědí na moje otázky. Doporučuji tedy mi rovnou zavolat a tuto možnost prodiskutovat spíše osobně mimo tuto diskuzi, tel. 603 192 240

Klara

Dobry den, studuji letecky kurz PPL (teorie) a rada bych vedela, jestli vami nabizeny let muze byt zapocteny do prakticke pripravy ke zkouskam.

Martin

Dobrý den, mohl by být započten pouze v případě, že by jste s Vaší stávající školou byla nespokojena a nebo z jakéhokoli jiného důvodu se rozhodla pokračovala v kurzu PPL v naší letecké škole v Letňanech, ( např. z důvodu lepšího spojení MHD, atd.) a to již jako náš PPL žák. V jiném případě to bohužel není možné.

Martin

Není to skutečně lehké na tuto Vaši otázku jednoduše odpovědět. Potřeboval bych znát pár odpovědí na moje otázky. Doporučuji tedy mi rovnou zavolat a tuto možnost prodiskutovat spíše osobně mimo tuto diskuzi, tel. 603 192 240

Anna

Dobrý den, já to myslela tak, zda by bylo možné, aby si manžel (duší dokonalý malý roztomilý kluk) mohl zkusit pilotovat s profesionálem během jednoho letu vícekrát po kratší dobu. Třeba 2× po 10ti minutách. Asi by ho to o to víc bavilo:). Poletí určitě sám, leda byste nalodili celou naši rodinku:):):)

Martin

Omlouvám se za nepochopení otázky. Ano, toto je možné, ale museli by jste si zakoupit celkem 4 vouchery a pak by výsledný let byl Vašich požadovaných 15+5 = 20 minut letu. Může to být i včetně jednoho mezipřistání. Každý voucher navíc prodlužuje základní samostatný 15 minutový let, kdy si zkoušíte letět v letadle o 5 minut. V případě, že by jste např. koupila voucherů 5, samotatný let by byl pak 15+5+5 = 25 minut atd.

Anna

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je možné, aby samotný let trval déle, nebo po dobu 45. minut, kdy se letí s pilotem profesionálem se mohli vystřídat vícekrát (třeba 3× po 10. minutách v průběhu samotného letu). A druhý dotaz, zda létáte i v lednu…
Díky.

Martin

V případě, že se domluvíte 3 zájemci a každý si koupíte 3 vouchery, můžete letět pak společně. Vždy po 15 minutách by jsme přistáli na nějakém letišti a provedli vystřídání tak, aby každý si let vyzkoušel po dobu 15 minut, zbytek 30 minut – pak sedíte vzadu a kocháte se krajinou. V lednu pokuď nám počasí a sníh dovolí lítáme taky.

kiki

Dobrý den,je možné aby byl s manželem přítomen i 5letý syn?Samozrejmě na simulátoru.Děkuji.

Martin Feifer

Dobrý den. Ano, toto není vůbec žádný problém :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru