Hlavní výhodou sytých podzimních menu je fakt, že se po jejich konzumaci člověk nemusí hned svlékat do plavek.
Přijměte pozvání do restaurantu Gurmania v pražských Průhonicích na luxusní tříchodovou večeři nebo oběd, která nese jasný rukopis podzimních chutí. Hříbky, zázvor, cibulka nebo čokoláda dominují jednotlivým pokrmům.
Podzim plný smyslných chutí
Těšte se na 3 chody pro 2 osoby v rozsahu předkrm, hlavní chod, dezert, káva a sklenka vína.
Vyberte si předkrm – upřednostňujete orientální nádech nebo francouzskou klasiku? Dopřejte si také omáčku, která lépe umocní zážitek z kotletky, která tvoří základ hlavního chodu.
Jak tedy vypadá menu?
2× tomatový kus-kus s piniovými oříšky, bazalkovým pestem a rozpečeným kozím sýrem
NEBO 2× francouzská cibulačka se sýrovým toastem
2× grilovaná kotletka „Augustin“ se zázvorovou omáčkou nebo omáčkou z tmavých hříbků s mačkanými bramborami
2× brownies s pistáciovou zmrzlinou
2× káva (na výběr je espresso, espresso piccolo nebo káva bez kofeinu)
2× sklenička červeného vína odrůdy Merlot 0,25 l
A něco navíc!
Vedle výborného jídla si můžete v Gurmanii pochutnat také například na dobře natočeném půllitru nepasterovaného plzeňského ležáku Pilsner Urquell, který se čepuje přímo z tanků. Díky skleněné podlaze je dolů krásný výhled! Ten mimochodem skýtá též otevřený přístup do kuchyně.
Podnik má oddělenou kuřáckou a nekuřáckou část, k dispozici je rovněž připojení Wi‑Fi. U restaurantu je parkoviště pro 30 aut. Využít můžete rovněž možnost ubytování v šesti pohodlných apartmánech s vyhlídkou na Průhonický zámek.