Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech

4,2 / 5 Regenerační centrum IRIS Poděbrady (mapa) 56 prodejů

Hodnocení podniku Regenerační centrum IRIS

4,2 99×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Jana
listopad 2015
 5,0/5

masáže i ubytování

vše v poho

Hodnoceno: 29. listopadu 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Patricie
říjen 2015
 5,0/5

Vše bylo naprosto dokonalé.

Hodnoceno: 15. října 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Lucie
říjen 2015
 1,0/5

Tento poukaz jsem zakoupila pro svojí maminku k narozeninám. Když jsme dorazili na místo, tak pokoj byl vcelku pěkný až na to, že paní nás hned upozornila, že topení je nastaveno na 21,5 stupně a vypne se ve 23h a zapne se až v 7h ráno…upřímně mi připadalo, že je tam větší zima, než tvrdila…dále nás upozornila, ať na nic nesaháme, že bychom ji všechno rozhodili a že to řídí z domova a pokud by nám byla zima, tak jí máme zavolat, ale že s tím stejně nic neudělá, protože je to složité to přenastavit…to byla první věc, která mě docela zarazila…

Pokud se budu vyjadřovat jen k relaxačnímu centru IRIS, tak to bylo otřesné.....jelikož jsem navštívila pivní lázně Chodovar, tak si myslím, že soudit mohu…vana byla opravdu velice málo napuštěna, voda s pivem byla do půlky bričha, i když jsme byli obě ve vaně.....O teple v místnosti už se tu někdo zmiňoval, vedro bylo úmorné až nás z něj bolela hlava…pěna žádná, sotva jsem cítila zápach piva…občerstvení mi přišlo, jak když už ho někdo jedl…ve voucheru je uvedeno 60min koupele, avšak paní přišla ani ne po půl hodině a ať si jedna z nás vyleze ven a sedne si na lehátko…po cestě na lehátko jsem si nabalila na nohy vlasy, různé drobky a na povlaku na lehátku se nacházely také drobečky…15min nás paní masérka masírovala, to je jediné se mi líbilo, když jsem přestala konečně myslet, kdo tam přede mnou seděl…když paní odešla, tak jsem se podívala pod lehátko a takový neskutečný bordel jsem ještě v salónu neviděla a to chodím pravidelně na masáže…následovala oxygenoterapie, kde jsem se bála strčit tu vecičku do nosu, vypadala jak když už jí někdo použil.....zábal byl velice příjemný i masáž, ale nebyla ani 10min…Jako student jsem za to dala dost peněz za málo muziky, jak už tu někdo psal :) Nikdy více! Nedoporučuji!

 Vyjádření podniku
Před 8 roky
Hodnoceno: 14. října 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Eva
červenec 2015
 2,0/5

Líbila se nám ZOO Chleby

Tak nějak nevíme a přemýšlíme v čem byla varianta LUXUS :-o.
Ubytování v aprtmánu IRIS nebylo špatné, určitě bych ale doporučila, aby byl apartmán pořádně uklizen, než přijdou další hosté a koupelna by si zasloužila rekonstrukci (sprchový kout zrezivělý, žádné držáky na ručníky a koukající trubky po pračce nebudí moc dobrý dojem a docela mě toto zarazilo pokud se mluví o variantě „LUXUS“). Snídaně nebyla špatná, bohužel neodpovídá snídani, kterou můžete dostat v penzionu.
Nejvíce se nám líbila asi masáž, na druhé místo bych dala čokoládovou koupel a uplně poslední místo by dostala suchá uhličitá koupel, kterou bych už nechtěla nikdy podstoupit.
Celkově jsme z pobytu dost zklamáni :-(.

 Vyjádření podniku
Před 9 roky
Hodnoceno: 31. července 2015
Hodnocená nabídka: Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech
Farkarosta
červenec 2014
 5,0/5

Krásné prostředí a ubytování, milý personál, super procedury.

Zdeňka
červenec 2014
 5,0/5

Rodiče, kteří pobyt dostali jako vánoční dárek, byli velice spokojeni a pobyt v lázních ještě určitě využijí. ZN

Lenka_radova
květen 2014
 3,0/5

parkování nebylo zařízené u penzionu a jelikož se v Poděbradech nesmí parkovat na modře vyznačených místech, auto jsme museli nechat cca 1 km od penzionu. Nevýhoda: ubytování není přímo v lázních, jak u většiny lázní bývá.

Jakub
květen 2014
 5,0/5

moc příjemný pobyt, milá a ochotná paní v lázních, ubytování super :-), celkový dobrý relax

Daniela
květen 2014
 4,0/5

Příjemně ztrávený víkend. Příjemný personál. Mohu doporučit.

Eli
květen 2014
 5,0/5

Dobrý den.

Byli jsme naprosto spokejení. Jen co se týče ubytování. Původně byl nabízen pobyt přímo v budově, kde se nachází wellness centrum, ale jelikož byly všechny místa obsazeny, byli jsme ubytování v apartmánu Rafael. Předem jsme se trochu báli, jestli nebude problém bydlet mimo budovu, kde jsou wellness služby nabízeny. Zpětně můžeme říct, že jsme nakonec byli rádi, že jsme byli v Rafaelu, jelikož tam bylo větší soukromí (s majitelkou byla úžasná spolupráce, ubytování bylo čisté, můžeme vřele doporučit). Původně nabízené ubytování je spíše pasáží, kde to nepůsobí příliš příjemně a popravdě, z Vaší nabídky není jasné, že se o jedná o takové zařízení. Celkově jsme byli ale moc spokojeni a nadále budeme využívat Vašich služeb. S pozdravem Dvořáková E.

Alexandr
květen 2014
 5,0/5

Líbilo se nám vše, procedury i ubytování, a hlavně Poděbrady.

Martin
duben 2014
 5,0/5

moc pěkné prostředí

Samalici
duben 2014
 5,0/5

Pivní koupel

JITKA
březen 2014
 5,0/5

super akce, útulné a čisté ubytování v pensionu Raffael, velmi vstřícný personál v regeneračním centru, moc se nám líbilo.

Vladimira
únor 2014
 5,0/5

Líbilo se mi vše

Lukas
leden 2014
 4,0/5

Hluk zvenčí, který byl znatelně slyšet do cca 2 hod ranní (ubytováni jsme byli v penzionu Na Zámku) Toto však je ovlivněno povahou stavby, se kterou se nic neudělá. Snídaně mohla být trošku bohatší a rozmanitější, jinak jsme byli zcela spokojeni a hodnotíme známkou 1-. :-)

Zora
říjen 2013
 3,0/5

Ubytování v hotelu bylo bezvadné, pěkný penzion: čistý, prostorný. Regenerační centrum Iris, ve kterém probíhala ošetření, také nebyl špatný – procedury byly zajímavé a nejvíce se nám líbila čokoládová koupel. Ovšem organizace ošetření byla otřesná. Oba dva dny bylo minimálně 30 minutové zpoždění, málo ošetřovatelek, které běhaly sem a tam. Bohužel také z tohoto důvodu byly ošetřovatelky ze začátku velice nepříjemné a tak nám celý zážitek dost kazily. Ale nakonec dopadlo vše dobře a procedury jsme dostaly všechny. Byl to příjemný víkend ale do centra Iris bych se už asi nevrátila.

Lenka
říjen 2013
 4,0/5

Všichni zúčastnění byli vstřícní, ubytování se skvělou snídaní v penzionu Zámek, wellnes služby s velice ochotným personálem. Za uvedenou cenu příjemné.

Vankova67
říjen 2013
 2,0/5

nic moc

Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru