Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní rozmazlovaní a luxus v lázeňských Poděbradech

4,2 / 5 Regenerační centrum IRIS Poděbrady (mapa) 56 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Věra

Dobrý den, měli byste volno v termínu od 4–6.9.? Pokud ano, v jakém ubyt. zařízení?

Děkuji

IRIS

Dobrý den,

tento termín je bohužel již obsazen.

Veru

Dobrý den,
máte prosím ještě volný termín 11.-12. 9. a 12.-13.9 ?

 Děkuji

IRIS

Dobrý den,

ještě máme volno na 11.9. s ubytováním v Apartmánech Iris.

Bára Ďásková

Dobrý večer, mám několik dotazů – pokud bych zakoupila voucher na 2 noci pro 2 osoby, je možné jet kdykoliv v termínu 7. – 20. září? V jakém by to pak bylo penzionu?
A dále – bude na snídani výběr i z vegetariánské stravy? A jsou v okolí restaurace s dobrou vegetariánskou stravou, kam bychom mohli zajít na oběd/večeři?
Díky za odpovědi, s pozdravem Ďásková

IRIS

Dobrý den, kdykoli určitě ne, některé dny už jsou obsazené. Volno je 10.-12.9., 14.-16.9. a 16.-18.9. v Apartmánech Iris. Pokud stačí k snídani míchaná vejce s pečivem, pak ano. Velký výběr u snídaně mají v penzionu A.Málka (ten je v kategorii s příplatkem +250Kč za osobu na noc, volno také v těchto termínech mají). Speciální čistě vegetariánské restaurace tu nemáme, dobré restaurace jsou Oliver, Lovas a Lovas a Obora, nějaké vegetariánské jídlo v menu jistě mají. S pozdravem, Keltnerová

Renata

Dobrý den, ráda bych věnovala voucher, jako dárek. Máte dárkové provedení? Děkuji RM

Slevomat.cz

Dobrý den Renato,

naše vouchery jsou již koncipovány jako dárkové, není na nich uvedena cena ani název firmy Slevomat. Dále ale nabízíme možnost speciální dárkové podoby voucheru. Voucher si do dárkové podoby můžete upravit samostatně a vybrat si z několika variant :).

Voucher naleznete ve svém uživatelském [účtu] (https://www.slevomat.cz/ucet/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=ucet).

Po otevření konkrétního voucheru se vám v pravé části obrazovky objeví tlačítko „Vybrat dárkový vzhled“. Na to stačí kliknout a poté si můžete vybrat dárkovou variantu, která se vám líbí. Na voucher můžete i vložit vlastní fotografii a věnování. Na stránce dárkového voucheru najdete také videotipy, jak voucher originálně zabalit. Speciální doporučujeme, podle naší zkušenosti slaví velký úspěch :).

Pokud byste chtěli voucher nechat vytisknout na kvalitní papír, můžete se zastavit v naší [prodejně] (https://www.slevomat.cz/kontakt#shop/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=prodejna). Voucher vám také zdarma dáme do dárkové obálky.

Přejeme, ať dárek udělá co největší radost.

Lukáš Hradiský

Dobrý den,
Rád bych se zeptal zdali budete mít volno na 3dny v termínu 9–15.11.2015.
Děkuji H

I

Ano, zatím je volno.

Patricie Ahrendová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak to vypadá s víkendovými termíny. Např. 19–20.9. nebo 3–4.10.? Děkuji

IRIS

Dobrý den,
termín 19.9 je aktuálně volný s ubytováním v Rafael a A.Málka. Termín 3.10. je možný s ubytováním v Rafael, Na Zámku nebo A.Málka.

Hanka Kubelková

Dobrý den,

jsou nějaká omezení nebo doplatky při pobytu na Štědrý den?

 Děkuji

IRIS

Dobrý den, příplatky nemáme, ale je potřeba pobyt rezervovat s předstihem, některé penziony budou zavřené, kapacita bude tedy na svátky menší. Přímo na Štědrý den 14.12. budeme mít určitě na procedurách zavřeno.

Hanka

Dobrý den,
máte ještě volné termíny v týdnu 24.8.2015–30.8.2015?Chtěli bychom přijet dva dospělí a dítě- 10let.Jaká je cena pro dítě a co cena zahrnuje ?
 Děkuji

IRIS

Dobrý den,

nevím, na kolik nocí chcete přijet, podle toho pak budu hledat ubytování. Od toho se odvíjí i cena za dítě, která zahrnuje jen ubytování a snídani, tj. bez procedur. Napište mi prosím na email info@rc-iris.cz

S pozdravem,
Valérie Keltnerová

Karel Müller

Je možnost ubytování se psem?

IRIS

ubytování se psem je možné pouze v penzionu Na Zámku (ten je v kategorii „s příplatkem +250Kč za osobu na noc“), za psa tam vybírají 100–150Kč dle velikosti psa

Radka

Dobrý den, máte ještě volný termín z pátka na sobotu (14. – 15.8.). Moc děkuji.

IRIS

Dobrý den,
už je bohužel obsazeno.


Denisa

Dobrý den, máte ještě volný termín pro 4 osoby (zakoupené 2 vouchery) 16.-17.8.? Děkuji.

IRIS

Dobrý den, už je bohužel obsazeno.

Barbora Pánková

Dobrý den,
máte prosím volný pokoj v termínu 4.-6. září? Pokud bychom jeli tři, je možný třílůžkový pokoj popřípadě dvoulůžák s přístýlkou? (Za třetí osobu bychom uhradili částku dle ceníku.)

IRIS

Dobrý den, tento termín je volný už jen s ubytováním v Rafael a pak také v penzionech s příplatkem +250Kč za osobu na noc (Na Zámku, A.Málka).

Bára

Dobrý den,

prosím o informaci, zda je možno zakoupit voucher pro 3 osoby (přistýlky + všechny služby) a zda je možno ubytování s balkonem.
 Díky!

Slevomat.cz

Dobrý den Báro,

voucher je možné zakoupit pouze pro dvě osoby a ohledně doplatku a vašeho požadavku prosím vyčkejte na odpověď obchodního partnera.

Hezký den.

IRIS

Dobrý den, třetí osoba by doplácela na místě zhruba polovic, záleží na ubytování (jestli samostatný pokoj či trojlůžkový atd.)

štěpánka

Dobrý den, máte volný termín ještě od 10.8. do 12.8.? Děkuji za odpoved

IRIS

Dobrý den, volné ubytovací kapacity v termínu 10.-12.8. jsou už jen v penzionu A.Málka a hotelu Park, oba tyto jsou s příplatkem +250Kč za osobu na noc.

IRIS

Dobrý den,
součástí je snídaně!!!!
Večeře lze dokoupit na místě za cca 100–190Kč na osobu, dle ubytování.
Termín 8.8. je volný s ubytováním v Rafael (bez příplatku), a pak v penzionu Na Zámku a hotelu Park (ty jsou s příplatkem +250Kč za osobu na noc).

Monika Štičková

Krásný dobrý den,
chápu době, že v nabídce není ani snídaně? lze popř. dokoupit nebo i polopenze? děkuji
popř. měli byste volný termín od 8 do.9.8?

děkuji

IRIS

Dobrý den, součástí je snídaně!!!! Večeře lze dokoupit na místě za cca 100–190Kč na osobu, dle ubytování. Termín 8.8. je volný s ubytováním v Rafael (bez příplatku), a pak v penzionu Na Zámku a hotelu Park (ty jsou s příplatkem +250Kč za osobu na noc).

Dáša Mandovcová

Dobrý den, chtěla jsem si zakoupit voucher, ale asi jsem něco pokazila ve výběru platby, při vrácení o krok zpět mi vše zmizelo, nevím jestli objednávka zůstala nebo mám provést nový nákup, děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den Dášo,

objednávku se díky kroku zpět nevytvořila a poprosíme o zcela novou objednávku.

Kdyby cokoliv, tak nás neváhejte kontaktovat.

Hezký den.

IRIS

Ano, aktuálně máme ještě volné ubytování v termínu 29.-31.7.

Eva

Dobrý den, máte volný pokoj od 29.7.-31.7.?

Slevomat.cz

Ano, aktuálně máme ještě volné ubytování v termínu 29.-31.7.
PochválitPohanět

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru