Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vinařský kurz spojený s degustací excelentních vín

Přehled nabídky

Varianty (1)

Víno je mezi nápoji nejušlechtilejší, mezi léky nejchutnější, mezi pokrmy nejpříjemnější, pravil Plutarchos. A pravdy řeckých filosofů ověřily věky, takže není důvod mu nevěřit.

Pronikněte do tajů vína s 4hodinovým kurzem spojeným s degustací vybraných vín!

Na kurzu se naučíte vína rozeznávat a hodnotit, dozvíte se, jak je správně vybírat a nakupovat i jak degustovat jako profesionál. Zjistíte více o základech technologie vína a o vinařském zákonodárství jednotlivých zemí. Získáte základní sommeliérské znalosti a mnoho dalšího.

Při degustaci ochutnáte deset excelentních vín z celého vinařského světa, budete mít možnost poznat jejich snoubení s jídlem.

Kurzy budou probíhat v menších skupinkách a povede je zkušený sommelier a gurmán Michal Karlík.

Na tento kurz budou průběžně navazovat další kurzy ve kterých se hlouběji ponoříte do tajů vín.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru