Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prémiový on-line kurz s mezinárodním certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Evča

Dobrý den,
uvádíte, že je možné studovat kdekoli, tedy možnost mít kurz například v tabletu. Chtěla bych se proto zeptat zda je možné mít nainstalovaný kurz jak v počítači tak v tabletu zároveň.
Děkuji za odpověď

Line4u

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Kurz můžete používat na libovolném počtu zařízení, počet zařízení není vůbec omezen (PC, tablet, telefon…)
Přejeme příjemný den.

Vlasta

Dobry den.
1)OD KDY po zaplaceni zacina kurz?Je to nejak casove omezene neb vytycene presne datum?Mohu treba zacit az za 2 mesice,kdyz se mi to nyni nehodi? Mohu mit intenzitu nizsi,treba jen 1× tydne ale delsi dobu?

2)Jak je to s temi VOUCHERY,kdyz zadne nemam ci malo,ci je teprve obdrzim behem nejblizsich dni,lze si toto v tom pripade tez objednat za nabidkovou cenu ci nemohu si to bez nich za ni koupit? Dekuji.

Line4u

Dobrý den Vlasto,
na aktivaci voucheru máte čas až do 14.8., kurz začíná aktivací. V případě zájmu lze vytvořit dárkový certifikát (výměnou za Váš voucher), který slouží k pozdější aktivaci kurzu a jeho platnost je 3 měsíce od vygenerování. Intenzitu si volíte sama dle vlasntího uvážení nebo studijního plánu (záleží na Vašem rozhodnutí), studovat můžete ovšem pouze po dobu platnosti licence. Cena uvedená na slevomovatu je cenou mimořádnou, zakoupit si kurz za cenu zde uvedenou můžete pouze v této akci. Aktivaci lze provést ihned po obdržení voucherů.
Děkujeme za Váš dotaz a přejeme příjemný den.

Soňa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo vydává certifikát a co znamená zkratka TSPL. Není to moc známý pojem oproti jiným mezinárodním zkouškám či certifikátům. Víte o nějakých institucích v ČR, které tento certifikát akceptují?Děkuji

Line4U

Dobrý den,

TSPL je mezinárodní certifikát výukových platforem Line4u a TransformLine. Certifikát je vystaven v českém a anglickém jazyce a získají jej pouze studenti, kteří splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikační proces byl sestaven univerzitními lektory ze zahraničí (zejména USA). Jedná se o nový certifikační systém, který se pozvolna začíná rozšiřovat, nicméně díky jeho náročnosti a zpracování je jeho držitel opravdu znalý v dané jazykové úrovni, což je pro budoucího zaměstnavatele nejdůležitější – při pracovních pohovorech se dokládají nejen certifikáty, ale znalosti se i testují.
Pěkný den.

Milan Eichler

Dobrý den,
rád bych kurz kromě sebe, zakoupil i pro kolegyni s jiným e-mailem koncovka com.
jistě je to možné, jenom abych to provedl správně.

děkuji eichler.

Line4U

Dobrý den,
samozřejmě to možné je. Kupte voucher 2× na Váš email a zaplaťte jej. Až Vám dorazí čísla voucherů, kontaktujte nás na mailu info@line4u.cz. Detaily doladíme, abyste měli každý svůj kurz. Pěkný den

Hana Šosová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte i úroveň kurzu C1?
Předem děkuji za odpověď!
 Hana

Line4u

Dobrý den,
aktuální lekce v kurzu jsou pokryty pouze do úrovně B2.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru