Vepřové koleno pro dva nebo farmářský salát
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 2. 2013.
- Rezervace nutná na tel.: Pivnice 20 - 722 377 055 nebo popřípadě 775 204 320 minimálně 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Od neděle do čtvrtka můžete nabídku uplatnit od 15:00 hod.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2013.
- Rezervace nutná na tel.: Pivnice 20 - 722 377 055 nebo popřípadě 775 204 320 minimálně 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Od neděle do čtvrtka můžete nabídku uplatnit od 15:00 hod.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2013.
- Rezervace nutná na tel.: Pivnice 20 - 722 377 055 nebo popřípadě 775 204 320 minimálně 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Od neděle do čtvrtka můžete nabídku uplatnit od 15:00 hod.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Máte špatnou náladu? Tak se pohodlně usaďte, přivřete oči a několikrát si zopakujte následující mantru: Pečené vepřové koleno, musí být dnes večer snědeno.
Už je vám lépe? Skvělé! Tak se na to koleno hned vypravte! A nemusíte daleko, nově otevřenou Pivnici 20 najdete přímo v centru města.
Vybrat si můžete ze 3 variant voucheru:
- 2 x vykostěné pečené koleno
- 1 x vykostěné pečené koleno a 1× farmářský salát
- 2 x farmářský salát
Vepřové koleno je pomalu pečeno na černém pivě, vykostěno (porce 400 – 500 g), s chlebem jako přílohou. A pokud by snad někdo neměl tuto českou čím dál klasičtější klasiku v lásce, může zkusit variantu v podobě lehkého farmářského salátu se slaninou, vejci, krutony, dressingem (porce 200 g).
Zapít vše můžete klasickou Plzní, tmavým Velkopopovickým Kozlem, tankovým Gambrinusem 10 nebo nefiltrovanou 12kou či řezaným pivem.
Pivnice 20 má kapacitu příjemných 60 míst a přes obědy je nekuřácká. Zkuste tedy místní obědové menu nebo si večer v klidu vychutnejte oblíbené pivo u aktuálního fotbalového a či hokejového přenosu.