Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8 prosluněných dní na ostrově Ischia

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Lenka Racková

Dobrý den, zadala jsem si do vyhledavače trajektů údaje o počtu cestujících (3 z toho 2 do 18let, o autě (VW Touran) a termínu (28.6. – 5.7.)a byla mi vypočtena cena přes 220 Eur, to snad není možné, děkuji za info

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Lenko, i nám se zdá tato cena vysoká. V každém případě doporučuji využívat levnější společnosti Caremar a nalodění v přístavu Pozzuoli. Na webu zmíněné společnosti nám byla vygenerována 135 EUR za obousměrnou cestu. Pokud chcete, mohu Vám na mail zaslat vyfocený web, kde je vyobrazená kalkulace.

Petra

Dobrý den,
prosím o kalkulaci ceny pobytu 2+2 – 2dospělí a 2 děti(věk 6 let,10let).Do­prava vlastní.Moc děkuji

CK PETRA TOUR

Přeji pěkný den, Petro, ve Vašem případě se uplatňuje akce 4 objednávající osoby = 3 platící osoby. Rozklikněte si tedy tabulku s termíny, u vybraného data pobytu vynásobte cenu voucheru třemi a získáte konečnou cenu.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Martino, při takovémto počtu osob se nabízí obsazení dvou třílůžkových pokojů, kdy dítě na 3. lůžku bude cenově zvýhodněno. 

  1. pokoj (2 dospělý+dítě 5 let): 2 × 5.890 + 2 × 3.490 + 3.190 = 21.950,–
  2. pokoj (17 let + 2 × 9 let): 2 × 5.890 + 2.945 + 3.490 + 2 × 3.190 = 24.595,–
CELKEM: 21.950 + 24.595 = 46.545,–
Marti

Dobrý den, kolik by nás prosím vyšel celkově pobyt od 12.7.: 2 dospělý, +1 dítě 17, + 2 děti 9, + 1 dítě 5 let, autobusem. Díky

Martina

Dobrý den, prosím o celkovou cenu: 1 dospělý, +1dítě 17 let, +1 dítě 9 let, autobusem od 12.7. Děkuji

CK PETRA TOUR

Zdravím, Martino, kalkulace je zde: 2 × 5.890 + 2.945 + 2 × 3.490 + 3.190 = 24.895,–

Oxi

Dobrý den,prosím o kalkulaci 1 dospělý a 1 dítě (6 let ) termín : 14.–28. 6. 2014 doprava autobusem,děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Oxi, dětskou cenu ubytování můžeme započítat pouze v případě, že dítě je na pokoji s 2 dospělými. Zde je kalkulace: 2 × 5.390 + 3.490 + 3.190 = 17.460,–

Petra Gricová

Dobry den,

chtela bych se zeptat, kolik by stala letecka doprava z Brna, s polopenzi. ?

 Dekuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Petro, s odletem z Brna Vám nepomohu. Létáme pouze z Prahy. Pokud si dobře pamatuji, přímé lety z Brna do Neapole obecně nejsou uskutečňovány.

Soňa Prášková

Dobrý den,je možné si koupit dva termíny za sebou letecky?

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Soňo, zakoupení dvou či více týdnů pobytu za sebou je možné. Vždy záleží pouze na tom, zda-li je volný hotel a letenky k dispozici.

Lenka

Dobrý den, ráda bych tedy termín od 19.7.- 26.7. rezervovala. Jen bych se chtěla zeptat na možnost rodinného pokoje (je nějaký příplatek, nebo je již zahrnuto v uvedené ceně) + zda na starší dítě je potřeba zakoupit také voucher a na mladší (6 let) nikoliv ?

Děkuji

CK PETRA TOUR

Přeji krásný den, Lenko, hotel Maremonti Vám může nabídnout čtyřlůžkový pokoj, předchozí kalkulace byla vyhotovena na tento druh pokoje. Pokoj o více místnostech Vám poskytnout nemohu. Vouchery kupujete pouze pro dospělé osoby, zbylé osoby Vám zakomponujeme do smlouvy, kterou Vám zašleme k podpisu poté, co nejdříve vyřídíte vše potřebné se Slevomatem.

Lenka

Dobrý den,
nezávazně bych se chtěla zeptat, jestli by byl volný termín 19.7.- 26.7. Prosím o kalkulaci pro 2 dospělé a 2 děti (6 a 13 let) autobusovou dopravou, případně příplatek za rodinný pokoj.

 Děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Lenko, termín je volný. Kalkulace: 2 × 5.890 + 4.712 + 3.190 + 3 × 3.490 = 30.152,–

Sněžík

Dobrý den,

mohu se zeptat, proč nenabízíte zájezdy i v srpnu? Je to škoda. Děkuji.

AS.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, pane Sněžíku, zájezdy v měsíci srpnu nabízíme, ovšem ne v rámci akce na Slevomatu. Pokud máte o pobyt v srpnu zájem, doporučuji navštívit náš web nebo nám napiště Vaše představy do mailu petratour@petratour.cz a my Vám vyhotovíme několik nabídek.

Tomáš Pašek

Jsme z Dolního Benešova okr. Opava a nástupní místo v Čechách pro nás nebude asi důležité, hlavní pro nás je kde budeme moci nechat auto.
 Děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Tomáši, nejbližší nástupní místo pro Vás bude v Brně. Nasmlouvané hlídané parkoviště máme akorát pro odlety z Prahy, s Brnem Vám nemohu pomoci. Když ale zapátráte na internetu, určitě nějaké hlídané parkoviště naleznete. V Brně pak svoz odjíždí od starého autobusového nádraží, naproti hotelu Grand.

Tomáš Pašek

Dobrý den.
Pokud bych jel s vámi autobusem, dá se někde blízko nástupního místa zaparkovat auto, proto že jsme z Moravy

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Tomáši, mohl byste mi, prosím, specifikovat odkud přesně z Moravy jste a kde byste chtěl ideálně nastouopit do autobusu? Děkuji

Marketa Šeflova

Dobrý den, chtěla jsem se ještě zeptat, zda je v blízkosti písečná pláž, popř jak je daleko od hotelu? a ještě by mě zajímala přeprava trajektem, ta cena 50eur je jednosměrná? jen na ostrov a zpátky zase za 50eur? Děkuji Markéta

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Markéto, písečná pláž v blízkosti není. Písečné pláže s kamínky (Forio, pláž Citara) ovšem snadno dosáhnete pomocí hotelového svozu, který je zdarma. Též můžete využít MHD dopravu, která ve dvou směrech krouží kolem ostrova. Zastávka MHD je cca 100 m od hotelu a cesta do Foria či Sant Angela není nikterak složitá, ba naopak (10–15 min). Uvedená cena za trajekt je jednosměrná, při cestě zpět platíte také. Jen bych doplnil, že cena 50 EUR je orientační za osobní auto včetně řidiče. Každá další osoba doplácí cca 10 EUR, přičemž na děti je sleva.

Marketa Šeflova

Dobrý den, děkuji za odpověď, ještě jsem se chtěla zeptat, zda je volný termín od 5.7 do 12.7 2014, a jestli je stejná kalkulace ceny. Jedná se o 3 děti a dva dospělé. Stáří dětí je 8., 6., 2. roky. Děkuji za odpověď. Šeflová

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Markéto, pozdější termín je volný, cenové podmínky zústávají stejné.

Erika

Dobrý den ,
dceři byly dva roky v březnu 2014

Cyril

Dobrý den, Eriko, Vašeho nejmladšího dítěte se dle podmínek letecké společnosti úhrada dopravy týká také. Zde je kalkulace pro pobyt se 2 dětmi:
5 × 5.890 + 4 × 8.490 = 63.410,– Pokoj pro 5 osob v hotelu není, ale paní majitelka by Vám poskytla čtyřlůžkový pokoj s dětskou postýlkou a velkou terasou v 1. patře. Zde by šel pobyt objednat v rámci akce „4 = 3 platící.“ Kalkulace: 6 × 5.890 + 5 × 8.490 = 77.790,–

Cyril

Jen doplním, že prostornější čtyřlůžkový pokoj má číslo 19 (pro případné zdůraznění v mailu pro nás) a to, že dítě 2 roky staré jí s rodiči. Pokud byste pro něj chtěla něco speciálního dokoupit, je možno přímo na místě.

Michal Bock

Dobrý den. Je možné dokoupit leteckou přepravu na termín 26. 7. – So 2. 8. 2014? a v té ceně je zahrnuta veškerý transfer? Mám na mysli přílet na letiště v Neapoli pak trajekt, z trajektu do hotelu a posléze zpáteční cesta? Děkuji předem za odpověď

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Michale, letenky prozatím na tento termín máme. Ano, v ceně letecké dopravy je kompletní servis. Na letišti na Vás bude čekat řidič s cedulí CK PETRA TOUR, usadí Vás do busu, naloží zavazadla, odveze na trajekt (trajektový lístek neplatíte). Po vylodění jedete až do hotelu. To samé na cestě zpět – TOTO VŠE V CENĚ.

Martina Kovářová

Dobrý den,mohu se zeptat,zda nevíte,kolik se platí za trajekt při převozu auta lodí na ostrov.Děkuji Martina

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Martino, s ohledem na délku trasy a cenu přepravy doporučuji využít společnosti Caremar a nalodění v přístavu Pozzuoli. Přeprava auta s řidičem vyjde cca na 50EUR/1 cesta, každý další cestující v autě platí cca 10 EUR/1 cesta.

Erika

Dobrý den,
mohla by jste mi spočítat celkovou konečnou cenu ? jeli by jsme v termínu od 12.7 na 2 termíny po sobě letecky : 2 dospělí , děti 2– leté + 7– leté a možná i 6– leté mohla by jste mi napsat cenu za 2 dospělí + 2 děti ( bez té šestileté) a pak i stou šestiletou?
děkuji a přeji krásný den Erbertová

Cyril

Dobrý den, Eriko, pro kalkulaci je důležitý přesný věk nejmladšího dítěte. Letecká společnost má nastavený poplatek za infanta (dítě do dvou let) 450 Kč. Pokud je ovšem dítě v době letu starší dvou let, musí platit letenku jako každý jiný cestující. Prosím tedy o upřesnění věku, já poté dodám kalkulace. Děkuji za pochopení.

Iva

Dobrý den, chci se zeptat, odjezd autobusu z Prahy je konkrétně ze kterého místa? Děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Ivo, z Prahy se odjíždí v 8:30 ráno a to z metra „A“ Strašnická, ulice v Olšinách, směr bz centra.

Marketa Šeflova

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jsou v hotelu i rodinné pokoje, je nás totiž trochu více. 2. dospělí a 3. děti, věk dětí: 2.,6.,8., Termín by nám vyhovoval od 28.6 a jeli by jsme vlastní dopravou.Prosím o kalkulaci zájezdu. Děkuji Markéta

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Markéto, rodinný pokoj o více místnostech v hotelu není. Aktuálně zjišťuji možnosti ubytování a dodatečně Vás budu informovat. Děkuji za pochopení.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Markéto, pokoj pro 5 osob v hotelu není, ale paní majitelka by Vám poskytla největší čtyřlůžkový pokoj s dětskou postýlkou a velkou terasou v 1. patře (č. 19). Zde by šel pobyt objednat v rámci akce „4 = 3 platící.“ Kalkulace: 3 × 5.890 = 17.670,– Nejmenší dítě jí s rodiči, pokud by jste pro něj chtěla něco speciálního, je možno dokoupit na místě.

Marcela

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,když bychom jeli autem,kolik se platí za trajekt,nebo je to v ceně a kdybychom chtěli přejet na vylety,tak se to dá domluvit,abychom mohli na pevninu?Je možnost si nakoupit jídlo přímo na ostrově,myslím nějaký obchod,kdybychom si chtěli něco uvařit sami,je tam i kuchynka.Děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Marcelo, při vlastní dopravě autem si trajekt hradíte sama. Dopravu na Ischii zajišťují trajektové společnosti Caremar a Medmar. S ohledem na délku trasy a cenu přepravy doporučuji využít společnosti Caremar a nalodění v přístavu Pozzuoli. Přeprava auta s řidičem vyjde cca na 50EUR/1 cesta, každý další cestující v autě platí cca 10 EUR/1 cesta. Pohyb na ostrově i mimo ostrov je zcela ve Vaší režii. Navštivte tedy weby trajektových společností a vypište si časy odjezdů/příjezdů trajektů. Pokud byste s tímto měla problém, tyto informace Vám dodá náš průvodce na Ischii. Větších supermarketů je na ostrově několik, minimarkétů mnoho – v obou případech se dají nakoupit kvalitní regionální suroviny za přijatelnou cenu. Kuchyňka na hotelových pokojích ovšem není.

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Míšo, odjezd Plzeň 8:15, písek 10:15.

Míša

Děkuji moc a když využijeme Vaší autobusovou dopravu, v kolik hodin se v pátek vyjíždí? Díky :)

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Míšo, s ohledem na poslední prodeje Vám mohu říci, že autobus pojede v každém nabízeném termínu. Odjezd je možný z Plzně i Písku a časově se vejdeme do 20 h cesty (včetně přestávek, trajektu). V ceně je samozřejmě započtena i cena trajektu. Pokud si tedy koupíte od nás dopravu, nastoupíte v ČR a vystupujete na Ischii před hotelem – servis je kompletní a spolehlivý. Na pokojích klimatizace prozatím není, plánuje se do budooucna, dokoupit nyní nelze. Ostrov je velmi členitý a zajívavý. Rozhodně doporučuji využít místní MHD, která krouží kolem ostrova ve dvou směrech. Nejedná se o nic složitého, čeští delegáti Vám dají lety ověřené tipy a vše vysvětlí. Jedna jízda stojí cca 2 EUR. Je ovšem možné i využití hotelového svozu k moři a k termálnímu parku gratis (2 x denně). Cena plážového servisu závisí na lokalitě a období, ale mohu říci, že se bude průměrně pohybovat 15 – 20 EUR/ slunečník + 2 lehátka.

Míša

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na pár věcí ohledně Vaší nabídky.

1. Pokud by se termín, který si vybereme nenaplnil nebo by se nezaplnil celý autobus od Vás, vrátíte nám celou částku peněz i příplatek za autobus? Nebo si musíme vybrat jiný termín? Vyhovuje nám totiž jenom jeden.

2. Když si chceme připlatit cestu autobusem s Vámi, jak dlouhá je cca cesta a v hodin se cca vyjíždí, chtěli bychom jet z Plzně, popř Písku. A je v ceně započítána cesta trajektem na ostrov?

3. Je v hotelu Maremonti klimatizace (na pokojích)? Popřípadě jestli je v ceně, pokud ne, tak kolik je příplatek?

4. Četli jsme, že je nutné cestování po ostrově za plážemi a zajímavostmi, chtěla bych se Vás tedy zeptat, jestli nás delegát na místě seznámí s nějakou ,,městskou dopravou,, a kolik cca stojí jedna cesta nějakým busem? A kolik se většinou platí za servis na plážích?

Děkuji moc, moc si budu vážit Vaší odpovědi!

Adri

Dobrý den, prosím o kalkuláciu na pobyt pre rodinu 2 dospelí a 2 deti (v dobe pobytu 6 a 8 rokov) v 1 pokoji, cesta vlastnou dopravou a v termíne 12.-19.7.2014. Díky Adriana

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Adriano, dítě 6 let má pobyt zdarma a dítě 8 let má nárok na 50% slevu. Kalkulace tedy vypadá takto: 2 × 5.890 + 2.945 = 14.725,– celkem.

Lada

Dobrý den, budeme mít zájem o autobusovou dopravu, zajímalo by mne, zda je 100%, že autobus pojede na všechny termíny v červenci i srpnu. Ráda bych se vyhnula tomu, že autobus nevyjede, protože např. většina klientů pojede autem. Díky za info.

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Lado, ještě se nestalo, že bychom nenaplnili některý z červencových autobusů jedoucích na Ischii. V tuto chvíli Vám 100% jistotu dát nemohu. Ovšem s ohledem na to, že jsme teprve v polovině dubna a prodej probíhá prakticky ještě den před odjezdem jednotlivých turnusů a na dosavadní obsazenost zájezdů, je více než pravděpodobné, že opět pojedeme ve všech termínech. Srpen v rámci Slevomatu nenabízíme.

Marie111

Dobrý den,je možné zakoupit pro 1 osobu 2 vouchery a zůstat 16 dní?Jak by se to provedlo s dopravou (busem)?Platí se doprava a příplatek za 1lůžk. pokoj až po zaslání podepsané smlouvy vaší CK?

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Marie, zakoupení dvou voucherů na dva týdny pobytu možné je. Cenu za autobus platíte samozřejmě jen jednou a společně s příplatkem za jednolůžkový pokoj (2.400,–/týden) ji objednáváte přímo v naší CK. Pokud byste měla nějaké nejasnosti ohledně příplatkových služeb, kontaktujte nás na firemní mail.

Marcela

Takže kdybychom chtěli termín od19.7.do26.7.jak jsem psala dva dospělí,jedno dítě16 let a ten starší 23let.jeli bychom svým autem,tak kolik by to stálo.Ta akce 4=3 to znamená co,kolik bychom si museli objednat voucherů a na kolik by to přišlo ta akce,co vyjde levněji.Ještě jsem se chtěla zeptat kolik je to km z Olomouce,děkuji

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Akce 4=3 znamená to, že například rodina o dvou dospělých a dvou „dětech“ nad 12 let zakoupí pouze 3 vouchery v plné ceně a čtvrtá osoba pobyt neplatí. U Vás pro „4=3“ platí tento propočet: 3 × 5.890 = 17.670,– Dle internetové mapy mohu říci, že z Olomouce do přístavu v Pozzuoli je to zhruba 1.500 Km – odtud se nalodíte na trajekt a doplujete na Ischii. Ale je samozřejmě na Vás, jakou trasu si zvolíte.

Marcela

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kdybychom jeli vlastním autem,dva dospělí a dítě 16let,možná i ještě jeden syn 23let,kolik by nás to stálo celkem i s ubytováním,kdy­bychom měli jeden pokoj a dvě přistýlky.Děkuji

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Marcelo, pokud chcete konkrétní čísla, poprosil bych Vás o zaslání termínu. Jestliže pojedete tři, osoba na 3. lůžku ve věku 16 let má nárok na slevu 20% z uvedených cen. Pokud byste jeli čtyři, naskýtá se Vám možnost využít akce 4 = 3 plně platící.

Katka

A ještě bych ráda věděla, zda jsou autobusy vybaveny bezpečnostními pásy. Děkuji

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Ano, naše autobusy bezpečnostní pásy mají. Celkově se jedná o moderní jednopatrové luxbusy, které cestujícímu nabízí jednak bezpečí, ale i komfort.

Katka

Dobrý den, mohla bych požádat o nabídky fakultativních výletů s cenami? Ráda bych se též zeptala na autobusovou dopravu, pokud je např. uveden termín 5.-12.7. – vyjíždí se busem 4.7. a návrat je 13.7?

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Katko, odjezdy autobusů jsou vždy v pátek a příjezdy do ČR pak následující neděli. Správně jste odhadla, že u termínu 5.-12.7. se vyjíždí 4.7. a navrací se 13.7. Fakultativní výlety doposud nemáme pevně stanoveny, stejně tak jejich ceny. Kompletní nabídku výletů včetně cen v EUR dostávají klienti týden před odjezdem jakou součást pokynů k cestě. Napište na firemní mail petratour@petratour a já se pokusím alespoň pro představu dodat loňskou nabídku výletů.

Kateřina Kozáková

Dobrý den, jakou cenu zaplatí 6 leté dítě, kdyby jel jeden dospělý a dítě 13 let? Děkuji, Kozáková

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Kateřino, prvně raději doplním, že osoba starší 12-ti let je brána jako dospělá a že pro uplatnění ceny za dítě na 3. lůžku je zapotřebí dvou dospělých na pokoji. Za dvě osoby byste tedy zaplatila cenu za dospělého, dítě 6 let by poté mělo ubytování zdarma. Doprava busem pro dítě je ve výši 3.190 Kč, doprava letadlem 8.490 Kč.

cubis

Dobrý den, termín v červenci dva dospělí, dvě děti 3+6 let letecky: Kolik platím za děti, jenom letenkou cca 8500 za každé dítě + pobyt pro ně zadarmo ?

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, za dítě na 3. lůžku platíte pouze cenu letecké dopravy 8.490 Kč, za dítě na 4. lůžku platíte 50% z ceny ubytování a leteckou dopravu 8.490 Kč.

Monika

Dobry den, chapu to dobre,ze pokud bychom cestovaly 2 dospele a 6 ti lete dite v terminu 5–19.7. (2 Terminy po sobe) byla by celkova cena 4× 5890 + 2× 3490, tedy 30 540 Kc? Nebo dite plati dopravu take? Dekuji Monika

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Dobrý den, Moniko, v tomto případě je též nutné uhradit dopravu za dítě, tedy 3.190,–/os. Tato cena platí, pokud dítě nedosáhne po dobu pobytu stáří 7 let. Kalkulace poté vypadá takto:
4 × 5.890 + 2 × 3.490 + 2 × 3.190 = 36.960,– celkem

CK PETRA TOUR, s.r.o.

Moniko, musím se Vám omluvit, v kalkulaci jsem Vám omylem přiřkl dopravu jednoho dítěte navíc. Zde ještě jednou propočet:
4×5.890 + 2×3.490 + 3.190 = 33.770,– celkem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru