Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Degustační menu pro dva v La Boucherie & Bistrot M

4,6 / 5 La Boucherie & Bistrot M Praha - Smíchov  (mapa) 194 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Bártová Marie

Nabídka mi utekla, je možno ještě koupit?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Bártová. Nabídka je bohužel již vyprodaná, ale nebojte, brzo bude další :-))

Gabriela

Mě taky napadá, jestli při tomto systému VIP nabídek myslíte i na klienty, kteří nejsou z Prahy? Zatím byly dvě nabídky, obě v Praze, ale jak odměníte obyvatele jiných měst a regionů?

Slevomat.cz

Dobrý den, určitě, Gabrielo. Chceme mít i nabídky, které nejsou omezeny místem a časem, rozhodně chceme mít také nabídky přímo v regionech. Věřím, že vás v příštích týdnech u vás něčím potěšíme. Jaké typy nabídek byste u vás ocenila? Budeme rádi, když nám napíšete.

Věrka

Dobrý den,
nový věrnostní program se mi také nelíbí, zajímalo by mě, kolik procent lidí Vám dalo již toto najevo?
Možná by stálo za to, udělat anketu…

Slevomat.cz

Dobrý den, Věrko, děkujeme za tip na anketu. Již jsme se formou dotazníku zkoušeli přeptat přímo před uvedením filmu Pompeje v rámci první Dotované VIP nabídky a budeme se samozřejmě ptát dále, zpětná vazba je opravdu důležitá.

dali

Ohledne stareho systemu odmen a novych „dotovanych“ VIP akci – pokud si opravdu delate statistiku pozitivnich a negativnich ohlasu (a novy system neni jen zasterka pro zruseni patrne financne zatezujiciho systemu kreditu), pak mne prosim pripiste do kolonky negativnich. Sice jsem dlouho nejmene Gold, casto i Platinum, ale presto si rad rozhoduji, co mne zajima a co si chci kupovat. Podporte mou vernost kredity jako drive, ale nerozhodujte za mne, co mne jako VIP zakaznika potesi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dali. Děkujeme za vyjádření, mrzí náš, že změna je negativní, ale zároveň věříme, že si cestu k oblibě nového věrnostního programu najdete :-)

Otto Ečer

Já jsem také nechal na Slevomatu několik desítek tisíc korun, jenže jsem dlouho nic nekoupil a propadl jsem se o 2 levely dolů :-(

Slevomat.cz

Určitě se zase dostanete nahoru Otto :-)

Miloš Marek

Otto, nebojte se, určitě na Vás zbyde. Zdá se že nejen mne, ale více Platinům a Goldům bude trapné si kupovat dotované nabídky :-). Jen na Slevomatu jsem nechal okolo 150 litrů, tak skutečně dotací potřebnej nejsem, nabídku přenechám sociálně slabším!

Miloš Marek

Souhlasím s Monikou, kdyby to nebyla „dotovaná nabídka“ nahrazující starý systém odměn, bych si ji určitě koupil, takhle z principu NE!

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloši. Děkujeme za názor, mrzí nás, ale bohužel není člověk a ani Slevomat ten, který by se zavděčil lidem všem. Máme i spoustu pozitivních ohlasů, věříme, že si tedy k našim zvýhodněním nabídkám najdete cestu.

petr.kanka@mybox.cz petr.kanka@mybox.cz

Přidal bych se k Yaně. Chy\bí mi nápopjový lístek. Obávám se, že za lahev vína požadujete od 800,– Kč více. Petr

La Boucherie & Bistrot M

Pokud se rozhodnete pro lahev bileho z menu Sauvignon Colombard nabizime za 490,–Kc anebo cervene Buzet Les Prieurer 395,–Kc/lahev.
Jinak mame dalsi zajimava vina v nabidcce od 360,–Kc. Tesime se na Vas!

Yana

Nabídka se mi také moc líbí, už se velmi těším na gurmánské zážitky v La Boucherie & Bistrot M, ale kredity byly kredity :-(

Niky

chapu to dobre, ze k menu jsou dve sklenicky pro kazdeho?

la Boucherie & Bistrot M

Ano , 1 sklenka bileho vina 1 dcl Sauvignon Colombard Tariquet a 1 cervene Buzet Les Prieurer 1 dcl je v cene (pro 1 osobu)

la Boucherie & Bistrot M

Ano , 1 sklenka bileho vina 1 dcl Sauvignon Colombard Tariquet a 1 cervene Buzet Les Prieurer 1 dcl je v cene (pro 1 osobu)

Yana

Nějak se na stránkách podniku nemůžu dostat na kompletní jídelní a nápojový lístek :-(

La Boucherie & Bistrot M

Dobry den Yano – akorad menime listek na letni obdobi. Bude jiz na webu a na Facebooku pristi tyden. Urcite potesi! Vas La Boucherie M

Monika

bomba – další super truper exlusiv eňo ňuno nabídka…béééé, chci zpět starý systém odměn :(

Otto Ečer

Škoda, že si voucher nemohu se svým věrnostním programem koupit. Na něco podobného už dlouho čekám :-(

Slevomat.cz

Otto, třeba se díky nákup příště dočkáte a budete mít radost :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru