1/7
Degustační menu pro dva v La Boucherie & Bistrot M
Přehled nabídky
Varianty (1)
Termín
Platnost do 28. 6. 2014.
Můžete využít do 28. 6. 2014
- Rezervace: Nutná min. 48 hod. předem na mailu info@laboucheriem.cz
- Voucher možno využít od úterý do pátku vždy od 17 do 22 hod. (poslední rezervace v 21 hod.) a v sobotu od 11 do 15 hod.
- Pro klid na vychutnání menu se doporučuje začátek mezi 17–19 hod.
- Storno: Zrušení rezervace alespoň den před návštěvou, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Ne, platí na konzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
2 354 Kč −64 % 850 Kč
2 354 Kč −64 % 850 Kč
Poznáváte rádi nové podniky, jídla, chutě a vůně? V tom případě je tady dnes pro vás něco výjimečného.
Přijměte pozvání na speciální degustační menu pro 2 osoby do francouzského podniku La Boucherie & Bistrot M.
Těšte se na tyto luxusní speciality:
- 2× Amuse-bouche – tataráček s krevetami, avokádem a čerstvý koriandrem, 30 g (jako pozornost servírováno se sklenkou Cremant d’Alsace brut 1 dl)
- 2× Studený předkrm – kachní carpaccio s čerstvou bazalkou a lanýžovým olejem (80 g)
- 2× Teplý předkrm servírovaný se skleničkou Tariquet Sauvignon-Colombard z Gascogne 1 dl – parmice nachová pečená v papillote se zeleninou, citrónem a bílým vínem (150 g)
- 2× Hlavní chod servírovaný se skleničkou červeného vína Buzet Les Prieurer z Gascogne 1 dcl – jehněčí trio 300 g:
- - jehněčí koleno konfitované v červeném víně se šalotkou na lůžku z bramborového pyré s pórkem
- - jehněčí hřbet pečený s česnekovým olivovým olejem a rozmarýnem, brambory s petrželkou
- - grilovaná jehněčí kotleta s olivovým olejem a provensálskými bylinkami na frikasé z cukety, jehněčí šťáva
- 2× Dezert – jahody v červeném víně s čerstvou bazalkou a šlehačkou ochucenou mascarpone (100 g)
K dezertu doporučuje šéfkuchař Jean Paul Manzac skleničku Maury – fermentovaného sladkého červeného francouzského vína z regionu Languedoc (195 Kč).
K bistru patří také sousední francouzské řeznictví, díky čemuž máte jistotu, že se vám na stůl dostane vždy špičkové maso i další suroviny v té nejvyšší kvalitě.