Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Degustační menu pro dva v La Boucherie & Bistrot M

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 28. 6. 2014

  • Rezervace: Nutná min. 48 hod. předem na mailu info@laboucheriem.cz
  • Voucher možno využít od úterý do pátku vždy od 17 do 22 hod. (poslední rezervace v 21 hod.) a v sobotu od 11 do 15 hod.
  • Pro klid na vychutnání menu se doporučuje začátek mezi 17–19 hod.
  • Storno: Zrušení rezervace alespoň den před návštěvou, jinak voucher propadá.
  • Jídlo s sebou: Ne, platí na konzumaci v restauraci.
  • Podnik je nekuřácký.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 354 Kč −64 % 850 Kč
2 354 Kč −64 % 850 Kč

Poznáváte rádi nové podniky, jídla, chutě a vůně? V tom případě je tady dnes pro vás něco výjimečného.

Přijměte pozvání na speciální degustační menu pro 2 osoby do francouzského podniku La Boucherie & Bistrot M.

Těšte se na tyto luxusní speciality:

  • 2× Amuse-bouche – tataráček s krevetami, avokádem a čerstvý koriandrem, 30 g (jako pozornost servírováno se sklenkou Cremant d’Alsace brut 1 dl)

  • 2× Studený předkrm – kachní carpaccio s čerstvou bazalkou a lanýžovým olejem (80 g)

  • 2× Teplý předkrm servírovaný se skleničkou Tariquet Sauvignon-Colombard z Gascogne 1 dl – parmice nachová pečená v papillote se zeleninou, citrónem a bílým vínem (150 g)

  • 2× Hlavní chod servírovaný se skleničkou červeného vína Buzet Les Prieurer z Gascogne 1 dcl – jehněčí trio 300 g:
  • - jehněčí koleno konfitované v červeném víně se šalotkou na lůžku z bramborového pyré s pórkem
  • - jehněčí hřbet pečený s česnekovým olivovým olejem a rozmarýnem, brambory s petrželkou
  • - grilovaná jehněčí kotleta s olivovým olejem a provensálskými bylinkami na frikasé z cukety, jehněčí šťáva

  • 2× Dezert – jahody v červeném víně s čerstvou bazalkou a šlehačkou ochucenou mascarpone (100 g)

K dezertu doporučuje šéfkuchař Jean Paul Manzac skleničku Maury – fermentovaného sladkého červeného francouzského vína z regionu Languedoc (195 Kč).

K bistru patří také sousední francouzské řeznictví, díky čemuž máte jistotu, že se vám na stůl dostane vždy špičkové maso i další suroviny v té nejvyšší kvalitě.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru