Špičkové pochutnání s atmosférou vinného sklípku
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 9. 6. 2014.
Můžete využít do 9. 6. 2014
- Rezervace: Rezervujte alespoň 48 hodin předem na tel. 542 211 135 a nahlaste vybrané varianty hlavního chodu.
- Storno: Rezervace je závazná. Při nedostavení se ve sjednaném termínu bude voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Voucher lze uplatnit ve všední dny po 14.00 a o víkendu od 11.00 h. Voucher nelze využít v pátek.
- Jídlo s sebou: Jídlo je určeno pouze ke konzumaci pouze v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron.
- Ostatní možnosti: Vinný sklípek, páteční živá muzika, letní zahrádka.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Moderní žena zná oblíbená jídla svého muže a samozřejmě také restauraci, kde je podávají.“
Přijďte ochutnat slavnostní menu, po kterém vaše chuťové buňky doslova rozkvetou. Celý gurmánský zážitek bude umocněn suterénním prostorem Restaurace Pod Radničním kolem s atmosférou moravského sklípku.
Co se bude podávat:
- Předkrm
- Marinovaný losos „Gravlax“ na carpacciu z pečené řepy s dresinkem z dijonské hořčice a kapary a rozpečenými toasty (2×35 g)
- Hlavní chod
- Kuřecí steak z farmářského chovu s parmazánovou krustou a hříbkovou omáčkou (150 g)
- nebo
- Steak z mladé panenky z Rosic v zauzené slanině se švestkovou omáčkou na červeném víně (150 g)
- Příloha
- Pečené brambůrky Grenaille na rozmarýnu (2×)
- Dezert
- Torta alla gianduja – domácí čokoládový dort s nugátem (2×)
Hlavní chod si každý z vás může vybrat ze dvou variant (nutné nahlásit při rezervaci). Klidě si objednejte to samé, nebo si poručte po jednom od každého a o ochutě se podělte.
Vyhlášená kuchyně
Restaurace Pod Radničním kolem se nachází v historickém centru Brna v krásných sklepních prostorách Staré radnice a nabízí posezení v dobře zásobeném tradičním moravském vinném sklípku.
Zdejší kuchyni vládne šéfkuchař Gustav Studnička, který v minulosti spolupracoval s věhlasnými kuchaři jako jsou Emanuele Ridi či Zdeněk Pohlreich. Kvalitní a čerstvé regionální i světové suroviny jsou proto samozřejmostí a vy se tak můžete těšit na opravdové lahůdky.
Posezení a jídlo vám navíc každý páteční večer zpříjemní živá cimbálová muzika.