Kulinářští odborníci se shodují, že k pivu se nejlépe hodí pivo. Proto si v Pivnici U Trpaslíka dáte k výtečnému zlatavému moku pečené buřty právě na pivě.
Poctivá pochoutka pečená v pivní marinádě s kousky cibule bude výborným základem pro dlouhý večer s kamarády. Na výběr máte celý kilogram nebo půl kila buřtů, k nimž vám obsluha naservíruje také ošatku čerstvého pečiva.
Posezení vám zpestří široká nabídka pivních speciálů v čele s výtečným místním pivem Trpaslík. Pokud se ve vaší partě ale najde někdo, kdo pivu neholduje, může si vybrat z nabídky vín od vyhlášeného plzeňského vinaře pana Procházky. Buřty nakrájené na kolečka a zapečené lahodnou směsí budou chutnat každému i k nealko nápojům.
Když zrovna nebudete mít náladu na pivní večírek, přijďte k trpaslíkovi i na jiné speciality, které se podávají také v přilehlé restauraci. Vyberou si milovníci masa, zeleniny a těstovin, v nabídce jsou také dětská jídla. V pracovním týdnu sem zajděte na výhodné denní menu.