Pečené buřty na pivě – půl kila nebo dvakrát tolik
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2014.
- Rezervace: Svůj stůl si zamluvte alespoň 48 hodin předem na tel. 776 887 779. Voucher je nutné přinést s sebou vytištěný.
- Storno: Rezervaci lze změnit či zrušit nejpozději 24 hodin předem.
- Omezení: Platí pouze v pivnici, nikoli v restauraci.
- Jídlo s sebou: Ne.
- Pivnice má kuřácké prostory.
- Platební karty: Ne.
- Ostatní možnosti: Venkovní posezení, sportovní TV přenosy, Wi‑Fi.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2014.
- Rezervace: Svůj stůl si zamluvte alespoň 48 hodin předem na tel. 776 887 779. Voucher je nutné přinést s sebou vytištěný.
- Storno: Rezervaci lze změnit či zrušit nejpozději 24 hodin předem.
- Omezení: Platí pouze v pivnici, nikoli v restauraci.
- Jídlo s sebou: Ne.
- Pivnice má kuřácké prostory.
- Platební karty: Ne.
- Ostatní možnosti: Venkovní posezení, sportovní TV přenosy, Wi‑Fi.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kulinářští odborníci se shodují, že k pivu se nejlépe hodí pivo. Proto si v Pivnici U Trpaslíka dáte k výtečnému zlatavému moku pečené buřty právě na pivě.
Poctivá pochoutka pečená v pivní marinádě s kousky cibule bude výborným základem pro dlouhý večer s kamarády. Na výběr máte celý kilogram nebo půl kila buřtů, k nimž vám obsluha naservíruje také ošatku čerstvého pečiva.
Posezení vám zpestří široká nabídka pivních speciálů v čele s výtečným místním pivem Trpaslík. Pokud se ve vaší partě ale najde někdo, kdo pivu neholduje, může si vybrat z nabídky vín od vyhlášeného plzeňského vinaře pana Procházky. Buřty nakrájené na kolečka a zapečené lahodnou směsí budou chutnat každému i k nealko nápojům.
Když zrovna nebudete mít náladu na pivní večírek, přijďte k trpaslíkovi i na jiné speciality, které se podávají také v přilehlé restauraci. Vyberou si milovníci masa, zeleniny a těstovin, v nabídce jsou také dětská jídla. V pracovním týdnu sem zajděte na výhodné denní menu.