Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrodružná hra TEPfaktor ve stylu pevnosti Boyard

4,6 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 10 610 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Olga

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak se můžeme k vám dostat z Prahy, pokud nemáme auto?

TEPfaktor

Dobrý den,
z Prahy k nám jezdí autobus ze zastávky Na Knížecí. Od autobusové zastávky je to jen kousek.

Evička

Dobrý den, chci se zteptat pokud bychom byli 2 dospělí a jedno dítě (holčička 11let) zda bychom mohli absolvovat všechny úkoly společně nebo bychom se museli rozdělit. Děkuji za odpověď :)

TEPfaktor

Dobrý den,
v každé skupině může být maximálně 5 osob, tudíž můžete jít všichni spolu.

Martin

Dobrý den, mám už z dřívějška poukázku na 1500 Kč, což je myslím zhruba (necelé) tři hodiny pro dva dospělé, pokud počítám dobře. Myslíte, že to bude stačit, nebo mám koupit ještě jeden slevový voucher? Nevím, zda to pak při placení mohu zkombinovat a ani nevím, zda ta cenová (nikoliv slevová) poukázka by šla případně použít třeba na pití. Nechci to překombinovat :-)

TEPfaktor

Dobrý den,
průměrná doba hry je 3 hodiny. Slevový voucher si určitě zakoupit můžete a zkombinovat s dárkovým poukazem. Dárkový poukaz je jako peníze a tak s ním můžete platit i na baru za občerstvení.

Helen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, aby bylo v týmu 6 členů a zda je soutěž hodně fyzicky náročná? Má šanci ji zvládnout člověk po dřívější operaci páteře a člověk který má astma?Děkuji

TEPfaktor

Dobrý den,
zatím může být v týmu jen 5 osob, ale do budoucna se hra bude upravovat pro 6 osob. Některé úkoly jsou fyzicky náročnější, ale ty byste mohli kdyžtak vynechat. Myslím, že by to pro ně neměl být takový problém.

Martin Jiricka

Dobry den, potrebovali by jsme do firmy koupit 25 voucheru. Je mozne nakoupit na stejneho uzivatele 20 a nasledne zbyvajicich 5 voucheru? Je mozne k nakupu dostat fakturu? Posledni otazka, zda je cena s DPH, resp. zda jste platci DPH. Dekuji!

TEPfaktor

Dobrý den,
ano je možné nejdříve zakoupit 20 voucherů a následně 5 voucherů. Fakturu Vám vystaví přímo Slevomat. Cena je již uvedena s DPH.

Vladimir

Spravne rozumim, ze dite 3 let muze zucantnit, ale ne vsechno musi delat, jenom co zvladne. Divak ne potzebuju vstupenky?

TEPfaktor

Dobrý den,
děti do 6 let mají hru zdarma. Takto malé dítě ale nezvládne skoro žádné úkoly, proto by měl jít jen jako divák.

Mauška Pampuschová

Dobrý den,
všimla jsem si přibyl nový úkol s rotujícími „podložkami“. Pokud jsem se dobře dívala je tento úkol veřejný pro oči ostatních týmu, proto bych se chtěla zeptat, zda je tento úkol povinný pro dokončení hry a možnosti vstupu do zlaté místnosti.
 Děkuji

TEPfaktor

Dobrý den,
tento úkol bude jako poslední úkol ke splnění, ale není povinný. Do zlaté místnosti se dostanete i bez tohoto úkolu, protože tento úkol se plní až po zlaté místnosti.

Petra

Dobrý den, tak to je škoda, že musí splnit všichni. Děti i manžel jsou sportovně založeny, já bohužel v invalidním důchodu s páteří a s astmatem, takže bych jim to vlastně kazila a je lepší bohužel nepřijet.

TEPfaktor

Dobrý den,
můžete se hry zúčastnit jen jako divák. Mohla byste s nimi do některých místností a fandit jim. Do některých byste bohužel nemohla, protože se zde nemůže stát na podlaze, ale je jich méně.

Lenka Tichá

a co se stane, když nesplní všichni?

TEPfaktor

Dobrý večer,
když nesplní úkol všichni z týmu, tak se neotevře schránka s indicií. Tudíž úkol nebude splněn.

Lenka Tichá

Dobrý den, musí všichni ze skupiny splnit úkol v každé místnosti, nebo stačí aby splnil alespoň jeden aby se mohlo jít dál?

TEPfaktor

Dobrý den,
každý úkol musí splnit vždy všichni ze skupiny.

Leona

Dobrý den,
mohu platit unišekem +, volnočasová poukázka.
Děkuji.

TEPfaktor

Dobrý den,
unišekem + se přes tento slevový portál platit nedá. Musíte si vybrat z nabídky platby přes Slevomat.

Barbora

Dobry den,
planujete rozsireni arealu i do dalsich mest?

TEPfaktor

Dobrý den,
rozšíření našeho areálu do dalších měst zatím neplánujeme.

Vendula

Dobrý den,
chci se zeptat … cena za stan 360,– Kč platí dohromady pro 2 osoby? Děkuji

TEPfaktor

Dobrý den,
cena 360 Kč je za 1 osobu ve stanu.

Jitka

Dobrý den, čas se počítá celé skupině nebo každému zvlášť? Skupina dvou to zvládne rychleji než pěti lidí, protože budou čekat než ostatní udělají úkol také?

TEPfaktor

Dobrý den,
čas se vždy počítá celé skupině, protože jde vždy na jeden herní čip. Na počtu osob v týmu celková doba hry moc nezávisí.

Lucie

Dobrý den, myslíte si, ze je realne splnit všechny úkoly za dve hodiny hraní v peti dospělých?? DĚKUJI Lucka

TEPfaktor

Dobrý den,
záleží jen na vás, za jak dlouho úkoly splníte. Ale průměrná doba hry je většinou 3 hodinu. Třetí hodinu si můžete dokoupit u nás v areálu.

Tereza

Dobrý den,
Postačí studentům dětský voucher? Děkuji za odpověď.

TEPfaktor

Dobrý den, pro studenty samotné vstupné nemáme. Máme jen rozdělí do 15 let děti a nad 15 let dospělé. Takže záleží na tom, kolik je studentovi let.

Ondřej

Dobrý den,
Vztahuje se cena za dítě i pro studenty nebo je nutné zakoupit voucher pro dospělé? Děkuji.

TEPfaktor

Dobrý den,
pro studenty samotné vstupné nemáme. Máme jen rozdělí do 15 let děti a nad 15 let dospělé. Takže záleží na tom, kolik je studentovi let.

Eva

Kolik je týmů na hrací ploše zároveň? Respektive kolik jich na dané hodiny objednáváte? Aby se nemuselo příliš dlouho na místnost čekat.

TEPfaktor

Dobrý den,
do herního prostoru se najednou vejde 18 týmů. Ale určitě se nemusíte bát, že byste na místnost dlouho čekali.

Jaroslav Janák

Dobrý den, právě jsem se pokusil koupit 10×2 vouchery a u posledního mi systém povolil pouze jeden voucher, mám jich tedy 9×2 +1 (19), ale potřebuji 10×2 (20), co mám dělat, když akce za 3 hodiny vyprší a já potřebuji ještě jeden voucher ve slevě?
Děkuji za rychlou odpověď

TEPfaktor

Dobrý den,
sleva byla ještě prodloužena, takže si poslední poukaz můžete dokoupit.

Martin

Dobrý den, pokud zakoupím více voucherů najednou (například 10), mohu je využít ve více termínech (například 5 v květnu a zbylých 5 až třeba v září)? Děkuji

TEPfaktor

Dobrý den,
pokud si poukazy rozdělíte, můžete je použít ve více termínech.

Jana

Za jak dlouho zvládne soutěž dokončit většina týmů? Přemýšlíme, zda si koupit 2 nebo 4 hodiny? Že je to zvládnutelné za 2–3 hodiny jsem četla, ale jak se to reálně opravdu zvládá i s frontami atd.? Děkuji.

TEPfaktor

Dobrý den,
doporučovala bych si zakoupit 2 vouchery pro 1 osobu, tedy na 4 hodiny hry. Hra trvá v průměru 3 hodiny a déle.

Lenka

Dobrý den, děti do 6 let neplatí synovi bude v létě šest tak musíme voucher použít do té doby? Jak se prokazují děti do šesti let? Děkuji moc

TEPfaktor

Dobrý den,
děti se nijak neprokazují. Je jen na Vás, jak se v tuto chvíli zachováte.

Jana

Dobrý den, pokud si koupím 2 vouchery a budu chtít soutěžit 4 hodiny a stihnu obejít všechny místnosti např. za 3 hodiny. Můžu si zbylou hodinu úkoly zkoušet už mimo hru? Nebo čím vlastně hra končí? Když se uhádne nějaká indicie? A k jejímu uhodnutí musím obejít všechny místnosti? A potom pro mě hra končí nebo můžu soutěžit dál, ale už mimo hru?

TEPfaktor

Dobrý den,
abyste ukončil hru, musíte zdolat skoro všechny úkoly. Pak se jedná o to, zda uhodnete indicie nebo budete muset udělat úplně všechny úkoly. Ale myslím si, že 4 hodiny budou akorát. Ale pokud byste to doopravdy stihli dříve, dá se určitě domluvit s obsluhou a do herních prostor se poté vrátit.

Hanka Trojánková

Dobry den, chapu tedy dobre nabidku, ze kazdou mistnost prekonavaji vsichni z tymu.ne jen jeden vybrany jako je to v pevnosti?A kdyz budeme potrebovat pauzu mezi komnatami, stopne se nam cas a muzeme treba chvilku na plaz? Dekuji

TEPfaktor

Dobrý den,
ano vždy musí překonat místnost všichni z týmu. Pokud si budete chtít dát třeba občerstvení na baru, čas se dá stopnout.

Mirek

Dobrý den,
cena voucheru je 219,– slevněna z 398. Nicméně dle vašeho ceníku na internetu je 398 cena na dvě hodiny za dítě. Rád bych se tedy zeptal, zda voucher za 219 platí na dvě hodiny i pro dospělého.

TEPfaktor

Dobrý den,
cena 219 Kč je na dvě hodiny pro dítě. Pro dospělého je cena 319 Kč za dvě hodiny hry.

biolog

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda s námi do komnat může i osoba, která nebude soutěžit ale poze fandit. kamarádka je po operaci zad a tak úkoly určitě plnit nemůže, ráda by na nás alespoň koukala a fandila. pochopitelně se to týká poze komnat kde je červená zona a je možné aby tam člověk zůstal stát… Předem děkuji za odpoved

TEPfaktor

Dobrý den,
jestli se kamarádka bude jen dívat, tak by neměl být problém. Jen tedy nemůže úplně do všech komnat, protože v některých komnatách se nemůže šlapat na zem.

Martin

Kolik osob může hrát naráz? A jaký je minimální počet lidí?

TEPfaktor

Dobrý den,
v jednom týmu může být 2 – 5 osob. Do celého herního prostoru se vejde až 90 osob najednou.

Iva Urbanova

Dobrý den,
pokud si zakoupím jeden voucher a budu pak hrát tři hodiny, budu tu třetí hodinu platit jako „první“ dle ceníku a nebo jako „třetí“? Děkuji
A každopádně musím napsat, že je Tepfaktor super, byli jsme u vás v listopadu a bylo to moc parádní. Děkuji a těším se znovu.

TEPfaktor

Dobrý den,
pokud si u nás budete chtít dokoupit třetí hodinu, tak budete platit jako za třetí hodinu, podle našeho ceníku.

Kuba Jezek

Dobrý den,
chci se zeptat jestli to je i v Liberci a když tak jesli se tam dá voucher uplatnit.

TEPfaktor

Dobrý den,
náš areál se nachází jen v Chotilsku, okres Příbram a je jediný v ČR. Tudíž se v Liberci nenachází.

Jaják

Tato nabídka vyprší až po ukončení času nebo je počet prodejných voucherů omezen? Díky

TEPfaktor

Dobrý den,
nabídka vyprší po ukončení času.

Jana

Dobrý den, prosím vás kolik místností s úkoly je při hře k dispozici a stačí na hru ty dvě hodiny pro 4 lidi??
Jak to funguje s časem? Do těch 2 hodin se započítává „čistý“ čas strávený v každé místnosti nebo i „čekací“ čas- pokud se bude třeba čekat než se třeba uvolní místnost pro hru nebo si dítě bude potřebovat odskočit na |WC??? Předem děkuji za odpověď. Jana

TEPfaktor

Dobrý den,
k dispozici je teď 21 úkolů. Hra vychází na 2 – 3 hodiny, ale pokud by 2 hodiny nestačili, můžete si u nás třetí hodinu doplatit. Čas se Vám počítá jen v herních prostorách, tedy i v chodbách mezi úkoly. Pokud si budete chtít odskočit nebo se občerstvit, kdykoli si můžete čas zastavit. Vždy je nějaká místnost volná, takže na místnosti čekat nebudete.

Pavli

Dobrý den!
Pokud zakoupím 3 vouchery mohu rezervovat hru na 3 hodiny pro 2 osoby? A dá se hra za 3 hodiny stihnout? Děkuji za info.

TEPfaktor

Dobrý den,
vouchery se nedají rozdělit mezi 2 osoby. Můžete si buď zakoupit pro jednu osobu 1 voucher na 2 hodiny nebo 2 vouchery pro 1 osobu, tedy na 4 hodiny.

Gabriela

Dobrý den, můžeme vzít sebou děti 4,9 let?

TEPfaktor

Dobrý den,
určitě sebou děti vzít můžete. Děti do 6 let neplatí a od 6 let je nutné zakoupit dětský voucher.

Olga

Dobrý den,

jaký je minimální nebo optimální počet osob k jedné soutěžní skupině?

Chápu to správně tak, že si zarezervujeme nějakou hodinu a den ale zároveň s námi běhá po pevnosti další maximální počet skupin?

Děkuji za odpověď.

TEPfaktor

Dobrý den,
v jedné skupině mohou být 2 – 5 osob. Záleží jen na Vás, jaký počet si zvolíte, ale čím více osob, tím zábavnější. Rezervaci si tedy uděláte na určitý den a hodinu a zároveň v areálu s vámi budou i jiné týmy. S těmito týmy se budete potkávat na chodbách v herních prostorách.

Šárka

dobrý den, tato hra se dá hrát i za nepříznivého počasí, tzn. je vše uvnirř objektu?
 děkuji

TEPfaktor

Dobrý den,
celá hra se odehrává ve vnitřních prostorách, tedy vůbec není závislá na počasí.

Dita Bartakovicsová

Dobrý den, rádi bychom vyzkoušeli Vaši pevnost. V rodině máme děti ve věku: 11, 2×6, 2×3. Píšete, že hra je vhodná pro děti od 10 let. Zvládly by i dvě 6-ti leté nějaké úkoly, dá se nastavit herní cesta tak, aby i ony si zahrály? V případě, že bychom dorazili i s 3-letými, kolik dětských voucherů bychom měli zakoupit? Máte v pevnosti i nějaký herní prostor pro malé děti? Děkuji za odpověď.

TEPfaktor

Dobrý den,
hra je vhodná pro děti od 10 let, ale pokud s 6 letými dětmi půjdou dospělý, tak by neměl být takový problém. Děti tedy nesplní úplně všechny úkoly, ale určitě si to užijí. Herní cesta je jen jedna, takže se obtížnost pro děti nedá zatím nastavit. Ale můžete si vybrat například jen určité úkoly, které projdete. Pro 3 leté děti žádný herní prostor nemáme, ale mohou si hrát na pláži, kde máme k dispozici hračky pro děti. Děti do 6 let mají hru zdarma a nad 6 let je nutné si voucher zakoupit.

Martina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to s dětmi do 6 let.
Platí to, co dříve, že to mají zdarma? Zde v nabídce jsem to nenašla. Děkuji, M.

TEPfaktor

Dobrý den,
ano je to tak. Děti do 6 let mají hru zdarma.

Vladimíra Pešková

Dobrý den, můžu si na osobu koupit dva vouchry a tím mít 4 hodiny na úkoly , protože minule nám dvě hodiny nestačily :-)

TEPfaktor

Dobrý den,
ano vouchery se dají sčítat, takže můžete zakoupit 2 vouchery pro jednu osobu a hrát 4 hodiny.

Eva

Dobrý den,
jaká je věková hranice dospělý – dítě? Chceme věnovat poukaz dceři k 15. narozeninám – pro ni a kamarády. Jaký druh poukazu máme zakoupit?
Děkuji.

TEPfaktor

Dobrý den,
věková hranice je 15 let. Tedy do 15 let je to dětský vstup a 15 a výš už dospělý vstup.

Bapel

Dobrý den,

pro kolik lidí platí 1 voucher?

Děkuji, Pelantová

TEPfaktor

Dobrý den,
1 voucher platí pro 1 osobu na 2 hodiny hry.

Dana

Dobrý den,mám koupeny slevové vouchery z jiného portálu na dvě hodiny..když si koupím ještě tady,můžu s nima pak zaplatit třetí a čtvrtou hodinu?Děkuji..

TEPfaktor

Dobrý den,
slevové vouchery z jiného portálu se sčítat bohužel nedají.

xxx

cena je za jednu osobu nebo skupinu?

TEPfaktor

Dobrý den,
cena je za jednu osobu na 2 hodiny hry.

Lenka Procházková

Dobrý den,
když si koupím 2 vouchery, můžu si tím pádem rezervovat rovnou 4 hodiny hraní v kuse? Děkuji!

TEPfaktor

Dobrý den,
ano pokud si koupíte 2 vouchery, můžete si zarezervovat hru na 4 hodiny. Vouchery se dají sčítat.

Týna

Dobrý den,
můžu se zeptat, kolik místností od otevření přibylo? S přáteli jsme u Vás byli, moc se nám tam líbilo, dorazili bychom znovu, ale zajímá nás jestli uvidíme i něco jiného než napoprvé?

Předem děkuji za odpověď.

TEPfaktor

Dobrý den,
od našeho otevření přibyly 4 nové úkoly. Takže se určitě máte na co těšit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru