Přehled nabídky
Přijďte na lahodnou lekci do studia Bodinger. Přihlásit se můžete na jeden ze 3 kurzů věnovaných přípravě sushi, steaků nebo třeba tradičních italských dobrot.
Kurzy jsou charakteristické tím, že si každý účastník připravuje veškeré jídlo úplně sám. Nejedná se o kurzy demonstrační. Na tomto kurzu si skutečně všichni vaří sami. A vše si také na závěr mohou sníst!
Kurzy vás provede známý šéfkuchař Honza Řepa, který pravidelně vystupuje i v pořadu Vše o vaření s herečkou Bárou Vyskočilovou na ČT1.
Cena kurzu zahrnuje:
- výuku (4–5 hodin)
- veškeré suroviny
- zapůjčení spotřebičů, nádobí a pomůcek do kuchyně
- občerstvení (na výběr káva, voda, džus, čaj)
Lekce jsou limitovány počtem 16 účastníků, kteří na závěr obdrží certifikát o absolvování. Lekce vede zkušený šéfkuchař Honza Řepa, který sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel´s.
Kurz sushi (29. 3. 2014, 9.00 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Maki Sushi
- Tamaki Sushi
- Nigiri Sushi
- Uramaki Sushi
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.
Kurz italské kuchyně (29. 3. 2014, 13.00 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Polévka minestrone
- Domácí ravioli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta s do růžova pečenou vepřovou panenkou
- Panna cotta s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.
Kurz steaky (29. 3. 2014, 18.30 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Caesae salát – listy římského salátu s lahodným dresingem, dranžírovaným šťavnatým kuřecím prsíčkem, bylinkovými krutonky a hoblinkami parmazánu
- Biftek z argentinské hovězí svíčkové podávaný s paprikovo-tomatovou salsou, pečenými granaillemi s ředkvičkami a pažitkovým crème fraîche
- Kokosová palačinka s čerstvým ovocným salátkem, zagratinovaná s omáčkou sabayone
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.