Vydatné valentýnské 4chodové menu pro dva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 16. 2. 2014.
- Rezervace: Rezervujte alespoň 24 hodin předem na tel. 542 211 135 a nahlaste případné vybrané varianty hlavního chodu.
- Storno: Rezervace je závazná. Při nedostavení se ve sjednaném termínu bude voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Voucher lze uplatnit ve všední dny po 14.00 a o víkendu od 11.00 h.
- Jídlo s sebou: Ne, jídlo je určeno ke konzumaci pouze v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron.
- Ostatní možnosti: Vinný sklípek, páteční živá muzika.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 16. 2. 2014.
- Rezervace: Rezervujte alespoň 24 hodin předem na tel. 542 211 135 a nahlaste případné vybrané varianty hlavního chodu.
- Storno: Rezervace je závazná. Při nedostavení se ve sjednaném termínu bude voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Voucher lze uplatnit ve všední dny po 14.00 a o víkendu od 11.00 h.
- Jídlo s sebou: Ne, jídlo je určeno ke konzumaci pouze v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron.
- Ostatní možnosti: Vinný sklípek, páteční živá muzika.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 16. 2. 2014.
- Rezervace: Rezervujte alespoň 24 hodin předem na tel. 542 211 135 a nahlaste případné vybrané varianty hlavního chodu.
- Storno: Rezervace je závazná. Při nedostavení se ve sjednaném termínu bude voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Voucher lze uplatnit ve všední dny po 14.00 a o víkendu od 11.00 h.
- Jídlo s sebou: Ne, jídlo je určeno ke konzumaci pouze v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron.
- Ostatní možnosti: Vinný sklípek, páteční živá muzika.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 16. 2. 2014.
- Rezervace: Rezervujte alespoň 24 hodin předem na tel. 542 211 135 a nahlaste případné vybrané varianty hlavního chodu.
- Storno: Rezervace je závazná. Při nedostavení se ve sjednaném termínu bude voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Voucher lze uplatnit ve všední dny po 14.00 a o víkendu od 11.00 h.
- Jídlo s sebou: Ne, jídlo je určeno ke konzumaci pouze v restauraci.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron.
- Ostatní možnosti: Vinný sklípek, páteční živá muzika.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
Oslavte s partnerem nejen lásku k sobě navzájem, ale i lásku k vynikajícímu jídlu prostřednictvím speciálního valentýnského menu pro dva v Restauraci Pod Radničním kolem.
Na valentýnské rande můžete zajít v tyto dny:
- čtvrtek 13. 2. 2014
- pátek 14. 2. 2014
- sobota 15. 2. 2014
- neděle 16. 2. 2014
Valentýnské menu pro dva
předkrm
- Tartar z tuňáka sashimi z půlky pečený, podávaný na polníčkovém lůžku (50 g)
- Telecí tataráček s křepelčím vejcem a lanýžovým olejem na parmezánovém chipsu (50 g)
polévka
- Hříbkový krém s lanýžovým aroma a parmezánovou pěnou (0,25 l)
hlavní chod
- Filovaný US Hanger steak s konfytovanými rajčátky na rukolovém salátku s brambůrkami Grenaile na rozmarýnu (200 g)
- Filátko z pražmy královské v parmské šunce alla saltimbocca na bramborovém pyré s černými olivami (150 g)
dezert
- Panna cotta s jahodovým coulis
- Domácí pistáciovo-mandlový dort z bíle čokolády
nápoj
- 0,1 dcl vybraného vína
Hlavní chod si každý z vás může vybrat ze dvou variant (nutné nahlásit při rezervaci). Klidě si objednejte to samé, nebo si poručte po jednom od každého a o ochutě se podělte.
Vyhlášená kuchyně
Restaurace Pod Radničním kolem se nachází v historickém centru Brna v krásných sklepních prostorách Staré radnice a nabízí posezení v dobře zásobeném tradičním moravském vinném sklípku.
Zdejší kuchyni vládne šéfkuchař Gustav Studnička, který v minulosti spolupracoval s věhlasnými kuchaři jako jsou Emanuele Ridi či Zdeněk Pohlreich. Kvalitní a čerstvé regionální i světové suroviny jsou proto samozřejmostí a vy se tak můžete těšit na opravdové lahůdky.
Posezení a jídlo vám navíc každý páteční večer zpříjemní živá cimbálová muzika.