400g prvotřídního hovězího tataráku + 16 topinek
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 1. 2014.
Můžete využít do 31. 1. 2014
- Rezervace alespoň den předem na tel.: 724 246 278, 543 143 110
- Kuřácké i nekuřácké prostory.
- Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Musíme zajet na chalupu, musím se podívat na tata, chtěl bych se za ním podívat, tralalalálálá… Tata, tata, tata, tata, tata, tata, tatarák…“
Až ochutnáte vynikající 400gramový tatarský biftek v jedinečném gastronomickém komplexu Moravská chalupa, složíte na počet gurmánského zážitku píseň. Podává se se 16 topinkami. Navíc ke každému voucheru získáte hodinu kuželek zdarma.
Na tataráku z hovězího masa si můžete pochutnat třeba až ve čtyřech.
Bude se k němu perfektně hodit vychlazené pivo, v nabídce najdete osvědčenou kvalitu: Plzeňské pivo, Kozla i Starobrno. Protože je však chalupa nazývána Moravskou, nemůže v ní chybět ani široký výběr vybraných značek moravských vín.
V Moravské chalupě se vaří podle regionálních receptur s citem pro tradici a respektem k lokální gastronomii.
V nabídce tak najdete hovězí gulášek, moravského vrabce nebo pečenou kachničku. Kuchaři restaurantu v čele s Jiřím Vařílkem za své gastronomické umění získali řadu cen. Na jejich díle si pochutnávali například Václav Havel nebo Boris Jelcin.
V útulném a stylově zařízeném interiéru Moravské chalupy se budete cítit velmi dobře. Kromě skvělého jídla si zde užijete také dobrou zábavu.
Gastronomický komplex se skládá z několika částí: pivovarské restaurace, kuželny, vinárenské restaurace, degustačního sklepa a několika salonků.
Z vinárenské restaurace je přímý vstup do degustačního sklepa s posezením, kde si hosté mohou objednat další program na míru – řízenou degustaci vín sommelierem, posezení se zabijačkovým pohoštěním nebo privátní cimbálovou muziku.