Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4hodinový kurz vaření ve známé škole Presto

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 31. 3. 2014

  • Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
  • Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání a počet účastníků, do zprávy dále zadat číslo zakoupeného voucheru.
  • Storno: Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
  • Omezení: Maximální počet účastníků na 1 kurzu je 8.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 800 Kč −40 % 1 679 Kč
2 800 Kč −40 % 1 679 Kč

Žehličkou pod stromečkem si možná zavaříte na pěkné dusno. Ovšem špičkovým kurzem vaření si to můžete zase vyžehlit.

Kurzy ve škole vaření Presto patří k těm nejoblíbenějším v Praze, a to jak u začátečníků, tak u zkušenějších kuchařů. Potěšte své blízké buď voucherem na kulinářský zážitek, nebo jim pro radost uvařte něco opravdu skvostného.

Lekce jsou koncipovány jako kulinářská exkurze po kuchyních Evropy a Asie. Poznáte základní kuchařské postupy, seznámíte se s profi triky nejlepších šéfkuchařů světa. Naučíte se vybírat správné suroviny, poznávat jejich kvalitu a volit jejich nejlepší zpracování.

Vyberte si, co se naučíte:

  • Kurz přípravy masa - potěší milovníky dobře naložených a perfektně grilovaných steaků a dalších specialit

  • Thajská kuchyně - pro fanoušky pestrých chuťových variací a hrátek s kořením
  • Francouzská kuchyně - poznejte nejoblíbenější recepty z francouzských restaurací
  • Mexická kuchyně - nadchne milovníky pikantně připraveného masa, lupínků nebo salsy Guacamole
  • Italská kuchyně - naučte se domácí těstoviny a omáčky, pizzu, italské pokrmy z masa i nejoblíbenější dezerty

  • Japonská kuchyně - sushi, ryby, ochutnávka švestkového vína s japonským mistrem Boganem
  • Seafood - podívejte se, jak pracovat nejen s rybami, ale i s dalšími plody moře

Kdy a kde?

Kurzy trvají vždy 4 hodiny, přesné termíny najdete na webu v kalendáři. Aby se vám mohl šéfkuchař pečlivě věnovat, jsou lekce limitovány počtem 8 účastníků.

Vaří se v nových prostorách ZŠ Korunovační, k dispozici je kompletní kuchařské náčiní. Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů a pochlubit se blízkým.

Pod vedením profesionála

Školu Presto vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci.

Nahoru