4hodinový kurz vaření ve známé škole Presto
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2014.
Můžete využít do 31. 3. 2014
- Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
- Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu a datum konání a počet účastníků, do zprávy dále zadat číslo zakoupeného voucheru.
- Storno: Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Maximální počet účastníků na 1 kurzu je 8.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Žehličkou pod stromečkem si možná zavaříte na pěkné dusno. Ovšem špičkovým kurzem vaření si to můžete zase vyžehlit.
Kurzy ve škole vaření Presto patří k těm nejoblíbenějším v Praze, a to jak u začátečníků, tak u zkušenějších kuchařů. Potěšte své blízké buď voucherem na kulinářský zážitek, nebo jim pro radost uvařte něco opravdu skvostného.
Lekce jsou koncipovány jako kulinářská exkurze po kuchyních Evropy a Asie. Poznáte základní kuchařské postupy, seznámíte se s profi triky nejlepších šéfkuchařů světa. Naučíte se vybírat správné suroviny, poznávat jejich kvalitu a volit jejich nejlepší zpracování.
Vyberte si, co se naučíte:
- Kurz přípravy masa - potěší milovníky dobře naložených a perfektně grilovaných steaků a dalších specialit
- Thajská kuchyně - pro fanoušky pestrých chuťových variací a hrátek s kořením
- Francouzská kuchyně - poznejte nejoblíbenější recepty z francouzských restaurací
- Mexická kuchyně - nadchne milovníky pikantně připraveného masa, lupínků nebo salsy Guacamole
- Italská kuchyně - naučte se domácí těstoviny a omáčky, pizzu, italské pokrmy z masa i nejoblíbenější dezerty
- Japonská kuchyně - sushi, ryby, ochutnávka švestkového vína s japonským mistrem Boganem
- Seafood - podívejte se, jak pracovat nejen s rybami, ale i s dalšími plody moře
Kdy a kde?
Kurzy trvají vždy 4 hodiny, přesné termíny najdete na webu v kalendáři. Aby se vám mohl šéfkuchař pečlivě věnovat, jsou lekce limitovány počtem 8 účastníků.
Vaří se v nových prostorách ZŠ Korunovační, k dispozici je kompletní kuchařské náčiní. Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů a pochlubit se blízkým.
Pod vedením profesionála
Školu Presto vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci.