Chcete se naučit nové triky šéfkuchařů, nahlédnout jim pod ruce i pod pokličky, a přitom se skvěle bavit?
Vyberte si některý z kurzů ve škole vaření Ola Kala a naučte se vařit pod laskavým dohledem zkušených profesionálů.
Na výběr máte z těchto pěti kurzů:
Krevety, chobotnice, flambované palačinky
Mořské ryby
Francouzské křehké slané i sladké koláče
Dort
Paštiky a terriny
Naučíte se připravovat šťavnaté a lahodné mořské plody, upečete to nejlepší těsto na koláče, paštiku dle francouzských receptur nebo připravíte dort jako z cukrárny včetně dvou druhů vynikajících krémů a profesionálních čokoládových ozdob.
V ceně je:
3chodové menu, které v průběhu kurzu uvaříte
Aperitiv
Káva, čaj a nealko nápoje
V příjemném a profesionálně vybaveném prostředí strávíte čtyři hodiny nabité vůněmi a chutěmi. V průběhu kurzu se vaří několik jídel, přičemž hned po příchodu obdržíte své vlastní listy s recepty, do kterých si můžete v průběhu psát poznámky.
Vaří se ve dvojicích u plně vybavené pracovní a vařící plochy, veškeré techniky a postupy si tak rovnou prakticky vyzkoušíte. Na kurzu je přítomno maximálně 16 lidí, takže lektor má dostatek času věnovat se každému.
Nové zážitky i skvělá zábava
Na kurzu získáte nejen spoustu inspirace, ale také si odpočinete a báječně pochutnáte. Navíc jídlo, které nesníte, si můžete odnést v krabičce domů a nechat ochutnat také rodinu či známé z kurzu „Dort“ si odnesete celý vámi připravený dort!
O Ola Kala
Oblíbená škola vaření Ola Kala byla založena šéfkuchařem Michalem Nikodémem jako první škola vaření v Praze. Od svého založení v roce 2006 patří k nejvyhledávanějším školám vaření, a to nejen amatéry či začátečníky, ale i profesionálními kuchaři.
K nejdůležitějším hodnotám patří příjemná a pohodová atmosféra, cílem je spokojenost všech klientů, kteří získají nové zkušenosti i hodnotné zážitky.